Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Koalíció a Jogállamiság Védelméért Egyesület beadványa a Nép Ügyvédjéhez a népszámlással kapcsolatot Kormányrendelet alkotmányellenes pontjaival kapcsolatban
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Koalíció a Jogállamiság Védelméért Egyesület kéri a Nép Ügyvédjétől a 19/2020. sz. GEO alkotmányellenességének megállapítását, annak érdekében, hogy a román állampolgárok jogainak és szabadságjogainak alkotmányellenes megsértését megállítása.

Koalíció a Jogállamiság Védelméért Egyesület beadványa a Nép Ügyvédjéhez a népszámlással kapcsolatot Kormányrendelet alkotmányellenes pontjaival kapcsolatban

Elena Radu elnökasszony 15 oldalas beadványa hosszan és mélyrehatóan elemzi a a népszámlással kapcsolatos kormányhatározat formai és tartalmi alkotmányba ütköző, törvénysértő határozatait.

 Többek között ezt írja:

"Ezúton értesítjük Önt a jogsértésről:
- a román állampolgárok magánélethez való joga (amelyet a romániai alkotmány 26. cikke garantál).
- a román állampolgárok otthonuk sérthetetlenségéhez való joga (a romániai állampolgárok otthonának sérthetetlenségét a romániai alkotmánybíróság által garantált jog).
- az otthon sérthetetlenségének joga...
.....arra kéri Önt, hogy hatáskörét gyakorolva utalja az ügyet a Bíróság elé.
Románia Alkotmánybírósága állapítsa meg  19/2020. sz. GEO alkotmányellenességét, annak érdekében, hogy a román állampolgárok jogainak és szabadságjogainak alkotmányellenes megsértése megszűnjön."

A beadvány mélyen részletesen elemzi a sürgősségi kormányrendelet tartalmi, formai hibáit, törvény és alkotmányellenes vonatkozásait.

Mellékeljük Elena Radu beadványának teljes, román nyelvű anyagát, abban a reményben, hogy jogérzékeny és szabadságszerető székely népünk körében talán akad valaki jogvégzett ember, aki érdemesnek tartja lefordítani a beadványt, abból a célból, hogy a népszavazás során a székelység irányított figyelme mást is érzékeljen, ne csak a "székely vagy, vagy magyar" - kétségkívül fontos, de korántsem lényegi - kérdést.
A népszámlálási kormányrendelet ugyanis része annak a két éve tartó folyamatnak, amelynek végső céljáról a Klaus Schwab, illetve WHO címszavak alatt olvashat a dolgok mögé tekinteni vágyó állampolgár.
S ha a célt elérik, nem is annyira a túl távoli jövőben, akkor teljesen mindegy lesz, hogy tót vagy-e, román, magyar, vagy székely: az Új Világrend nem fog ismerni nemzeteket, csak rabszolgákra lesz szüksége.

A népszámlálással kapcsolatos korábbi cikkek:
https://karpatria.net/erdely-szekelyfold/elena-radu-ugyvedno-eszrevetelei-a-nepszamlalassal-kapcsolatban.html

https://karpatria.net/erdely-szekelyfold/a-digitalis-nepszamlalas-torvenytelen-es-alkotmanyellenes.html

Beadvány a Nép Ügyvédjéhez

 

 

 

Könyvjelző