Karpatria
2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!
Olvasási idő: körülbelül 24 perc

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

Hát ezt is megértük!

Ahogy 108 évvel ezelőtt, ismét nyílt háborút robbantott ki Európában a világuralomra törő Tikos Pénzügyi Világelit.
A mindent eldöntő végső háborút, hogy befejezze nagy művét, megvalósítsa évszázados tervét az egy pólusú világot, az Új Világrendet, a kommunista világállamot.
Az emberiség létszámának drasztikus csökkentését és a totális kontroll bevezetését.
A Nagy Terv megvalósításának utolsó szakaszába léptünk.

De mintha valami hiba csúszhatott a számításba (vélhetnénk), mert nem megy olyan könnyedén, mint az első és második világháború idején.

Csak röviden, de a tisztánlátás kedvéért és csak a lényegre szorítkozva, összefoglalom, mi is az, aminek részesei vagyunk és mi az, ami vár még ránk.

Tehetünk-e valamit magunkért, hogy megakadályozhatjuk-e a NAGY TERV megvalósulását? Írásom végén erről is megosztok veled néhány gondolatot.

ELŐZMÉNYEK

A XVIII. század utolsó évtizedeiben a frankfurti uzsorás, a zsidó Mayer Amsel Bauer, a későbbi Mayer Rotschild, megalkotott egy tervet és összehívta az akkori világ 12 leggazdagabb talmudista kollégáját és egy 25 pontos tervet tárt eléjük a világuralom megszerzéséről. A tervet elfogadták, és el is kezdték megvalósítani. A nagy nyitány, a program megvalósításának első véres akciója a „Nagy Francia Forradalom”.

A XIX. században Mayer Rotschild 5 gyermeke, akik apjuk nyomdokaiba léptek, Európa több államában is megszerezte a pénzkibocsátás jogát és ezzel láthatatlanságban maradva, titokban át is vette a hatalmat a politikai rendszerek felett.
Anglia, Franciaország, az Osztrák-Magyar Monarchia, Olaszország, Spanyolország, Hollandia jegybankjai és uralkodói, mind a Rotscilhd család és „baráti” körének kezébe kerültek. Terveik megvalósításához és a kontrolláláshoz titkos társaságokat szerveztek, vagy meglévők felett vették át az ellenőrzést és irányítást és használták azokat céljaik megvalósítására eszközként.
Így történhetett meg az is, hogy a szépreményű nemzetközi szabadkőművesség is, akarva-akartalan, de minden cselekedetével e Titkos Pénzügyi Világelit végső céljának a megszerzésére irányuló törekvését szolgálták ki, és szolgálják ki ma is.

Lett azonban egy kis akadály.
A XIX. század második felében a német állam létrejöttével egy dinamikusan fejlődő gazdasági nagyhatalom kezdett kibontakozni Európában, ami ráadásul ellenállt a zsidó, magán és hitelpénzrendszer leigázó kísérleteinek.
De, hogy még nehezebb legyen, az oroszokkal is bajok kezdődtek. Az oroszoknak, mint annyi más népnek is a történelem során, ebben az időben éppen meggyűlt a baja az oroszországi zsidókkal és elkezdték őket írtani. Az oroszországi zsidóüldözések (pogromok), aztán végképp betették a kaput a Tikos Pénzügyi Világelitnél. Rotschildék és társaik, akiknek a központja ekkorra már London Citybe tevődött át, igencsak megorroltak az oroszokra és a németekre. Ráadásul az orosz gazdaság is fejlődni kezdett. Az iparosodó Németország és a hatalmas nyersanyagkészletekkel bíró Oroszország közeledni kezdett egymáshoz, és ez nagy rémületet váltott ki már akkor is az uzsorások között. A véletlen úgy hozta, hogy a két uralkodó még jó rokoni kapcsolatot is ápolt egymásközt. Nem volt ez annyira különleges abban az időben, hisz az európai uralkodó házakegymásközt házasodtak már évszázadok óta, így igyekezve kiterjeszteni a befolyásukat más nemzetek felett is.

