Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Marina-Ioana Alexandru ügyvéd felhívása - Február 3. 23 óra
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Válságos belpolitikai idők jöhetnek.

"Románia kormányának és a román parlamentnek....
SÜRGETEM Önöket, hogy haladéktalanul helyezzék hatályon kívül és visszavonhatatlanul szüntessék meg a Sürgősségi Kormányrendelet által ma, 2022. február 3-án elfogadott, a "digitális ( zöld ) tanúsítványról" szóló rendelkezéseket. .....

Annak ellenére, hogy az egész civil társadalom, a Nép Ügyvédje Hivatala, a román fellebbviteli bíróságok bírái, stb... többször figyelmeztették és felhívták a figyelmét, hogy az intézkedések, amelyeket végre akarnak hajtani és amelyeket törvénytelenül hajtottak végre, alkotmányellenesek, önök még mindig szembe merészelnek szállni a román alkotmánnyal és a román néppel, elnyomva a román állampolgárok alapvető jogait és szabadságjogait, ravasz és alkotmányellenes eszközökkel!!!....

Következésképpen, Ön belső veszélyt jelent a román állampolgárok életbiztonságára, és hallgatólagosan veszélyt jelent a nemzetbiztonságra.
AZONNAL,
a román alkotmány 54. cikkének (1) bekezdése - A haza iránti hűség szent;
55. cikkének (1) bekezdése - A polgároknak joguk és kötelességük megvédeni Romániát;
118. cikkének (1) bekezdése - A hadsereg kizárólag a román nép akaratának van alárendelve....,
az 51/1991. számú nemzetbiztonsági törvény 1. és 2. cikkének rendelkezései alapján....
FELKÉREM a ROMÁN FEGYVERES ERŐKET, hogy haladéktalanul tegye meg kötelességét a néppel szemben, megvédve azt a belső veszélytől, amely a román kormányban és a parlamenti többségben tisztségeket betöltő tisztviselőkben materializálódott, akik a nép, az élet és a szabadság ellenségeinek mutatkoznak!!!".

Marina-Ioana Alexandru ügyvéd

"Către Guvernul României și Parlamentul României.... vă SOMEZ ca deîndată să abrogați, respectiv să eliminați irevocabil prevederile adoptate astăzi, 03 februarie 2022 prin OUG privind "certificatul digital ( verde ) ".....
Deși ați fost notificați în repetate rânduri și vi s-a atras atenția de către întreaga societate civilă, de către instituția Avocatul Poporului, de către Magistrații Curților de Apel din România, etc...că măsurile pe care le vreți implementate și pe care le-ați pus în aplicare ilegal sunt anticonstituționale, voi îndrăzniți în continuare să sfidați CONSTITUȚIA ROMÂNIEI și POPORUL ROMÂN suprimând drepturile și libertățile fundamentale ale cetăţenilor români, folosind mijloace viclene și anticonstituționale!!!...
Pe cale de consecință, având în vedere că în acest moment SUNTEȚI ÎNAFARA LEGII, ați devenit amenințarea internă la adresa securității vieții cetățenilor români și implicit pericol pentru securitatea națională.
ASTFEL, în temeiul dispozițiilor Art.54(1)-Fidelitatea față de țară este sacră ; Art.55 (1)-Cetățenii au dreptul și obligația să apere România ; Art.118 (1)- Armata este subordonată exclusiv voinței poporului român....din Constituția României, coroborat cu dispozițiile Art.1 și 2 din legea Securității Naționale nr.51/1991....
SOLICIT ARMATEI ROMÂNE, ca deîndată să-și facă datoria față de poporul său, apărându-l de pericolul intern, care s-a concretizat în funcționarii care ocupă funcțiile din Guvernul României și din majoritatea parlamentară, aceștia arătându-se ca dușmani ai poporului, ai vieții și libertății acestuia!!!"
Avocat Marina-Ioana Alexandru

    

Könyvjelző