Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Szülők! Ne tegyétek tönkre a gyerekek életét egy védőoltásnak hazudott genetikai szérummal!
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Holnap megkezdik a gyerekek oltását Romániában is.

Holnap megkezdik az erdélyi gyerekek oltását is a Pfizer kísérleti szerével, amitől óva int a világ egyik legjelentősebb virológusa.

Az országos programhoz igazodva szerdától a háromszéki oltási központokban is megkezdik az 5–11 év közötti gyermekek koronavírus elleni oltását – közölte a Háromszék című napilap.

Hozzátették: Háromszéken mind az öt város oltási központjában fogadják a gyermekeket oltásra, de csak Sepsiszentgyörgyön állítanak fel külön oltóvonalat erre a célra, ezért a Dália utcai központba nem muszáj előre bejelentkezni, a másik négy város esetében ellenben időpontot kell kérni telefonon vagy az internetes koronaplatformon. Ágoston László megyei közegészségügyi igazgató elmondta: a gyermekek oltása kizárólag a szülő vagy a törvényes képviselő beleegyezésével történik, a két dózis között éppúgy huszonegy napnak kell eltelnie, mint a felnőttek esetében. 

Az 5–11 év közötti gyermekek a Pfizer/BioNTech cég által számukra kifejlesztett Comirnaty vakcinát kapják, mindkét esetben 10 mikrogrammot, tehát kevesebbet, mint a felnőttek. Ha a két oltás közötti időszakban a gyermek betölti a tizenkét évet, a második dózisnál is ugyanazt az adagot kapja – tájékoztat az egészségügyi minisztérium.

A Pfizer/BioNTech kísérleti stádiumban lévő vakcinájával kapcsolatban rengeteg kétség merül fel, ezeket a magyar nyelvű média is rendszeresen elhallgatja. A Pfizer szerződései továbbra is titkosak ráadásul ezeknek a körülményei is azok.

Forrás: Informația liberă

Könyvjelző