Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

IZSÁK BALÁZS ÉS TÁRSAI AZONNAL MONDJANAK LE!
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

FELSZÓLÍTÁS
IZSÁK BALÁZS ÉS TÁRSAI AZONNAL MONDJANAK LE!

Most, miután a székely nép körében megtapasztalt közfelháborodás nyomán a román kormány ismét megteremtette annak lehetőségét, hogy a közelgő népszámláláson a székely emberek a magyar nemzet részét képező székely néphez tartózóknak vallhassák magukat, most eljött az igazság órája.
A dolgok ok-okozati összefüggéséből, az események sorrendjéből és a nyilvános bejelentésekből egyértelművé vált, hogy a székely nép statisztikai eltüntetésére tett leplezetlen kísérlet legfőbb értelmi szerzője nem más mint a Székely Nemzeti Tanács elnöke, Izsák Balázs és néhány társa.

Izsák Balázs és támogatói hosszú utat tettek meg a székely nép nyílt megtagadásáig.
Árulásuk első lépése az volt, hogy körmönfontan megtagadták a Ditrói Székely Nemzetgyűlés határozatának végrehajtását, amely a székely nép jövőjét a népek önrendelkezése jegyében jelölte meg. A Székely Nemzetgyűlés volt mindenkor a székely nép élete sorsfordító kérdéseiben az illetékes döntéshozó, amelynek határozatai minden székely emberre és minden székely szervezetre kötelezőek voltak. E határozatok megszegése több mint hiba, egyenesen bűn. Izsák Balázsnak és támogatóinak már emiatt is távozniuk kellet volna tisztségükből. Külső támogatóik azonban máig megvédték őket.

A székely embereknek arra való biztatásával, hogy a közelgő népszámlálás alkalmával tagadják le székely voltukat, Izsák Balázs és társainak helyzete tarthatatlanná vált.
A Székely Nemzeti Tanács a székely nép közképviseleteként jött létre. Legfontosabb feladata a székely nép létének felmutatása.
Ha a Székely Nemzeti Tanács elnöke a székelyeket a székely nép megtagadására biztatja, azzal megszünteti az általa vezetett közképviselet létértelmét. Ez főbenjáró bűn. Ha ebben a helyzetben nem mond le tisztségéről, akkor magával rántja az egész Székely Nemzeti Tanácsot.

Ezért ezennel felszólítjuk Izsák Balázst, a Székely Nemzeti Tanács méltatlan elnökét, hogy azonnal távozzon tisztségéből!
Ugyanúgy társai is, a Sepsi-, Maros- és Csíkszéki Székely Tanács vezetői, akik nem voltak hajlandók a román kormány számára öt széki Székely Tanács vezetőinek határidőben beküldött, és mára méltányolt tiltakozását aláírni. Ők valamennyien megtagadták, elárulták a székely népet, a székely ügyet.

A székely népnek történelmi hagyományaihoz híven szükségszerűen össze kell sereglenie újból, hogy a Székely Nemzetgyűlésen hallassa hangját, akaratát!

Kezdeményezzük ezért a Székely Nemzetgyűlés összehívását.

Székelyek és magyarok, itthon és a nagyvilágban! Támogassátok székely népünket abban, hogy népi, azaz etnikai azonosságát a magyar nemzet elidegeníthetetlen részeként megvallhassa.

Szorítsuk ki közéletünkből az anyagi világ hatalomra és pénzre éhes torzszülötteit.
Velünk a Jóisten!

Kelt 2022. február 1-én, Jégbontó havában

A Székely Nemzetgyűlés Kezdeményező Testületének nevében:
Borsos Géza alapító, AB-tag, aki nélkül nem jött volna létre a Székely Nemzeti Tanács (2003), Gyergyószék
Benkő Emőke alapító, AB-tag, aki nélkül nem valósult volna meg a Székelyföld autonómiáját kérő népszavazás, amely során 209 ezer főből 207 ezren szavaztak igennel (2006),
Bardoc-Miklósvárszék
Gábor Ferenc, a Fekete-Körös völgyi magyar vértanúság feltárója, köröstárkányi székely
Korpos Levente tanár, a Gyergyószéki Székely Tanács elnöke
Székely Levente mérnök, a Csomafalvi Székely Tanács elnöke
Fekete Miklós, a Kézdiszéki Székely Tanács elnöke
Szabó Miklós, a Bardoc-Miklósvárszéki Székely Tanács elnöke
dr. Ambrus Ágnes, ny. egyetemi oktató, kézdivásárhelyi székely
Ambrus A. Árpád tanár, Svédország, gyergyói székely
Bajna Levente, a Székely Népi Egység Egyesület elnöke, csíki székely
Balázs József festőművész, ny. tanár, gyergyóalfalvi székely
Baliga Csaba gyímesi csángó aktivista, Ausztria
Patrubány Miklós csíki székely
Vinczellér Árpád vállalkozó, bögözi (Udvarhelyszék) székely

Forrás: Facebook

Könyvjelző