Karpatria
2022. 07. 16.
Ukrajna azonnali elhagyására szólította fel állampolgárait az Egyesült Államok kijevi nagykövetsége

Az Egyesült Államok kijevi nagykövetsége biztonsági okokból felszólította az amerikaiakat, hogy azonnal hagyják el Ukrajnát. Ez áll a diplomáciai képviselet hivatalos honlapján közzétett közleményben.

2022. 07. 16.
Budaházy Edda: Elvárom a magyar rendőrségtől a szigorú fellépést

2002-ben, az Erzsébet híd 2 órán keresztül tartó lezárása alkalmával Budaházy György és társai ellen büntetőeljárás indult engedély nélküli demonstráció, közérdekű üzem megzavarása és garázdaság ellen, amely végén el is ítélték őket, nem úgy, mint annak idején a napokig tartó taxisblokád résztvevőit.

 

2022. 07. 16.
Mit tehet egy felelős vezető, ha az irányítása alatt szabadul el egy ágyúgolyó?

Gondolatok a Dévai Szent Ferenc Alapítványnál kibontakozó pedofil botrány margójára.

2022. 07. 16.
Az elmaradt szembenézésről…

Nem akarunk róla tudomást venni, hogy oldaltól függetlenül az értelmiségünk, politikusaink, a nemzetközi intézményeink egészen egyszerűen elárultak minket.

2022. 07. 15.
Kell egy kis áramszünet...

...ja, nem, most nem a várható jövőképre célozunk!

2022. 07. 13.
LEMONDOTT VIRRASZTÓ ZSOLT, ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARAI TISZTSÉGÉRŐL

Végre egy gerinces ember!

2022. 07. 12.
Carrie Madej doktornő a szuri és a tr@nszhumanizmus kapcsolatáról...

és ez nem összeesküvés elmélet,itt tartunk sajnos,bármennyire is hihetetlennek tűnik.

2022. 07. 12.
Lázadnak a holland gazdák: az elit elleni felkelés globális méretűvé vált

„A munkásosztálybeli emberek népfelkelése az elit és annak értékei ellen zajlik – és ez az egész világon átível. A közép- és alsóbb osztályok egyre nagyobb ellenállást tanúsítanak azzal szemben, amit Rob Henderson az elit „luxushitének” nevezett, mivel a hétköznapi emberek felismerik, hogy ez milyen károkat okoz nekik és közösségeiknek”

2022. 07. 11.
Az AUR felszólítja a kormányt, hogy avatkozzon be a 18 éven aluli magyar válogatott és az úgynevezett székelyföldi csapat közötti labdarúgó-mérkőzés ügyében

A nemzetbiztonságot fenyegető valós veszélyről van szó. Gyorsan be kell avatkoznunk, mielőtt a dolgok teljesen kicsúsznak a kezünkből.

2022. 07. 11.
Ezeken a helyeken van a legnagyobb esélye átvészelni a civilizáció összeomlását

Egy, az ipari civilizáció állapotát vizsgáló új tanulmány szerint a mérsékelt övi szigetek biztosítják a legjobb esélyt a túlélésre abban az esetben, ha az általunk ma ismert rendszer összeomlik.

2022. 07. 11.
Litvánia nem hátrál, folytatódik a kalinyingrádi csörte

Litvánia hétfőn kiterjesztette a területén keresztül Oroszország balti exklávéja, Kalinyingrád felé irányuló kereskedelemre vonatkozó korlátozásokat, mivel Moszkva ellen újabb, korábban már bejelentett európai uniós szankciók léptek hatályba.

Szenzációóóóó!!! Jó hír Kovászna megyének: haza jött Fejér Szilárd!
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

Ugye nagyon hiányzott?!

Szenzációóóóó!!! Jó hír Kovászna megyének: haza jött Fejér Szilárd!

Akinek  az elmúlt hónapokban hiányérzetet szült, netán unalmas, egyhangú napokat okozott az a tény, hogy nem élvezhették Sepsiszentgyörgy világhírű – Kököstől egész Ojtozig széleskörben ismert - kutató orvosa szellemes, tudományos, már-már a röhögő görcs határát feszegető, önmegvalósító, futurisztikus hallucinációit, azok most fellégezhetnek: hamarosan újból felvidítja nyári kánikulában elfáradt lelkünket az ügyeletes agyalatos.

Az első, prófétikus megnyilatkozás

A Maszol-on a rémálom újabb felvonásának bevezetőjeként megszólalt Kovászna megye tudós, jövőbe látó helyi Nostradamusa. A beszámolóból sok mindent megtudhatunk, amit nem,  azt megpróbáltuk a  jereváni rádió oknyomozó, tényfeltáró, giga-beszámolója alapján kideríteni.