A német származású, zsidó bankár maffia, tervet készített a két hatalom tönkre tételére és a világ feletti uralom végső átvételére.

Ehhez az is kellet, hogy 1913-ban amerikai családtagjaik is sikerre vitték a terv amerikai részét.Megszerezték a dollár feletti uralmat. Privatizálták a USA jegybankját! Már semmi akadály nem volt, hogy belekezdjenek a játszmába. Összehoztak egy merényletet Szarajevóban, aztán ennek indokával először Európát, majd világ számos országát beletaszították egy gyilkos, önmegsemmisítő háborúba.
4 év után olyan „Béke Szerződéseket” hoztak össze, ami igazából csak némi fegyverszünetet jelentett. A németség végső kivégzéséhez még egy háború kellett. Hát megtalálták, aztán felépítették a bécsi Rotschild egyik zabigyerekét, Hitlert.

 

Oroszországba a szabadkőműves Lenint és Trockíjt küldték „rendet rakni”. A két zsidó vezért teletömték pénzzel és mozgósították az orosz zsidókat a véres diktatúra kivitelezésére. „Naponta öljetek meg civileket, hogy féljenek tőlünk”, adta utasításba Lenin! VÖRÖS FORRADALOM! Ezzel megkezdték az első Kommunista Világállammodell kísérletet, ahogy azt már kb. 150 évvel korábban megfogalmazták az ősök.
Aztán amikor a nyakas Sztálin leváltotta ügynök elődjeit, a kísérlet kudarcba fulladt. Gyorsan intézkedni kellet, mielőtt Sztálin, Hitlert is befűzi és rájönnek, hogy össze is foghatnának… Ez nem illet a tervbe. Így hát beindult ismét a jól előkészített mészárszék. A tervezésnek, az irányításnak most is London City volt a központja.

A JELEN

Eddig, abban a hitben élhettük az életünket, hogy a II. Világháborúval, majd a kommunista hatalom bukásával, a XX. század elmúlásával, lezárult az emberiség önpusztításának kora. Béke, szeretet, jólét, valódi fejlődés, biztonság fogja jellemezni a XXI. századot. Tévedtünk, mert az ős-Rotschild által megfogalmazott és a pénzügyi világ elit számára kőbe vésett (most csak a Georgiai kövekre gondolok és nem Mózesére…) vízió még nem valósult meg.

Sőt! A fránya németek (pontosabban a német ipari mágnások) és ez az átkozott Putyin, meg az öntudatosodó orosz társadalom, egyre erősebb együttműködésbe kezdtek. Hát elő kellett venni a régi receptet és gondosan előkészíteni, hogy ezt az akadályt is eltüntessék, felszámolják. Több mint 20 év kellett ehhez is!
Ki kellett választani egy csomó politikusoknak szánt puhagerincűt. Kiképezni, agymosottá tenni őket, hogy képesek legyenek hazájuk, népük elárulására. Klaus Scwab iskolájában magas szintű képzést kaphattak.
Mikor ez már jól haladt, az európaiakra rászabadították a migrációt, hogy mielőbb kevertfajú, nemzeti identitását feladó bárgyú tömeggé váljon, akivel mindent el lehet már hitetni. Jól megspékelték a nemi identitás feladására kötelezéssel, a szivárványos gender divattal.

