Karpatria
2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

Iohannis még tavaly katonai együttműködési megállapodást kötött Ukrajnával!
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

Klaus Iohannis államfő aláírta a Románia és Ukrajna közötti katonai együttműködés megállapodás kihirdetését. Így 2021. július 16-tól kezdődően jogi zöld utat kapott az Amerikai Egyesült Államok "őrült tervének" végrehajtása Európa ezen részére, egy jövőbeli közös román-ukrán hadsereg létrehozásával.

Ezzel megvalósult az első lépés a NATO- és EU-tagállam, valamint egy, az Orosz Föderációval nyílt konfliktusban álló, nem uniós állam közötti példa nélküli projekt megvalósítására.
Ennek eredményeképpen a román és az ukrán hadsereg "csomagban" történő beszerzésekhez és a haditechnikai eszközök közös gyártásához folyamodik majd. Egy vegyes bizottság fogja kidolgozni a Kijev és Bukarest között eredetileg 2020. szeptember 5-én aláírt, majd a román szenátus által 2021. június 22-én jóváhagyott megállapodás legmesszebbmenő rendelkezésének végrehajtására vonatkozó eljárásokat is.
Itt a minősített információk közös védelméről és cseréjéről van szó!

112 kéz a magasban!
Klaus Iohannis elnök gesztusára pedig azután került sor, hogy 112 román szenátor felemelte a kezét, amikor megszavazott egy olyan törvényjavaslatot, amely a román elhárítási struktúrákat borzongatta.
Hiába próbálták felnyitni többen a törvényes politikai haszonélvezők szemét azokkal a jelentésekkel, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy a román hadsereget a jelenlegi kijevi hatalom radikalizálódott stratégiájába való bevonás veszélye fenyegeti, azért, hogy mindenáron nemzetközivé tegyék azt a konfliktust, amelyet Ukrajna az Orosz Föderációval tart fenn.

Talán csak nem azért, mert így Ukrajnának be kell vonnia egy NATO-tagállamot a konfliktusba, abban a reményben, hogy ez aktiválja az észak-atlanti megállapodás "5. pontját".

Miután Bulgária, Törökország és Lengyelország hevesen elutasította, hogy belekeveredjenek ebbe a "csapdaprojektbe", 112 román szenátor megszavazta az Ukrajnával való megállapodást, míg csak 13 ellenezte azt!

"Öngyilkossági megállapodás"
Klaus Iohannis most jobban, mint valaha, meg van győződve arról, hogy a román-ukrán katonai megállapodás kihirdetésével megszerezte a hőn áhított regionális NATO vezetői státuszt. Úgy és olyannal, amellyel az amerikaiak ugyanúgy becsapják őt, mint Basescut.
Valószínűleg el sem olvasta a megállapodás főbb rendelkezéseit, amelyeket a kémelhárítási szervezetek egyszerűen "öngyilkosnak" tartanak.
A fő aggodalmak a román kormány és az ukrán minisztertanács közötti, a katonai-technikai együttműködésről szóló megállapodásban meghatározott, többé-kevésbé látható "csapdákkal" kapcsolatosak: "Fegyverzet és haditechnika beszerzése; fegyverzet javítása és korszerűsítése; fegyverzet és haditechnika gyártási engedélyeinek értékesítése, műszaki támogatás nyújtása a gyártásukhoz; a román-ukrán vegyes műszaki-katonai együttműködési bizottság létrehozása a megállapodás rendelkezéseinek végrehajtása céljából; a minősített információk védelme; a Felek más nemzetközi megállapodásokból eredő jogainak és kötelezettségeinek meg nem sértése".

Forrás: National.ro

Könyvjelző