Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Jóból is megárt a sok...
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Nem volt elég a járvány, az ukrán-orosz háború, most még ez is!

Február 26-án Erdélyben is beindult a magyarországi választási kampány gőzhengere.
Az egybesült ellenzék gigászi hadjáratba kezdett, aminek első lépéseként létrehozták a Választás.ro facebook oldalt. Azóta Csekefalvától Alfaluig ez tartja választási lázban a járványt szerencsésen túlélő székelyeket.
Ideje, hogy a FIDESZ is felkösse a gatyát, mert a Választás.ro látogatottsági mutatói alapján komoly veszély fenyegeti a koronázási ünnepségeket.
{P2}

A Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság eddig még nem adott ki rendkívüli közleményt, de meg nem erősített hírek szerint Tar Gyöngyi Kovászna és Maros megyei kollégáival a hétvégén önszorgalmú kontroll látogatásokat tesz a kulturálisan, szellemileg és egészségügyileg elmaradott, hátrányos helyzetű székely, falusi régiókban.
Az ellenőrzés teljesen privát jellegű, tekintettel arra, hogy Arafat még nem adott ki erre vonatkozó központi utasítást. Feltehetőleg nem is sejti a magyar választások miatt Erdélyben készülő mentális és egészségügyi katasztrófát.

Próbáltunk utánajárni, hogy mely globalista és háttérhatalmi szervezetek állhatnak az Erdélyre zúduló, előkészített csapás mögött.
Mivel sem a KGB, a CIA, a Moszad oldalán nem találtunk erre vonatkozó információkat, Alsósófalváról K.Béla bácsihoz fordultunk segítségért.

Béla bácsi ösztönös és harminc éves tapasztalatra támaszkodó megérzése bizonyosságával az alábbi információkat közölte kiküldött tudósítónkkal:
"RMDSZ! Mondom, az RMDSZ-t kell keresni a csűr mögött. A csűr és csavar ás mögött."

Béla bácsi nosztradamikus sejtésére ugyan nem találtunk érdemleges bizonyítékot, ám némi, feltételezhető alap csak előkerült további kutakodásunk nyomán: a Választás.ro egyetlen, a Facebookon föllelhető, külső hivatkozási linkje az egysegbenmagyarorszagert.hu oldalra mutat.

Kíváncsiak voltuk, kik léptek egységre Magyarországért? A következőt találtuk:
{P3}
A kép alján található, egységre lépő szervezetek felsorolását áttanulmányozva arra a következtetésre jutottunk, hogy ez az egész nem lehet más, mint a Zelenszkij-Biden-Márki tengely dezinformáló szövetsége, amellyel egyszerűen leplezni akarja a leplezhetetlent: a NATO-nak sokkal összehangoltabb, egységesebb és szigorúbb kontroll alatt kell a jövőben tartani nem csak az állampolgárokat, de különleges figyelemmel kell lenni a szövetség területén található, eddig elhanyagolt őrzöttségű elmegyógyintézetekre is.
Forrás: Nincs. Levegőt is alig lehet kapni ettől a hülyeségtől.

Könyvjelző