Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Az AUR a rovarok élelmezési célú termelésének és forgalmazásának tilalmát kéri Romániában
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

"Az emberiség szörnyű manipulációnak van kitéve".
"Hadd egyenek csótányt! Mi disznóhúst fogunk enni. Nem azt írták alá az EU-val, hogy csótányokat kell ennünk, hogy le kell mondanunk az áramról és részt kell vennünk az ukrajnai háborúban

Az AUR a rovarok élelmezési célú termelésének és forgalmazásának tilalmát kéri Romániában

Az Ursula von der Leyen asztalán lévő projektek izgalmat keltettek az európai közösségben. Több rovar fogyasztását már engedélyezték az EU-ban, miközben Brüsszel arra figyelmeztet, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni kell a szarvasmarhák által okozott szennyezés mértékét.

Romániának "fel kellene páncéloznia" magát, hogy a rovarok ne kerüljenek be az üzletekbe az egyre dráguló marha-, sertés- és csirkehús "kívánatos" alternatívájaként. A Szövetség a Románok Egységéért (AUR) szerdán törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek, amely betiltaná a rovarok felhasználását az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek előállításában.

"Egy olyan időszakban, amikor az emberiséget szörnyűséges, buzgó és egyre agresszívebb manipulációnak vetik alá annak érdekében, hogy normalizálják a rovarok és lárvák emberi táplálékként való felhasználását, feltétlenül szükségesnek és rendkívül sürgősnek tartjuk a rovarok és férgek fogyasztásának tilalmának szabályozását, mind önmagukban, mind összetevőként.

Ezzel a jogalkotási javaslattal támogatjuk a termelésük, behozataluk, reklámozásuk és forgalmazásuk betiltását, valamint a csótányok emberi táplálékba való bejuttatásának kutatására szánt pénzeszközök elosztásának tilalmát" - olvasható az AUR sajtóközleményében.

A szenátus állandó elnökségéhez szerdán benyújtott törvénytervezetet George Simion, Lilian Scripnic, Sorin Muncaciu és Claudiu-Richard Târziu szenátor kezdeményezte.

Romániában George Simion, az AUR vezetője és Petre Daea, a PSD mezőgazdasági minisztere felszólalt a rovarok román étlapra való bevezetése ellen.

"Hadd egyenek csótányt! Mi disznóhúst fogunk enni. Nem azt írták alá az EU-val, hogy csótányokat kell ennünk, hogy le kell mondanunk az áramról és részt kell vennünk az ukrajnai háborúban (...)" - mondta George Simion a Romania TV-nek.

Forrás: romaniatv.net

 

Könyvjelző