Azt tudjuk, hogy a doki Németországból tért haza.
Azt nem tudjuk, mennyi ideig volt távol szeretett és lelkét aggodalommal eltöltő székely népétől, és az sem derül ki, mit csinált e hosszú hallgatás alatt Germániában.

1. Murkot szedni volt-e oda valamelyik Soros alapítvány génkezelt technológiával kísérletező mezőgazdasági komplexumában, kiegészítendő itthoni, megélhetési küszöböt súroló javadalmazását, melyet különféle emberbarát alapítványoktól kap?

2. WHO továbbképzés keretében vett-e részt a betervezett és most beharangozásra kerülő, újabb őszi járványhullámnak a tavalyinál hatékonyabb, sikeresebb, agymosó marketingkommunikációs fogásainak elsajátítása érdekében?

3. Netán jól megérdemelt nyaraláson pihente ki a covid alatt szerzett immunhiányos leépülést?

A végeredmény szempontjából azonban mindez mindegy. Hazajött. Itt van.
Kezdődhet a lakosság teljeskörű szórakoztatásának negyedik fázisa.

„Fejér Szilárd úgy véli, a világjárványnak még közel sincs vége.”
Nyilatkozta a Maszat-nak. Bocsánat, Moszad-nak. Ja, nem: Maszol-nak.

Ki a ménkűt érdekel  eme doktornak nevezett valaki véleménye?
A székely lakosság döntő többségét biztosan nem, erre bizonyíték az elmúlt másfél év.
És mióta számít egy vélemény tudományos érvnek, amely alapján aztán gyógyszereket, vakcinákat ajánlanak, sőt tesznek – tettek - kötelezővé embereknek?

"Hozzáfűzte, nyugodtan viseljünk FFP2-es maszkot, ha túl sok ember van körülöttünk. Mégis, ha már megfertőződtünk, mindent tegyünk meg azért, hogy megszakítsuk a fertőzési láncolatot.
Továbbá „kérjük a negyedik oltást, ha csökkenteni akarjuk az esélyét annak, hogy a kórházi statisztikákat gazdagítsuk jelenlétünkkel a nyáron”

Mi van, doki? – hogy a film címét vegyük kölcsön.

Az a helyzet, hogy közismert tény – s ezt a facebook, mint a jelenkor információs és tudományos híreinek Halikarnasszosza bizonyítja -, hogy ha a világ legrútabb, visszataszítóbb emberének sokan és sokáig ismétlik, hogy ő a legszebb, az a szerencsétlen el is fogja hinni.

Ilyen alapon felmerül a kérdés a mi tudósunk véleményével kapcsolatban, hogy vajon más tényeket, adatokat is figyelembe vett-e a negyedik oltásra biztatáskor azokon kívül, amelyeket hivatali főnökei, vagy világnézeti elvtársai szent írásként, kötelező forrásként a kezébe adnak?
Az pedig már csak kósza, idealista vágy, hogy vajon egyszer is vállalt-e, vállalna-e nyílt, valóban tudományos vitát az ellenvélemény képviselő szakemberrel?

De jobbat mondok. Egyszerűbbet.
Lévén, hogy orvosi, szakmai véleményre alapozva hirdeti a negyedik, megváltó oltást. És nem vonom kétségbe szakmaiságát, ha:
bizonyos, a lovakhoz értő szakember, szakmai véleménye szerint, a lóra történő felszállás legbiztonságosabb, mindenfajta szövődményt megelőző, kockázatmentes módja, ha a lóhoz hátulról, hangos csapkodással és zajjal közelítünk.
Az első három közelítés alatt, után esetlegesen  jelentkezett sípcsont-, borda-, és koponyatörés csakis a lovakra jellemző egyedspecifikus viselkedési rendellenességből fakad.
A negyedik, kísérleti próbálkozásra a szakemberek véleménye szerint komoly esély van a túlélésre.
Ha mégsem, akkor sem történt semmi, hisz „a lovakat lelövik, ugye?”

Ezen szakmai véleményre alapozva pedig aláírásgyűjtésbe kezdünk, melynek célja, hogy a megyei tisztiorvos ezen lószaki szakmai vélemény alapján rendelje el, tegye kötelezővé minden, a covid-oltást ajánló orvos és nem orvos számára legkevesebb három, de ajánlottan 4-5-6 alkalommal a lóra szállás ismertetett módozatának preventív tesztelését.
Amúgy kísérleti jelleggel.

A témához kapcsolódó írás itt.

/Bezerédi László, a lóvá tett lakos

Könyvjelző