Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Húsvéti zárlat! Állítsátok meg Arturo Uit!
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

Őrült terv "kelt ki" a Cotroceni-palota folyosóin ezekben a napokban. Mert két év világjárvány után a lakosság még egy napig sem lélegzett be a teljes szabadság levegőjébe - legalábbis mentálisan! - mert az ukrajnai háború média karmai közé került. 

Húsvéti zárlat! Állítsátok meg Arturo Uit!

A pszichózist koncentrikusan, fokozatosan és a lehető legszakszerűbben továbbított tudatalatti jelekkel tartják fenn,
hogy éhínség lesz...
Hogy elfogy az energia és az üzemanyag...
Hogy káosz és vér lesz...
Hogy jön a "nagy nemzeti sorozás" és így tovább...
A "kegyelemdöfés" azonban a románok millióinak, akik az elmúlt két év megszorításai után már térden állnak, és akiknek az idegei az emberi tűrőképesség határáig feszültek, az "őrült terv" végrehajtása lenne a riadóállapot visszaállítása! Április végére tervezik a példátlanul súlyos lezárást.
Ráadásul hirtelen, és még csak nem is fokozatosan...

Az egyetlen dilemma az "elnök emberei" számára az, hogy a lezárást közvetlenül húsvét előtt fogják-e végrehajtani... Vagy közvetlenül utána....

"Topol tanulmány!"
Ebben az órában az operatív propaganda már tömegesen terjeszti, dühöng a közösségi média "csoportjain" Eric Topol amerikai orvos élvonalbeli tanulmánya. Topol egyébként kardiológus, és az Aspen Intézet körül gyülekező elitista elitcsoport egyik kedvenc orvosaként ismert.

Mindezt csak azért, hogy kezdettől fogva tudjuk, hogy Eric Topol, az egyik napról a másikra felbukkanó epidemiológus "objektivitását" bármikor meg lehetne kérdőjelezni, ha a román szakembereknek lenne hozzá bátorságuk. Csakhogy ebben az órában a román állam döntéshozóit intenzíven "bombázzák" a "Topol-tanulmánnyal". Ez egy olyan "tanulmány", amely az "utolsó pillanatban készült matematikai grafikonok" szerint azt mutatná, hogy a 6. hullám elkerülhetetlen. És hogy körülbelül hat hét múlva minden eddiginél erősebben fog lecsapni, beleértve Romániát is.
Tehát a nem hivatalos, de annál erősebb nyomás már most Iohannisra nehezedik, hogy bizonyítsa magát felelős"államférfinak", és fogadja el a javaslatot a "rövid riadókészültségi állapot" visszaállítására... És a "Topol-hullám" esetleges pusztító hatásainak megállítására zárlatot vezessen be!

Legalábbis addig, amíg nem derül ki, hogy pontosan mennyire halálos az új törzs... Amelyik, ahogy a románokat propagandisztikusan "megfertőzik", az Amerikai Egyesült Államokban a szakértők szerint sokkal fertőzőbb, mint az OMICRON...
Mert amúgy a média "támadása" azzal kezdődött, hogy Dr. Eric Topol, a Scripps Research Translational Institute alapítója és igazgatója bejelentette, hogy "Európában megkezdődött a következő hullám"! És azzal, hogy a Twitteren több tucatnyi grafikont tettek közzé, amelyek állítólag azt mutatják, hogy az európaiak nem is tudják, hogy a hatodik hullámban vannak!!! És csak órákkal később - ez aztán az operatív koordináció! - a globalista Egészségügyi Világszervezet "aggodalmát fejezte ki, hogy az ukrajnai háború súlyosbíthatja a COVID -19 világjárványt, és hogy többet kell tenni a fertőző betegség terjedésének megakadályozása érdekében"!

Íme, miért fogadunk be ennyi menekültet!
És nézd meg, hogy a lakosság már felkészült az új törzs "felfedezésére". Mert még a média és a politikai propaganda szörnyű gépezetével a hátuk mögött is nehéz lesz ennek az őrült tervnek a kiagyalói számára, hogy megijesszék a románokat egy olyan OMICRON-nal, amely enyhébbnek bizonyult, mint az influenza...

És különösen akkor, amikor a COVID fertőzési statisztikák zuhanórepülésben vannak! Tehát az új "ukrán törzs" "kint lesz a szabadban"! Az egyiket természetesen az ukrán menekültek milliói terjesztik! Ebből majdnem 500.000 Románián keresztül halad! Romániának tehát a lehető legkeményebb egészségügyi intézkedéseket kell meghoznia az "új ukrán törzs" terjedésének megakadályozására, amint hivatalosan bejelentik "utolsó pillanatban történt felfedezését"!

Ez a pénz! Raed tudja!
De addig Iohannis tényleg bebizonyíthatja, hogy államférfi! És ezt nem úgy, hogy hallgatunk és megint megrészegülünk mindenféle tengerentúli tanulmányoktól...

De bízzunk a román szakemberekben! Persze Raed Arafat "doktoron" kívül... Főleg, hogy ő forrásaink szerint nemcsak nyíltan népszerűsíteni fogja az új zárlatot, hanem minden érdeke meg is van hozzá! Különösen azért, mert a világjárványos vásárlások minden nyomát még nem sikerült eltüntetni... Így a riadókészültség által kínált újabb szünet több mint üdvözlendő lesz. Különösen, mivel a rendszer igazi "okosai", azok, akik mindig is "befalazták" magukat a "Doktor" köré, tudják, hogy az új riadóállapot létrehozása időben egybeesne a PNRR első szerződéseinek "nagy felosztásával"!

És nézd meg, hogy ha már a két évnyi állandó "riadó" alatt jól is laktak, még mindig van néhány milliárd, ami a rendszer "malacperselyébe" került! Még akkor is, ha ezért a románokat megint a házaikban kell zárni.

Forrás: National

 

Könyvjelző