Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Azt kívánom, bárcsak Oroszország szétszakítaná Ukrajnát. Ukrajna számunkra ellenséges állam.
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

Sorin Ovidiu Vîntu a Nemzeti Befektetési Alap volt vezetője, aki ma már online influencer, az ukrajnai háborúval összefüggésben kommentálta Románia helyzetét, és magyarázta, hogy miért nincs a románoknak komoly okuk az aggodalomra.

Sorin Ovidiu Vîntu úgy véli, hogy Oroszország már elérte azt a célt, amiért Ukrajnában háborút indított, és azt mondja, reméli, hogy a Kreml "szétveri" Ukrajnát, hozzátéve, hogy ennek az inváziónak legalább egy pozitív oldala van, mégpedig az, hogy nem beszélnek többé a covidról.

"Általános kép a mai romániai helyzetről. Románia lakossága nagy többségében nyugtalan és tele van félelemmel. A körülöttünk és az országon belül zajló összes szerencsétlenség a maximális bizonytalanság érzését kelti. Vegyük őket egyenként.

Kína kijelentése, miszerint Kína barátsága Oroszországgal olyan, mint egy szikla, az amerikaiakat visszavonulásra késztette.
Rávették ezt a bolond Zelenszkijt, ezt a papagáj Zelenszkijt, hogy kijelentse, hogy egyetért a katonai semlegességgel és tárgyalásokat folytat Donyeck, Luganszk, Krím tartományok státuszáról. A nukleáris veszély tehát elmúlt.

Második pont. Nagyon is lehetséges, hogy a jelenlegi helyzetben nukleáris baleset történhet az Ukrajna területén található valamelyik erőműben. Vagy valami hülye orosz nyomja meg a gombot, vagy az ukránok rendeznek nukleáris balesetet Oroszországban.
Nézzük az ukrán jelenséget két szempontból, a lakosság és az állam szempontjából. Az ukrán lakosság választási szempontból bűnös, ők választották azt az ökör Zelenszkijt. Azt a felpuffadt papagájt. Ugyanakkor együtt érzek azzal a több százezer ukrán családdal, akik elvesztették otthonukat, akiknek el kellett hagyniuk otthonukat.

"Oroszország Ukrajnával és az EU-val szembeni szankciói következnek, amelyek teljes mértékben megérdemlik a sorsukat. Mert gengszterek, akik 30 éve rabolnak ki minket".

Az ukrán állam szempontjából örülök annak, ami Ukrajnával történik. A parlamenti idiótáink két kézzel szavazták meg, hogy támogatják Ukrajna területi integritását.
Ti idióták, sok földterület, ami most Ukrajnáé, román föld volt.
Ki engedte meg neked, seggfej, hogy két kézzel szavazz, hogy rendelkezz néhány olyan terület felett, amelyért sok ősünk vesztette életét?
Az ukrán állam egy új ellenséges állam!

Azt kívánom, bárcsak Oroszország szétszakítaná Ukrajnát. Én nem sajnálom ezt az államot, te igen! Ismétlem, különbséget teszek Ukrajna lakossága és az ukrán állam, vezetői, koordinált bábjai között.

A gazdasági válság, amelyen keresztül fogunk menni.
A válság következménye a következő lesz: a szegények ugyanolyan szegények lesznek, a gazdagok pedig bruttó tőkéjük 30% és 60% közötti összeget veszítenek. Alapvetően semmi sem változik.
A jelenlegi kormány nem a zsenialitás köré épül, de bárki is legyen a helyén, ugyanolyan akadályokba ütközik, és nem tudja megoldani a makroproblémákat, mert Románia helyzete szorosan összefügg a nemzetközi helyzettel.

Ma elmondhatjuk, hogy az oroszok elérték, amit elhatároztak.
Az amerikai szankciók, az orosz szankciók hatását a Nyugat, Ukrajna és az EU fogja viselni, amelyek teljes mértékben megérdemlik a sorsukat.
Azok a gengszterek, akik 30 éven át kiraboltak minket.

Romániában nincs komolyabb ok az aggodalomra. Láttam, hogy sokan készítettek útlevelet, hogy elhagyják az országot.
Nincs rá szükség, ha nukleáris konfliktus lenne, nem lenne hová menekülni.

2017. augusztus 1-jén közzétettem egy cikket, amelyben pontosan megmondtam, mi fog történni. Az orosz lépés egyik pozitív következménye, hogy megszűnt a Covid-pánik, amelyről mindannyian vagy a legtöbben beszéltek.
Egy csomó véleményvezér, akik azt mondták, hogy a tudomány oldalán állnak, azt mondták, oltassátok be magatokat, a tévéállomások, akik azt mondták, hogy nem vesznek több oltatlan embert, idióták.

A tévék, a média általában, különösen a mai Romániában, csak a vér, a könnyek és a szar kizsákmányolásából él. Két évig börtönben tartottak, most a háborúval tartanak, aztán majd jön valami más. Istenem, a profik!

A sajtó feladata a polgárok védelme, ez a fő feladata, ezért hívják a demokrácia őrkutyájának. Óvakodjon az állami visszaélésektől. A legsötétebb rettegésbe taszít.

Ez a sokk el fog múlni. Láttam, hogy a román állampolgároknak csak 26%-a maradna és harcolna Romániáért, a többiek azt mondják, hogy ezt az országot nem érdemes megvédeni.
Ne keverd össze az országot azokkal az idiótákkal, akik kormányozzák. Soha nem fogom összekeverni az országomat Basescuval, Gusával és a hozzájuk hasonló szemetekkel.
Az én hazám a földet, a vizet, az erdőket, az állatokat, a nyelvet jelenti, semmi ilyen szemetet.
Isten ments, hogy az én koromban és az én fizikai képességeim mellett, ha valami szerencsétlenség történne, a fegyveremhez nyúlnék" - mondta Sorin Ovidiu Vîntu a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Forrás: Romaniatv.net

Könyvjelző