Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Putyin, a földön kívüli, halálos beteg ET
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Románia bevallottan háborút akar, hatalmas román konvojok szállítják Ukrajnának a fegyvert, 14 ukrán bombázó érkezett román repülőterekre, hogy innen szálljon fel támadni az oroszokat....

Putyin, a földön kívüli, halálos beteg ET

A romániai média, elsősorban a hatalom által lefizett , úgynevezett "fősodrú" média, ugyanolyan agymosással próbálkozik az ukrán helyzetet illetően, mint két éven át a koronavirushisztéria menedzselése alkalmával.
A sajtó és a televízió "átlagfogyasztóit" ugyanúgy sikerül elhűlyíteni az orosz veszéllyel, mint ahogy sikerült pánikot fenntartani a koronavirusfertőzés rémével mindeddig.
Máig pontosabban. Mától ugyanis ledobhatnánk a maszkot, földhözverhetem az oltási bizonylatot, (amelynek "megszerzését", azaz a két átkozott oltásdózis bevételét még mindig sínylem), Putinnak köszönhetően (ezt így veszik viccesre általában ismerőseim) megszabadultunk a járványproblémáktól, a háború elkergette a koronavirusokat, azok visszagyalogoltak az ázsiai denevérekhez.

Nincs járvány, nincsenek korlátozások. Ami nem jelenti azt, hogy kormányhű vén szomszédom ne hordaná továbbra is a duplamaszkot, ő már nem is képzeli el másképpen az életet. Mert azért előbújhat valahonnan egy újfajta koronás-mutáns, abból a fajtából, amit beterveztek már a hatodik hullámnak. Csak ugye, beleszólt a csúf Puttyin.

Na, erről a Puttyinról szajkózik reggeltől estig a romániai média, és már abszolut röhejes, mi mindent nem írnak a számlájára. Az elképzelhető minden rosszat nem említem, attól gondolom mindenkinek tele a feje. Néhány napja azt elemezgetik a tévékben, mindenféle gyanús pofájú pszihológus-pszihiáter meghívottal, hogy az orosz elnök több mint biztos, nagybeteg, utolsó fázisban van, rákos, halálán.
Na, pontosan ezért támadta meg Ukrajnát. Azt a Testvért, ahol az angyal-lelkű ukránok annyira szeretik a velük együtt élő oroszokat, zsidókat, magyarokat, románokat, mindent megtesznek azért, hogy azok éppenséggel a menyországban érezhessék magukat. (Na, persze, mondja az ukrán jóakaró, ahhoz hogy a menyországban érezd magad, először egy ukrán golyó kell a fejedbe)

Szóval, ez a Puttyin már félig halott. Ezzel le is lehetne zárni. De nem, van ennél szenzációsabb magyarázat az utóbbi hetek történéseire. Több romániai lapban olvasom a "bizonyítékokat", hogy Oroszország elnöke nem is... ember, azaz nem földi ember, hanem egy gonosz másvilági lény, amely csak emberformát vett fel, és végső célja leigázni és elpusztitani az emberiséget.


Szóval Puttyin egy reptiliánus (hüllőszerű űrlény), ami valami elpusztíthatatlan másvilági teremtmény, idekerült a Földre (sőt, nincs is egyedül), kinyírni utolsó szálig a mifajtánkat.
Kérem, ne vegyék ezt viccnek! Valóban ilyesmiről cikkeznek Romániában! (Irják be a keresőbe: "Putin reptilian", aztán olvassák a bejövő címeket, sajtóanyagokat)
Na, ha Putin meghalna valóban, akkor azt jelentené, hogy mégsem reptiliánus, vagy azt, hogy a hüllőszerű űrlények sem hallhatatlanok. Tehát nem is fogják elpusztítani a Földet!

A föld elpusztítására van egy másik , kézenfekvőbb változat. Ezt a napokban nagyon főzik Romániában, Johannis és Ciuca irányításával, és a NATO-szolga, Geoana közremüködésével.
Románia bevallottan háborút akar (erre buzdítja, kötelezi őt Amerika), jelenleg hatalmas román konvojok szállítják Ukrajnának a fegyvert, 14 ukrán bombázó érkezett román repülőterekre, hogy innen szálljon fel támadni az oroszokat, és minden reménye a román Hatalomnak, hogy majd Putin visszavág, s akkor a legelső idebecsapódó orosz rakéta a NATO megtámadását jelezze, aztán csatára fel boldogan, legyen Harmadik Világháború.

Hogy velűnk békés emberekkel, mi lesz, azt ugye nemcsak a reptiliánus Putint, de nem érdekli sem Bident, sem Johannist, sem Ciucat.
Netalán ők is reptiliánusok?
Szerző: Pál Antal Murgu

Könyvjelző