Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

SEGÍTSETEK!
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Hányok ettől, úgyhogy csak akkor állj mellém, ha képes vagy fogni a hajamat közben. Ha undorodsz ettől, akkor menj tovább, nem haragszom, nem bántjuk egymást, de nincs közünk egymáshoz.

SEGÍTSETEK!

Nagyon durván furcsán mondom most el. De ez a valóság.

Szóval: csak az álljon mellém, aki képes rá, hogy fogja a hajamat, miközben hányok. Ha undorodsz a dologtól, lépj tovább, nem rád van szükségem.

A téma ugyanaz: bányát terveznek létesíteni a Szent Anna kápolnáink közvetlen környezetében, a Kürücök és a Pricske között.


 

Hogy mit és mennyit, mennyiért, az mind mellékes.

Van néhány személy, aki kizárólag anyagi szempontból érdekelt a témában: befektetők, földtulajdonosok, világi vezetők. És vagyunk pár ezren olyanok, akik számára a közösség létfenntartása az elsődleges szempont.

A két tábor sosem fog tudni közös nevezőre jutni, mivel az anyagi és a szellemi szint között fényévek és dimenziók távolsága áll. A vezetőink, a politikusaink még nem tudták eldönteni, melyik oldalra kellene állniuk ahhoz, hogy a népszerűségük is megmaradjon, de a zsíros bödöntől se essenek el. Sunyítva lapítanak a háttérben, hátha majd mindenből jut. De nem jut, mert nekik is dönteni kell.

Szóval mi vagyunk lépéselőnyben, mivel mi pontosan tudjuk, hogy nem adjuk oda ajándékba a hegyeinket, egész pontosan nincs az a pénz, amiért elhordhatnák a Szent Annák szomszédságát, s esetlegesen a Csobot-hegyet is. Csak állj meg egy pillanatra, tekints észak felé, és képzelj el egy több száz hektáros élő sebet a föld felszínén, a Szent Anna kápolnák és a Pricske között.

Én ma megtettem.
Reggel a hír hallatán hőbörögtem, kardot rántottam, ítélkeztem, dühöngtem, lehülyéztem a vezetőket, majd elbúcsúztam a kedvenc helyemtől, úgy zokogtam a fürdőkádban, hogy fogalmad sincs, gyászoltam, elméletben elköltöztem és asszem talán bele is haltam a gyászomba. De felálltam és azt mondtam: a beteg emberek beteg kívánságainak nem leszek áldozata.

Persze azt is tudom, hogy ezzel a csibimárti hőbörgéssel nem jutok semmire.
Kell egy közösségi képviselet, egy szervezet, egyesület, akinek neve van. Tudjátok: az egyén halálra van ítélve. A közösség fenntartó ereje az egyetlen életképes erő.

Na szóval: én hányok ettől az egész történettől. A gyávaságtól, az arroganciától, a pénzéhségtől, a korrupciótól, a sunyiságtól, s legfőképp a bunkóságtól és a közönytől.
Kedves politikusaink az imént felsorolt tulajdonságokat személyesen is birtokolják, mi több, némelyikük fejlettségi szintje által képes e nemes tulajdonságokból egyszerre többet is befogadni.

Hányok ettől, úgyhogy csak akkor állj mellém, ha képes vagy fogni a hajamat közben. Ha undorodsz ettől, akkor menj tovább, nem haragszom, nem bántjuk egymást, de nincs közünk egymáshoz. Ha viszont képes vagy megtenni, akkor állj ide, mert most szükség van rád. Én is fogom a te hajadat, tartom a hátamat, erre megesküszöm.

Kell nekünk egy szervezet, egyesület, alapítvány, valami, egy közösségi érdekképviselet, amely megfelelő hátteret nyújt ahhoz, hogy összezárjunk és megvédjük a közösségünket az anyagi érdeket vakon dicsőítő alattomos hozzáállástól.

Minden ötletet örömmel fogadok. Ha van már ilyen létező szervezet, kezdjük el használni. Ha nincs, akkor hozzunk létre egyet, segítsetek ki a jogi oldalával.

Nézzetek rá ezekre a képekre és képzeljetek helyébe egy bányát, egy felkoncolt domboldalt. És ne merje nekem senki azt mondani, hogy túlzás, amit írok, és hogy nem is itt lenne a bánya, hanem száz méterrel arrébb, mert élve megeszem. Ugyanaz, mint az élve boncolás. Ember vagy állat vagy domb, mindegy, mert ez mind te vagy.

És voltam én már kényszerszabadságon a környezetvédelmi riportjaim miatt, s azóta öregedtem 15 évet, a fenyegetést, megfélemlítést tehát el lehet felejteni. Nem félek semmitől és senkitől. Te se félj. Ha valaha az életben volt rá példa, hogy szükség volt a közösségi összefogásra, akkor az most van. Itt. Most.
Hivatalosan bejegyzett közösségi érdekképviselet kell most nekünk. Segítsetek.

Forrás: Csibi Márti/Facebook

Könyvjelző