Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

A romániai Szülői Szövetség tiltakozása a gyermekek oltása ellen
Olvasási idő: körülbelül 9 perc

A gyermekek, akiket oltásra visznek, kísérleti nyulak a Pfizer-Comirnaty klinikai kísérletében, amely 2023. december 31-én ér véget.

FIGYELMEZTETÉS: A gyermekek, akiket oltásra visznek, kísérleti nyulak a Pfizer-Comirnaty klinikai kísérletében, amely 2023. december 31-én ér véget. A Szülői Szövetség felhívja az egészségügyi és az oktatási minisztérium figyelmét a romániai gyermekeket fenyegető kockázatokra.

A Szülői Szövetség az Egészségügyi Minisztériumnak, az Oktatási Minisztériumnak és a CNCAV  központnak küldött levelében felhívja a figyelmet azokra az orvosi és jogi problémákra, amelyek az érintettek felelőssége alá tartoznak, miután 2021.01.26-án kezdődik az 5 éves és idősebb gyermekek ismeretlen anyagokkal történő beoltása.
Az alábbiakban közöljük a Szülők Szövetsége által küldött figyelmeztetést, és emlékeztetjük Önöket:

Szülők szövetsége azokkal szemben, akiket jogilag felelősségre lehet vonni a gyermekeknek okozott súlyos károkért:

"Kétségtelenül tisztában van a Covid vakcinák által okozott súlyos mellékhatásokkal és halálesetekkel, mind az orvosi személyiségek állásfoglalásaiból, mind a VAERS és az EudraVigilance platformokon elérhető nyilvános adatokból.

Ha a gyermekek oltásának felelőtlenségét és indokolatlanságát bizonyító bizonyítékok ellenére Ön továbbra is azt állítja, hogy a káros hatások elhanyagolhatóak, és kitart azon döntése mellett, hogy az oltást az 5-11 éves gyermekekre is kiterjeszti, a Szülők Szövetsége a következőkről szeretné tájékoztatni Önt:

A tájékozott beleegyezés megszerzésének kötelező lépése annak biztosítása, hogy a beteg pontosan megértse az ismert kockázatokat, valamint azt, hogy vannak ismeretlen kockázatok.

Annak érdekében, hogy tiszteletben tartsuk a betegnek az orvosi beavatkozás elvégzése előtti teljes körű és pontos tájékoztatáshoz való jogát, kérjük, hogy a következő információkat szigorúan foglalják írásba a beleegyező nyilatkozatban, amelyet a szülő aláír, mielőtt fia/lánya megkapja a vakcinát: 

A covid elleni vakcinák vizsgálati szérumok egy III. fázisú klinikai vizsgálatban, amely 2023. december 31-én ér véget.

Érvek:

1. A kórokozó elleni vakcinák kísérleti jellegére a betegtájékoztatókban találunk utalást;
2. A Pfizer oltóanyag tájékoztatója kifejezetten kimondja, hogy a vakcina hatékonyságának és biztonságosságának megerősítése érdekében a DAPP-nak 2023 decemberében be kell nyújtania a klinikai vizsgálat zárójelentését.
3. Az aláírással Ön önkéntesként jelentkezik ebbe a klinikai vizsgálatba, és vállalja az esetleges mellékhatások kockázatát.

Indoklás:

Az Egészségügyi Minisztérium válaszában, amelyet az Antena3 TV-állomás közérdekű információk iránti kérelmére adott, kifejezetten kijelenti:
"Azt, hogy az oltás után mennyi ideig vagyunk védettek, csak a klinikai vizsgálatokban vakcinát kapott önkéntesek hosszú távú megfigyelésével lehet megállapítani."

A beoltott emberek tehát önkéntesek, akik klinikai vizsgálatokba jelentkeznek, vállalva minden kockázatot, amiről a szülőket tájékoztatni kell. 

A beoltott személy megfertőződhet és továbbadhatja a vírust a közösségben.

