Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Jóból is megárt a sok...
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Nem volt elég a járvány, az ukrán-orosz háború, most még ez is!

Jóból is megárt a sok...

Február 26-án Erdélyben is beindult a magyarországi választási kampány gőzhengere.
Az egybesült ellenzék gigászi hadjáratba kezdett, aminek első lépéseként létrehozták a Választás.ro facebook oldalt. Azóta Csekefalvától Alfaluig ez tartja választási lázban a járványt szerencsésen túlélő székelyeket.
Ideje, hogy a FIDESZ is felkösse a gatyát, mert a Választás.ro látogatottsági mutatói alapján komoly veszély fenyegeti a koronázási ünnepségeket.

A Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság eddig még nem adott ki rendkívüli közleményt, de meg nem erősített hírek szerint Tar Gyöngyi Kovászna és Maros megyei kollégáival a hétvégén önszorgalmú kontroll látogatásokat tesz a kulturálisan, szellemileg és egészségügyileg elmaradott, hátrányos helyzetű székely, falusi régiókban.
Az ellenőrzés teljesen privát jellegű, tekintettel arra, hogy Arafat még nem adott ki erre vonatkozó központi utasítást. Feltehetőleg nem is sejti a magyar választások miatt Erdélyben készülő mentális és egészségügyi katasztrófát.

Próbáltunk utánajárni, hogy mely globalista és háttérhatalmi szervezetek állhatnak az Erdélyre zúduló, előkészített csapás mögött.
Mivel sem a KGB, a CIA, a Moszad oldalán nem találtunk erre vonatkozó információkat, Alsósófalváról K.Béla bácsihoz fordultunk segítségért.

Béla bácsi ösztönös és harminc éves tapasztalatra támaszkodó megérzése bizonyosságával az alábbi információkat közölte kiküldött tudósítónkkal:
"RMDSZ! Mondom, az RMDSZ-t kell keresni a csűr mögött. A csűr és csavar ás mögött."

Béla bácsi nosztradamikus sejtésére ugyan nem találtunk érdemleges bizonyítékot, ám némi, feltételezhető alap csak előkerült további kutakodásunk nyomán: a Választás.ro egyetlen, a Facebookon föllelhető, külső hivatkozási linkje az egysegbenmagyarorszagert.hu oldalra mutat.

Kíváncsiak voltuk, kik léptek egységre Magyarországért? A következőt találtuk:


A kép alján található, egységre lépő szervezetek felsorolását áttanulmányozva arra a következtetésre jutottunk, hogy ez az egész nem lehet más, mint a Zelenszkij-Biden-Márki tengely dezinformáló szövetsége, amellyel egyszerűen leplezni akarja a leplezhetetlent: a NATO-nak sokkal összehangoltabb, egységesebb és szigorúbb kontroll alatt kell a jövőben tartani nem csak az állampolgárokat, de különleges figyelemmel kell lenni a szövetség területén található, eddig elhanyagolt őrzöttségű elmegyógyintézetekre is.
Forrás: Nincs. Levegőt is alig lehet kapni ettől a hülyeségtől.

Könyvjelző