Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Șoșoacă Vass Leventéhez
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Önnek aztán van bőr a képén Vass Levente úr az Egészségügyi Minisztériumból!

Valóban méltósággal képviselem a román választókat a román parlamentben, ezért felhívtam a választók figyelmét a közepes, súlyos és halálos káros hatásokra, amelyeket Önök nem mutattak be, Noha Önöknek kötelességük lenne, mivel mindannyian felelősek a kórházakban fekvő emberek és sokaknak a kísérleti szérummal beoltott emberek megöléséért. Mandátumom teljesítése során elismerem, hogy én voltam az, aki a legtöbb szenátort meggyőzte arról, hogy a zöld útlevél ellen szavazzon.
Önök, akiket nem választottak, hanem kineveztek, súlyosan megszegték kötelezettségeiket, még akkor is, ha közpénzből fizetik önöket, hiszen a 46/2003-as törvény, az Oviedói Egyezmény, a Nurrenbergi Kódex és a román alkotmány égbekiáltó megsértése miatt, és önök is fizetni fognak valamikor, mégpedig hamarosan, mert én nem állok le, amíg nem szolgáltatok igazságot.

 

Aveți mult tupeu domnule Vass Levente din Ministerul Sănătății!
Într-adevăr reprezint cu demnitate electoratul român în Parlamentul României, tocmai de aceea am conștientizat electoratul cu privire la efectele adverse medii , grave și letale, pe care dumneavoastră nu le-ați prezentat, DEȘI AVEAȚI OBLIGAȚIA, voi toți fiind de vină pentru uciderea oamenilor în spitale și a multor vaccinați cu serul experimental. În îndeplinirea mandatului meu recunosc că sunt cea care i-a convins pe cei mai mulți Senatori să voteze împotriva pașaportului verde.
Dumneavoastră, care nu sunteți ales, ci numit, v-ați încălcat grav obligațiile, deși sunteți plătit din bani publici, având în vedere încălcarea flagrantă a Legii 46/2003, Convenției de la Oviedo, Codul de la Nurrenberg și Constituția României, urmând să și plătiți la un moment dat, destul de apropiat, pentru că nu mă voi lăsa până nu voi face dreptate.

Könyvjelző