Érvek:
1. Dr. Adrian Marinescu (infektológus - Matei Balș Kórház) nyilvánosan megerősítette, hogy a beoltott emberek is megfertőződhetnek és továbbadhatják a fertőzést, amit Dr. Streinu Cercel is megerősített a szenátusban.
2. 2021. július 28-án Rochelle Walensky, a CDC igazgatója elmondta, hogy a tanulmányok azt mutatják, hogy a beoltott emberek, akik covidot kapnak, ugyanolyan vírusterheléssel rendelkeznek, mint a be nem oltott emberek, és ugyanolyan mértékben képesek a fertőzést továbbadni a közösségben.
3. A betegtájékoztatók kifejezetten kijelentik, hogy "a vakcinázás hatása a SARS- COV 2 terjedésére a közösségben nem ismert", és az Európai Gyógyszerügynökség honlapja szerint "nem ismert, hogy a vakcinázás megszakítja-e a vírus terjedését a közösségben". 

A beoltott személy elkaphatja a betegség súlyos formáját, és meghalhat a kovidózisban.

Érvek:
1. Az INSP által szolgáltatott nyilvános információk szerint 2021. július 5-ig Romániában 492 olyan személy halt meg, akiknek a tesztje pozitív volt az első adag vakcina beadása után, és 109 olyan személy halt meg, akiknek a tesztje pozitív volt a második adag beadása után.  

A gyermekeknél a COVID-19 statisztikai kockázata nulla (0).

Indoklás:
1. ACDC honlapján található információ szerint a COVID-19 túlélési aránya 20 évesnél fiatalabb korban 99,997%.

A vakcinázott fiatalok esetében gyakran számoltak be szívizomgyulladásról, szívinfarktusról, trombózisról és halálesetről, ezért a Pfizer a tájékoztatóban lehetséges mellékhatásként tüntette fel a szívizomgyulladást, az Astra Zeneca pedig a lehetséges mellékhatásként a halált.

Indoklás:
1. A VAERS adatai szerint a 12 és 17 év közötti gyermekek körében a VAERS adatai szerint egy héten belül több mint megháromszorozódott a sérülésekről szóló jelentések száma, miután a vakcina bevezetésre került. Connecticut 18 szívizomgyulladásos esetet jelentett olyan tizenévesek körében, akik COVID vakcinát kaptak a vakcina beadását követő első napokban.
2. 2021. november 6-ig az Eudra-Vigilance összesen 29 934 vakcina halálesetet és 2 804 900 bejelentett nemkívánatos eseményt regisztrált.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden információ esetében csak hivatalos forrásokat idéztünk: az oltási kampányban aktívan részt vevő fertőző orvosok, oltóanyagismertetők, Egészségügyi Minisztérium, FDA, VAERS, EMA, CDC, Eudra-Vigilance, INSP, kormányzati honlapok.

A következőket is kérjük:

1 - A gyermekek szüleinek be kell mutatniuk a háziorvos által egy korábbi konzultációt követően kiadott, aláírással ellátott, a védőoltásra vonatkozó írásos ajánlást.
2 - A gyermekek szüleit utasítani kell arra, hogy a 15 perc után fellépő mellékhatásokat jelentse, amíg a beteg megfigyelés alatt marad, kifejezetten meghatározva ennek módját, és kifejezetten tájékoztatva őket arról, hogy mivel ez egy folyamatban lévő klinikai vizsgálat, a mellékhatásoknak a vizsgálat 2023. decemberi befejezéséig történő jelentése elsődleges cél.
Az általunk kért, a beleegyező nyilatkozatban írásban feltüntetendő információk visszatartása azzal a következménnyel jár, hogy a szülő beleegyezését csalárd módon érvénytelenítik, ami súlyos egészségügyi következményekkel és az ezzel járó összes jogi következménnyel járhat.

Abban az esetben, ha az Oktatási Minisztérium, a CNCAV és az Egészségügyi Minisztérium nem tesz eleget ennek a kérésnek, magyarázatot kérünk az egyes fenti követelmények elutasításának indoklására. Felhívjuk figyelmét, hogy szigorú és pontos érvelést kérünk (mint amilyet mi is adtunk), nem pedig a téma megkerülését célzó általánosságokat.

Kérjük, hogy a nyilvántartási számot és a választ a adresa:apel@aliantaparintilor.ro címre küldjék el a törvény által előírt határidőn belül.

25.01.2022

Az Informația liberă cikke nyomán

Könyvjelző