Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Piperea: A digitalizált népszámlálás a lehető legtöbb személyes adatot kipréseli belőlünk
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

Úgy tűnik azonban, hogy a járvány „újraéledni” akar, mert az embereknek már nincs joguk békében és csendben élni.

Piperea: A digitalizált népszámlálás a lehető legtöbb személyes adatot kipréseli belőlünk

Gheorghe Piperea ügyvéd a közösségi oldalon közzétett bejegyzésében arról beszél, hogy a hatóságok a háború „árnyékába helyezték magukat”, hogy ne legyenek felelősek a járványban tapasztalt törvénytelenségekért. 
Úgy tűnik azonban, hogy a járvány „újraéledni” akar, mert az embereknek már nincs joguk békében és csendben élni. Valaki folyamatosan játszik az elméddel, és csak félelemben és pánikban akar tartani, mert csak így leszel lebénítva, és nem reagálsz a jogaid és szabadságaid védelmére. 

Piperea ügyvéd: 
Az Emberi Jogok Európai Egyezménye szerint a 15. cikk (1) bekezdése értelmében Romániában minden, a készenléti állapotra vonatkozó határozatot semmisnek nyilvánítottak március 9-e hirtelen véget ért vészhelyzet előtt.
Az Arafat rezsim által ebben a járványban kiszabott összes szankció semmis, mivel törvénytelenség eredménye. Nem csak a pénzbírságokról beszélek (amelyek illegálisan több száz millió eurót halmoztak fel az állami tisztviselők és a bírságért bónuszban részesült tisztviselők rovására), hanem a vállalkozások bezárásáról vagy az otthon "pozitív" letartóztatásáról is. plusz a „kapcsolattartóik”.
 
Úgy tűnik, Arafat (bohócaival együtt) megkönnyebbülten fellélegzik, mert a háború szerencsésen álcázta felelősségét. 
Ráadásul Fauci épp most jelentette be, hogy hamarosan visszatérhetünk a korlátozásokhoz, talán amint a háború véget ér – igen, a háborút hirtelen leállíthatja az ellenség Putyin és a "megmentők" Biden, Macron és von der Leyen, ha akarom . 
Az akarat pedig akkor jön "természetesen", amikor az ukrán menekültek száma az EU-ban meghaladja az 5 milliót.Ez történik a jövő héten (megjegyzés – alig várom a szeptembert, hogy meglássam, hogyan igazolhatja Macron, Schulz és Draghi, hogy hazaküldjék ezt a fáradt embertömeget, akik arra vannak ítélve, hogy vízum és vámalakiságok nélkül akarnak az EU-ban maradni , azzal az indokkal, hogy „ellophatják” a bűnöző plandémiás egészségpolitika által elszegényedett, csődbe jutott és kiéhezett franciák, németek és olaszok állását).
 
A törvénytelenség apostolai reménykedhetnek az egészségügyi diktatúra visszatérésében, mert nagyon sok engedelmes, a fogságába szerelmes embernek hiányzik.
 
PS: A digitalizált népszámlálásról, amely úgy tűnik, hogy a lehető legtöbb személyes adatot kipréseli és a SRI rendelkezésére bocsátja (amely képes lesz ellenőrizni, és alternatívaként az ideológiai "tisztaságot" is előírja), a GEO dönt. és nem törvény, mint az Országgyűlés formális jogi aktusa. 
Mivel ez a digitalizált népszámlálás, amelynek célja, hogy digitális profilokká és QR-kódokká alakítson át bennünket, komoly jog- és szabadságkorlátozásokat tartalmaz, az Alkotmány 53. cikkével és az EJEE 15. cikkének (2) bekezdésével kapcsolatban jogellenes és alkotmányellenes. Minden érintett pénzbírságot vagy szankciót meg lehet támadni a bíróságon. De meri-e valaki kihívni az állam haragját?”

Forrás: oficialmedia.ro

Könyvjelző