Karpatria
2023. 01. 25.
Carlo Maria Viganò érsek felhívást intézett az emberiséghez!

Elfogy az időnk, ha nem fogunk össze!

2023. 01. 25.
2030-ra teljesen megváltozik mai életünk

„Csak akkor van esélyünk a felkészülésre, ha nyíltan beszélünk a civilizációnk összeomlásának lehetőségéről!”

2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

A hazaárulásról, annak folytatódó formájában
Olvasási idő: körülbelül 7 perc

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Tegnap Bogdan Rareș elmondta, hogy a Blaxi Oil and Gas által a Fekete-tengerből kitermelt gázt az Engie csoport szerződtette, és teljes egészében exportálják, kiviszik Romániából.

Valamint, hogy valami nagyon világos törvényt kellene alkalmazni, amely kimondja, hogy az államnak elsőbbsége van a nálunk kitermelt gáz megvásárlására, "és csak akkor, ha a román állam visszautasítja a gázt, akkor kerül a nemzetközi piacra".

Ez a törvény azonban nem létezik, és ezeket a szabályokat kizárták a 2018. november 12-i 256. számú offshore törvényből. Emlékeznek, ez az a törvény, amellyel kapcsolatban 2018 óta botrányt csináltunk, és idén én, Dan Chitic, benyújtottam egy sor módosítást a parlamentben, olyan módosításokat, amelyek mind a román állam és a román állampolgárok javát szolgálják, és amelyeket a parlament elutasított.

Sőt, amikor a Ciucă - Ciolacu - Hunor - Pambuccian által a tengerpartokról szóló törvény bűnös módosításait bevezették a parlamentbe, hogy megédesítsék a hazaárulás keserű piruláját, egy olyan paragrafust vezettek be, amely lehetővé teszi, hogy Románia "ENERGIAKRÍZIS" esetén prioritásként részesülhessen az erőforrásokból.

Ez a javaslat így hangzott: "Az (1) és/vagy (2) bekezdéstől eltérve, a Kormány az Energiaügyi Minisztérium javaslatára, energiaválság és/vagy Románia földgázellátásának problémája esetén, kormányhatározattal intézkedéseket hozhat az érintett peremterületekről kitermelt földgázmennyiségek romániai elsőbbségi értékesítésére." Ez a törvény 20. cikkének (3) bekezdése lett volna.

Csakhogy... ez a bekezdés nem ment át a Parlamenten.

Így a román állampolgárok számára az utolsó lehetőség is megszűnt, hogy a román gázból kapjanak! Még az "energiaválság" fogalma is eltűnt a Parlament által megszavazott formanyomtatványból.

Ők, az árulók, tudták miért!!!

Ami a román állam "prioritását" illeti a romániai gázkészletek megszerzésére, az egyszerűen NEM LÉTEZIK az  offshore-törvényben, ahogyan azt idén az áruló parlamenti többség módosította!!!

Valójában a román államot az offshore-törvényben csak azok részek említik, amelyekben a román állam vállalja, hogy a kitermelőt mentesíti az adók és a jogdíjak alól, és végül kártalanítja a multinacionális kitermelőket. Ez minden!

Ezért kihívom Rareș Bogdan urat, hogy idézzen minket, és jelezze, mely jogi rendelkezések adnak elsőbbséget a román gáz román állam általi megszerzésének.

Ezt a felhívást intézem a kormány és az áruló többség minden tagjához, akik megszavazták ezt az offshore törvényt, ezt a szégyenletes törvényt, amellyel teljesen és örökre átengedtük a fekete-tengeri gázt a külföldi kizsákmányolóknak.

Az egyetlen megoldás, amit mi a Koalíció a Nemzetért szervezetben ebben a valós energiaválságos helyzetben látunk, az offshore törvény sürgős módosítása, egy olyan módosítás, amely a román állampolgárok és a román állam érdekében tartalmazni fogja a hazaáruló koalíció parlamenti képviselői által gyorsan elutasított módosító javaslatainkat.

Ellenkező esetben egyes propagandisták képmutatása nem lesz képes elfedni azt a folyamatos árulást, amelyben a Romániát jelenleg kormányzó Koalíciós Törvényhozás bűnös!

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin (mert több mint 90%-ban függetlenek lehetnénk az orosz gáztól), hanem azok az árulók, akik uralkodnak rajtunk, és akik ingyen adták oda az gázt és az erőforrásokat, amelyek az önökéi, a külföldieknek!

Ezért leszünk mi, a Nemzetért Koalíció is az utcán október 2-án!

Az eredeti cikk románul:

Cât despre „prioritatea” Statului român de a achiziționa resursele de gaz ale României, aceasta pur și simplu NU EXISTĂ în #LegeaOffshore, așa cum a fost modificată anul ăsta de majoritatea parlamentară trădătoare!!! În fapt, singurele mențiuni referitoare la statul român în Legea Offshore sunt cele în care statul român se obligă să facă gratuit, să scutească de la plata taxelor și redevințelor și eventual să despăgubească exploatatorii multinaționali. Atât!
De aceea, îl provoc pe domnul Rareș Bogdan să ne citeze și să ne indice care sunt dispozițiile legale care dau prioritate achiziționării gazului românesc de către statul român. Această provocare o fac oricărui membru al guvernului și al majorității trădătoare care a votat această Lege Offshore, o lege rușinoasă prin care am cedat complet și pentru totdeauna gazele din Marea Neagră exploatatorilor străini.
Singura soluție pe care noi, cei din #CoalițiaPentruNațiune o vedem în această situație de reală criză energetică este modificarea Legii Offshore în regim de urgență, modificare care, în interesul cetățeanului și statului român vor trebui să conțină propunerile noastre de amendamente respinse pe repede înainte de parlamentarii coaliției trădării.
În caz contrar, ipocrizia unor propagandisti nu va putea ascunde trădarea în formă continuată de care se face vinovată #CoalițiaTrădării care guvernează în acest moment România!
Oricum, atunci când vă uitați în facturi și vedeți prețurile exorbitante pe care le plătiți pentru frigul din case, să știți cine e de vină: nu, nu Putin (căci noi puteam fi în proporție de peste 90% independenți față de gazul rusesc), ci trădătorii care ne conduc și care au cedat pe nimic gazele și resursele care vă aparțin!
De aceea si noi cei din Coaliția pentru Națiune vom fi în stradă pe 2 Octombrie!

Forrás: Dan MV Chitic/Facebook

Könyvjelző