Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Piperea: A digitalizált népszámlálás a lehető legtöbb személyes adatot kipréseli belőlünk
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

Úgy tűnik azonban, hogy a járvány „újraéledni” akar, mert az embereknek már nincs joguk békében és csendben élni.

Gheorghe Piperea ügyvéd a közösségi oldalon közzétett bejegyzésében arról beszél, hogy a hatóságok a háború „árnyékába helyezték magukat”, hogy ne legyenek felelősek a járványban tapasztalt törvénytelenségekért. 
Úgy tűnik azonban, hogy a járvány „újraéledni” akar, mert az embereknek már nincs joguk békében és csendben élni. Valaki folyamatosan játszik az elméddel, és csak félelemben és pánikban akar tartani, mert csak így leszel lebénítva, és nem reagálsz a jogaid és szabadságaid védelmére. 

Piperea ügyvéd: 
Az Emberi Jogok Európai Egyezménye szerint a 15. cikk (1) bekezdése értelmében Romániában minden, a készenléti állapotra vonatkozó határozatot semmisnek nyilvánítottak március 9-e hirtelen véget ért vészhelyzet előtt.
Az Arafat rezsim által ebben a járványban kiszabott összes szankció semmis, mivel törvénytelenség eredménye. Nem csak a pénzbírságokról beszélek (amelyek illegálisan több száz millió eurót halmoztak fel az állami tisztviselők és a bírságért bónuszban részesült tisztviselők rovására), hanem a vállalkozások bezárásáról vagy az otthon "pozitív" letartóztatásáról is. plusz a „kapcsolattartóik”.
 
Úgy tűnik, Arafat (bohócaival együtt) megkönnyebbülten fellélegzik, mert a háború szerencsésen álcázta felelősségét. 
Ráadásul Fauci épp most jelentette be, hogy hamarosan visszatérhetünk a korlátozásokhoz, talán amint a háború véget ér – igen, a háborút hirtelen leállíthatja az ellenség Putyin és a "megmentők" Biden, Macron és von der Leyen, ha akarom . 
Az akarat pedig akkor jön "természetesen", amikor az ukrán menekültek száma az EU-ban meghaladja az 5 milliót.Ez történik a jövő héten (megjegyzés – alig várom a szeptembert, hogy meglássam, hogyan igazolhatja Macron, Schulz és Draghi, hogy hazaküldjék ezt a fáradt embertömeget, akik arra vannak ítélve, hogy vízum és vámalakiságok nélkül akarnak az EU-ban maradni , azzal az indokkal, hogy „ellophatják” a bűnöző plandémiás egészségpolitika által elszegényedett, csődbe jutott és kiéhezett franciák, németek és olaszok állását).
 
A törvénytelenség apostolai reménykedhetnek az egészségügyi diktatúra visszatérésében, mert nagyon sok engedelmes, a fogságába szerelmes embernek hiányzik.
 
PS: A digitalizált népszámlálásról, amely úgy tűnik, hogy a lehető legtöbb személyes adatot kipréseli és a SRI rendelkezésére bocsátja (amely képes lesz ellenőrizni, és alternatívaként az ideológiai "tisztaságot" is előírja), a GEO dönt. és nem törvény, mint az Országgyűlés formális jogi aktusa. 
Mivel ez a digitalizált népszámlálás, amelynek célja, hogy digitális profilokká és QR-kódokká alakítson át bennünket, komoly jog- és szabadságkorlátozásokat tartalmaz, az Alkotmány 53. cikkével és az EJEE 15. cikkének (2) bekezdésével kapcsolatban jogellenes és alkotmányellenes. Minden érintett pénzbírságot vagy szankciót meg lehet támadni a bíróságon. De meri-e valaki kihívni az állam haragját?”

Forrás: oficialmedia.ro

Könyvjelző