Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Putyin, a földön kívüli, halálos beteg ET
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Románia bevallottan háborút akar, hatalmas román konvojok szállítják Ukrajnának a fegyvert, 14 ukrán bombázó érkezett román repülőterekre, hogy innen szálljon fel támadni az oroszokat....

A romániai média, elsősorban a hatalom által lefizett , úgynevezett "fősodrú" média, ugyanolyan agymosással próbálkozik az ukrán helyzetet illetően, mint két éven át a koronavirushisztéria menedzselése alkalmával.
A sajtó és a televízió "átlagfogyasztóit" ugyanúgy sikerül elhűlyíteni az orosz veszéllyel, mint ahogy sikerült pánikot fenntartani a koronavirusfertőzés rémével mindeddig.
Máig pontosabban. Mától ugyanis ledobhatnánk a maszkot, földhözverhetem az oltási bizonylatot, (amelynek "megszerzését", azaz a két átkozott oltásdózis bevételét még mindig sínylem), Putinnak köszönhetően (ezt így veszik viccesre általában ismerőseim) megszabadultunk a járványproblémáktól, a háború elkergette a koronavirusokat, azok visszagyalogoltak az ázsiai denevérekhez.

Nincs járvány, nincsenek korlátozások. Ami nem jelenti azt, hogy kormányhű vén szomszédom ne hordaná továbbra is a duplamaszkot, ő már nem is képzeli el másképpen az életet. Mert azért előbújhat valahonnan egy újfajta koronás-mutáns, abból a fajtából, amit beterveztek már a hatodik hullámnak. Csak ugye, beleszólt a csúf Puttyin.

Na, erről a Puttyinról szajkózik reggeltől estig a romániai média, és már abszolut röhejes, mi mindent nem írnak a számlájára. Az elképzelhető minden rosszat nem említem, attól gondolom mindenkinek tele a feje. Néhány napja azt elemezgetik a tévékben, mindenféle gyanús pofájú pszihológus-pszihiáter meghívottal, hogy az orosz elnök több mint biztos, nagybeteg, utolsó fázisban van, rákos, halálán.
Na, pontosan ezért támadta meg Ukrajnát. Azt a Testvért, ahol az angyal-lelkű ukránok annyira szeretik a velük együtt élő oroszokat, zsidókat, magyarokat, románokat, mindent megtesznek azért, hogy azok éppenséggel a menyországban érezhessék magukat. (Na, persze, mondja az ukrán jóakaró, ahhoz hogy a menyországban érezd magad, először egy ukrán golyó kell a fejedbe)

Szóval, ez a Puttyin már félig halott. Ezzel le is lehetne zárni. De nem, van ennél szenzációsabb magyarázat az utóbbi hetek történéseire. Több romániai lapban olvasom a "bizonyítékokat", hogy Oroszország elnöke nem is... ember, azaz nem földi ember, hanem egy gonosz másvilági lény, amely csak emberformát vett fel, és végső célja leigázni és elpusztitani az emberiséget.
{P2}
Szóval Puttyin egy reptiliánus (hüllőszerű űrlény), ami valami elpusztíthatatlan másvilági teremtmény, idekerült a Földre (sőt, nincs is egyedül), kinyírni utolsó szálig a mifajtánkat.
Kérem, ne vegyék ezt viccnek! Valóban ilyesmiről cikkeznek Romániában! (Irják be a keresőbe: "Putin reptilian", aztán olvassák a bejövő címeket, sajtóanyagokat)
Na, ha Putin meghalna valóban, akkor azt jelentené, hogy mégsem reptiliánus, vagy azt, hogy a hüllőszerű űrlények sem hallhatatlanok. Tehát nem is fogják elpusztítani a Földet!

A föld elpusztítására van egy másik , kézenfekvőbb változat. Ezt a napokban nagyon főzik Romániában, Johannis és Ciuca irányításával, és a NATO-szolga, Geoana közremüködésével.
Románia bevallottan háborút akar (erre buzdítja, kötelezi őt Amerika), jelenleg hatalmas román konvojok szállítják Ukrajnának a fegyvert, 14 ukrán bombázó érkezett román repülőterekre, hogy innen szálljon fel támadni az oroszokat, és minden reménye a román Hatalomnak, hogy majd Putin visszavág, s akkor a legelső idebecsapódó orosz rakéta a NATO megtámadását jelezze, aztán csatára fel boldogan, legyen Harmadik Világháború.

Hogy velűnk békés emberekkel, mi lesz, azt ugye nemcsak a reptiliánus Putint, de nem érdekli sem Bident, sem Johannist, sem Ciucat.
Netalán ők is reptiliánusok?
Szerző: Pál Antal Murgu

Könyvjelző