Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Ne merjenek a szemünkbe nézni!
Olvasási idő: körülbelül 1 perc

Isten ártatlan lelkei, a gyermekek ellen is beindult Romániában tegnapelőtt a terror.

Isten ártatlan lelkei, a gyermekek ellen is beindult tegnapelőtt a terror.
251 oltási központ nyitott szerte az országban, direkt a gyerekeknek. Első napon a fehérköpenyes hóhérsegédek jobbára ücsörögtek. Csak 390 gyereknek, 5-11 év közötti ártatlannak szúrhatták be a kísérleti, génmódosító vakcinát. Központonként még kettőnek sem.
De a hóhérok bizakodnak, amint Valeriu Gheorghita katonaorvos bejelentette, február 16.-ig 3.435 gyerek van beütemezve-felíratva. De kikényszerítik a többinek is, hiszen január 31.-ig újabb 216.000, direkt gyermekeknek szánt oltásadag érkezik Romániába. Negyedmillió ártatlan gyerek vár elkerülhetetlennek tűnő sorsára. Megvannak a módszerek, amivel kikényszeríthetik a szülőktől, hogy beleegyezzenek.
Aki nem egyezik bele, azt a szülőt majd kirúgják a munkahelyéről, a gyerekeket pedig nem engedik be az óvodába, iskolába, csak ha oltottak. A koronavírus-diktatúra, látjuk, nem kegyelmez. Imádkozzunk, Isten őrizze meg ezeket az ártatlan lelkeket, zsenge és büntetlen unokáinkat, mentse meg életüket, hadd reménykedjünk, hogy túlélik a koronavírus-diktatúrának minden gyilkos ármánykodását.
De az a szülő, aki siet gyermekével az oltóközpontba, hogy beszúrassa a kísérleti, génmódosító oltást gyermekének, az ne merjen a szemünkbe nézni!
{P2}{P3}{P4}{P5}

Pál Antal Murgu

Könyvjelző