De már érthetjük azt is, látva a napjainkban dübörgő energiaválságot, hogy a klíma hisztéria is ennek a Nagy Tervnek a része volt. Kaptunk a nyakunkba chamtrailt, 5G-t és chipet a bőrünk alá. GMO-t, vegyszeres, egészségkárosító élelmiszereket, italokat, hogy gyengüljünk fizikailag, szellemileg, és teljes egészségi állapotunkban. Aztán 19-re újabb lappal megjött a kikényszeríthető vakcínázást hozó víruspánik első felvonása! Több 100 millió embert sikerült beoltani, ami szintén nem semmi…A java még ennek is hátra van…

A következő lépés is mesteri volt mondhatom. Két testvérnép közé éket verni és gyilkos gyűlöletet szítani közöttük. Sok év és irgalmatlanul sok pénz kellett ehhez is. De a Titkos Pénzügyi Világelit nem sajnálta rá a dollár milliárdokat, hisz annyit hoz létre belőle, amennyit akar. Cinikusan az erre a programra fordított tőkét is hitellé alakította ésrá is terhelte az USA és az EU állampolgárjaira. Mert az adósság fegyvert is élesíteni kellett.

PÉNZ-ADÓSSÁG-VÁLSÁG

És amikor eljött az idő, már minden készen állt, ugyan úgy mint 108 évvel ezelőtt Németországot, most is sikerült az egyik kiszemelt áldozatot, most Oroszországot a háború kirobbantójaként bele tolni az eszkalációba. De…

De, ha reménykedünk és eltakarjuk a szemünket, híhetjük azt is, hogy mintha elszámolta volna magát ez a gátlástalan, rejtőzködő parazita Tikos Pénzügyi Világelit. Pribékjeik, Gates, Soros, Schwab, von derLeyen ugyan keményen teszik a dolgukat, hogy fokozzák a válságot, hogy végképp leszámoljanak az európai kultúrákkal, de még mielőtt észbe kapnának az európai nemzetek, folyamatosan fokozni kell a szellemi, lelki, fizikai terrort.

Pénzügyi, energiaügyi, élelmiszer, klímaválság. Válság, válság hátán.

ELJÖTT A KRÍZISEK, A VÁLSÁGOK VILÁGKORSZAKA.

 

Úgy tűnik, mintha a világ nagyobbik felének elege lett a pénzurak mesterkedéseiből és elkezdtek összefogni. Oroszország nem fogy, hanem hízik a háború és mesterséges energiaválság nyomán. Hatalmas nyereséget halmoznak fel az orosz oligarchák. (jó lesz az még békeidőben nekik) A Kíniak, akik szintén célkeresztben vannak ügyesen, okosan taktikáznak és nem háborút akarnak, hanem kereskedni. A varázsgömbjükben már tisztán látják a dollárhatalom végét, a NATO és az Európai Unió összeomlását, kivérzését. Kicsi kínai okosan, mindenhol ott van és „ócsón” bevásárolja magát a világgazdaság minden polcára.

Ez még reménnyel is tölthetne el bennünket. De, ne reménykedj, más a helyzet!

Az „ELEMZŐK” és némely politikusok már nyíltan beszélnek arról, hogy Európa magát teszi tönkre a szankciókkal és Oroszország is és az USA is egyre többet nyer rajtunk.
Az USA? Ugyan már! Az amerikai nép sem nyer. Ő is ugyanolyan vesztes, mint mi. Ugyan az a Tikos Pénzügyi Világelit zsebeli be a hasznot, aki eddig is. És nem érdeke a háború befejezése. Nem érdeke, mert ezzel tudja felszámolni az európai államiságot. Belekényszeríteni a nemzeteket az Európai Egyesült Államok formációba. A jelenlegi Unió nem jogi személy. Nem vehet fel önállóan hiteleket, csak a nemzetek közös felelősségvállalásával. Így pedig akadozik a végső és végleges, totális eladósítás programja. De ha egyesülnek az államok egy szövetségi állammá, lásd USA, akkor már ki is énekelték a sajtot a még itt-ott felbukkanó, nemzetállamukért kardoskodó kormányok szájából.

