Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

A digitális népszámlálás törvénytelen és alkotmányellenes.
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Arafat úgy tűnik, hogy fellélegzhet (cinkosaival együtt), mert a háború eltakarja az elmúlt két év felelősségét.

A digitális népszámlálás törvénytelen és alkotmányellenes.

Az Emberi Jogok Európai Egyezményének 15. cikke (2) bekezdése szerint a jogállamiságtól nem lehet eltérni: "nincs büntetés törvény nélkül" (nulla poena sinae lege), még világjárvány vagy háború esetén sem.

Romániában a március 9-én hirtelen véget ér járványveszély előtt a rendkívüli állapotra vonatkozó összes határozatot semmisnek nyilvánították (ez a vég, amely Rafilát, Arafat, Jurma, Mândruță és másokat egyaránt elnémított).

Az Arafati rezsim által ebben a világjárványban alkalmazott összes szankció semmis, mivel azok törvénytelenségből fakadtak.

Nemcsak a bírságokról beszélek (amelyek törvénytelenül több százmillió eurót halmoztak fel az állam és a bírságok alkalmazásáért bónuszokat kapó tisztviselők számláján), hanem a vállalkozások bezárásáról vagy a "pozitív" eredményekkel rendelkezők és "kapcsolataik" házi őrizetbe vételéről is.

Arafat úgy tűnik, fellélegzik (cinikusaival együtt), mert a háború elfedi felelősségét.
Ráadásul Fauci most jelentette be, hogy hamarosan visszatérhetünk a korlátozásokhoz, talán amint a háború leáll - igen, a háborút az ellenség Putyin és a "megmentők" Biden, Macron és von der Leyen hirtelen leállíthatják, ha akarják.
Az akarat pedig "természetesen" akkor jön el, amikor az ukrán menekültek száma az EU-ban meghaladja az 5 milliót. Ez a jövő héten történik (megjegyzem - alig várom a szeptembert, hogy lássam, Macron, Schulz és Draghi hogyan fogja indokolni, hogy hazaküldi ezt az elhízott, levert emberekből álló tömeget, akik vízum- és vámmentesen akarnak az EU-ban maradni, azzal az indokkal, hogy a bűnös plandemikus egészségügyi politika keretében "ellophatják" az elszegényedett, csődbe ment és éhező franciák, németek és olaszok munkahelyeit).

A pandémista törvénytelenség apostolai reménykedhetnek az egészségügyi diktatúra visszatérésében, hiszen egy engedelmes, foglyul ejtő-kedvelő tömeg hiányolja őket.

PS: A digitalizált népszámlálásról, amelynek célja a jelek szerint az, hogy a lehető legtöbb személyes adatot kipréselje belőlünk, és a SRI rendelkezésére bocsássa (amely ellenőrizni fog minket, és alternatívaként ideológiai "tisztaságot" kényszeríthet ránk), a kormányhatározat dönt, nem pedig a törvény, mint a Parlament hivatalos jogi aktusa.
Mivel ez a digitalizált népszámlálás, amelynek célja, hogy digitális profilokká és QR-kódokká alakítson minket, a jogok és szabadságok súlyos korlátozását tartalmazza, az Alkotmány 53. cikke és az EJEE 15. cikkének (2) bekezdése értelmében jogellenes és alkotmányellenes.
Minden bírság vagy szankció jogilag vitatható. De vajon meri-e valaki megkérdőjelezni?

Forrás: activenews.ro

Könyvjelző