Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Népszámlálódjunk! Három mics és egy sör, egy vödör és egy esernyő...
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

A román demokrácia bünteti az embert, ha nem mondja meg neki, hány tévéje van. És hány pár alsónemű. Ez még a tiszta vérű kommunisták idején sem történt meg.

Népszámlálódjunk! Három mics és egy sör, egy vödör és egy esernyő...

Ami ezután következik, az egy olyan népszámlálás, amelyet a félelem és az "egységes igazság biztonságával" való együttműködés elmulasztása esetén hatalmas bírságokkal fenyeget.

Március 14-től minden román állampolgár köteles kitölteni az online űrlapot.
Az önszámlálás azt jelenti, hogy elmondod, milyen jövedelmed van, hány szobád, telked, autód, órád, fehérneműd, bundád stb. mit csináltál az elmúlt években, milyen értékeid vannak a házadban, hány szeretőd van, kijössz-e a főnökkel, melyik pártra szavazol.
A gyerekeidről is kérdeznek, de az kevésbé fontos, hogy senki sem neveli őket.

A hatóságok biztosítékot adnak arra, hogy a folyamat a személyes adatok védelme szempontjából 100%-os biztonságot nyújt.
Csak hülyítesz minket, hogy kérhetsz adatokat a semmiért? 

Már elkezdték a tombolákat, amelyeken füstölt csicseriborsó és bab nyeremények találhatók.
Azok a munkavállalók, akik az online regisztrációt választják, egy plusz szabadnapot kapnak a munkáltatójuktól - ez hivatalos.
Miért nem három micset és egy sört, egy vödröt és egy esernyőt?

Ne legyünk többé falusi bolondok, ne legyünk többé rabszolgák. Az illetékes intézményeknél minden népességi adat rendelkezésre áll, minden születést és halálozást nyomon követnek, és a lakosság száma, neme, kora és földrajzi elhelyezkedése egyértelműen ismert. Ezért vannak a népességnyilvántartó hivatalok. Minden szükséges információval rendelkeznek... hogy senki sem születik és hal meg bizonyítvány nélkül. Senki sem mozog személyi igazolvány nélkül.
Tehát valami mást akarnak tőled, de mint mindig, most is későn kapsz észbe.
Így ti lesztek a szerencsés nyertesei a gerincetek mélyére szúrt szerencseernyőnek.

Forrás: oficialmedia.com

Könyvjelző