Tehát kell még a háború. És jól jön nekik, hogy az oroszok sem kapkodják el. Nem érdekük. Ki van ez számítva… Sőt! Már jól áthatóan elhúzódó, évekig tartó háborút kényszerítenek ki.Kell még folytatni az energia válságot. Kell néhány környezeti katasztrófa és egy újabb járvány. Ki kell teljesíteni az élelmiszer válságot is, hogy aztán jöhessen végre a  nagy pénzügyi összeomlás, a totális káosz… és utána a mindent megoldó: Great Reset!.

És már kezdődhet a végső felvonás. Az eladósodott, vagyonukat vesztett európai tömegek sorban fognak állni a chippekért, a feltételekhez kötött alapjövedelemért.A sok stressz, az élelmekkel bevitt méreganyag és a vakcínák hatására hullanak ismajd, mint ősszel a legyek… A szegénységebe sodort európaiakon ekkor tud fogást találni az iszlám is. Hát… ebből is lesz majd kalamajka. De ez is terv része.

KÁOSZ LEGYEN, MINÉL NAGYOBB!

Végül is a színjáték jelenlegi felvonása nagyjából 2025-ig, a végső bezsákolás 2030-ig be is fejeződhet.

AKKOR NINCS MIT TENNI?

De van. Mindig lehet tenni. Most is lehet.

Magyarország kormánya az elmúlt 10 évben viszonylagos stabilitást, egyfajta jólétet valósított meg itthon. Tudnunk kell, hogy a mindenkori magyar kormány is ugyanannak az államok feletti Tikos Pénzügyi Világelitnek a szekerét köteles tolni, mint bármelyik kormány, bárhol Európában. Ehhez a beépült szabadkőműves és egyéb titkos, sőt nem titkos társaságok rajának az „áldozatos” munkája adja a keretet és biztosítékokat.

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

Ne reménykedj!
EGY POLITKAI PÁRT SEM CSINÁLHAT NYARAT!
Mondjak példát, vagy találsz magadtól is?

A magyar gazdasági fellendülésének háttérében a nemzetközi ipari elittel kötött paktumok állának.A hazai politikai és gazdasági elit önös érdekeit szolgáló egyezségeivel ki is szolgáltatta gazdaságunkat, az önállóságunkat a nyugati, elsősorban német ipari elitnek. Eladtak bennünket bérmunka rabszolgáknak. Minden, a gazdaságot szabályozó intézkedés, folyamat, az nemzetközi ipari tőkeurak érdekeiket szolgálja és így zavartalanná vált a hazai oligarchák vagyonosodása is. Valamit-valamiért!

Ez még jól is elsülhetett volna, hisz, ha már fosztogatnak bennünket, azt inkább itthoni oligarchák tegyék. A hiba ott csúszott a számításba, hogy pont ez a galád német nagytőkés kör került ismét célkeresztbe.
Mint látjuk, már megkezdődött a német gazdaság végső felszámolása. És ez lesz a végső… Mert a németséget, a német nemzetet is felszámolják.
Hiába, no, biztosra kell menni….Így a németekkel együtt mi is bele kukkanhatunk hamarosan a gödörbe. Nézünk, nézünk, de az alját bizony még jó ideig nem fogjuk látni.

Egy komoly előnye azért volt számunkra ennek a paktumnak. Migráció NO! Háború NO! Csak csendesen jegyzem meg, hogy ugye értjük, hogy ez sem miattunk lett így.

Hogy mi vár ránk, mit tehetünk és mikor?A válság még jócskán fokozódni fog. Messze még a gödör alja!Jövőre elkezdjük megszokni az üres polcokat. Nem lepődünk meg, ha kimarad az áram és ilyenek. Nem folytatom. Készülj fel, hogy ne érjen meglepetésként. Ha nem készülsz, az se baj, csak akkor majd ne lepődj majd meg…

Tenni, tehetnénk sokat, de kicsit pesszimista vagyok ez ügyben. Például, fontos lenne mielőbb elkezdeni egy új földosztást. Kivenni a bankárok kezéből a termőföldet és újból vissza szervezni a kisgazdaságokat az állattartást, az élelmiszer feldolgozást. A jövő évben már megszervezni, és elkezdeni kiépíteni a vízmegtartó rendszereket..

Ennek a háborúnak is vége lesz egyszer. Jobb esetben azUnió és az európai nemzetállamok összeomlanak. Ha nem, akkor Klaus Schwab forgatókönyve valósul meg, akkor jönnek a háború nyertesei, az új hódítók, de most keletről és felvásárolnak mindent és mindenkit.

Csöbörből-vödörbe.Hogy választhatunk-e? Nos, igen választhatunk, de nem úgy kellene, mint a politikai választásokon, hogy behúzunk egy X-et.Itt az idő! Találjuk meg közösen a kijáratot ebből az egyre mélyülő nyúlüregből.

Változás azonban magától nem lesz! Te is kelessz hozzá!

Kezdj el egészséges táplálékokat fogyasztani, ne használj 5G-t. Készülj fel és halmozz fel tartalékot tartós élelmiszerekből. Keress kapcsolatot hasonlóan gondolkodókkal a lakóhelyeden, annak környezetében. Csatlakozz már meglévő kisközösséghez, vagy alakítsatok ujjakat. Fel kell számolni a sok egymásközti ellentétet, sőt ellenségeskedést! Ez már nem az a kor, amikor kakaskodásokkal tölthetjük úri passziónkat!

A Magyarok Szövetsége 2.0 új reménnyel tölthet el bennünket. Vukics Ferenc felvállalta, hogy ismét az élére áll. Szilárd, tiszta programmal állt elő. Keressétek a már megalakult MSZ körökkel a kapcsolatot. Találkozzatok és kezdjétek kiválasztani magatok közül azokat, akik egy-egy témában jártassággal bírnak. Meg kell alakítani egy sor érdekvédelmi civilszervezetet.Ezzel elő lehet készíteni a politikai rendszerváltást, a pártpolitikai uralom felszámolását. Az Ország Házát két kamarás parlamentnek építették. Az alsóházba valók a politikusok a felsőbe a szakmai, a társadalmi érdek- és népképviseletek.

Készüljetek a 2 év múlva esedékes helyhatósági választásokra. Már most válasszátok ki a lakóhelyeiteken azokat, akiben megbíztok, akik majd valóban a településeken élők érdekeiben fognak döntéseket hozni, cselekedni. És elég bátrak is lesznek hozzá!

A határon túl élő magyarokról sem szabad megfeledkezni. Kárpátalján élő testvéreinket be kell fogadnunk és segíteni őket a megmaradásukban. Hamarosan eljön az idő, amikor ismét mozogni kezdenek a határok. Hát ne érjen bennünket felkészületlenül!

Azonban ez még mind nem lesz elég! ahhoz, hogy Európa közepe középhatalomként megállhasson a világ hatalmasságai előtt és ne legyen újabb gyarmatosítók áldozata, egy legalább 80-100 milliós létszámú politikai, gazdasági és katonai államszövetségének kell létre jönni. A Visegrádi Négyek indulásnak jó lenne, de nem lesz elég. Kellenek még a Horváthok, a Szerbek, a Bolgárok. Talán az osztrákok? Az önálló Erdély? 

A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

Rajtunk áll, hogy hagyjuk magunkat teljesen kifosztani, vagy megkeressük az utat egymáshoz, bármily göröngyös is az. Rajtunk áll, hogy hagyjuk magunkat tovább vezettetni vakon a vágóhídra, hogy átadjuk a lelkünket a félelemnek, gyűlöletnek, vagy felvértezzük magunkat a szeretet páncéljával és fegyverével.

RAJTUNK ÁLL, HOGY LEMONDUNK A CSELEKVÉS SZABADSÁGÁRÓL, VAGY ÉLÜNK VELE!

ÉBREDJ MAGYAR!

Juhász Zoltán
Forrás: Nexustv.hu

Könyvjelző