Karpatria
2023. 01. 25.
Carlo Maria Viganò érsek felhívást intézett az emberiséghez!

Elfogy az időnk, ha nem fogunk össze!

2023. 01. 25.
2030-ra teljesen megváltozik mai életünk

„Csak akkor van esélyünk a felkészülésre, ha nyíltan beszélünk a civilizációnk összeomlásának lehetőségéről!”

2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Nem, nem állítom azt, hogy Joe Biden amerikai elnök sajátkezüleg robbantotta volna fel a Nord Stream tengeri kőolajvezetéket! Nem! Ez a kép csupán karikatúra!

Agymosott, amerikanyaló ismerőseim (ha van ilyen?) ne hördüljenek fel, ilyesmit fel sem tételeznék a teljesen legatyásodott, félkegyelmű Joe bácsiról, (aki már a bábszerepet is akadozva játssza, s maholnap már egy összetett mondatot sem lesz képes a leírt cetliről kiolvasni a mikrofon előtt).
Márhogy sajátkezüleg?!

Komolyra fordítva a szót: a gázvezetékkel együtt robbant a humor is a közösségi médiában.
Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

Eszerint megtudjuk, hogy az oroszok lövik az atomerőművet, ami éppen az ő kezükön van, és szabotázst követnek el a saját gázvezetékeiken, amiknek talán jóval egyszerűbb lenne elzárni a csapját.

A fősodratú média egyértelmű tényként kezdte kezelni, hogy az Északi Áramlat vezetékeken keletkezett sérülések az oroszok munkái, hogy így vonják meg a gázt Európától.
Nem, nem a csapot zárják el, inkább tönkreteszik azokat a vezetékeket, amelyekkel egyébként egész könnyedén tudnák zsarolni Németországot.
Az pedig, hogy Joe Biden már a háború kitörése előtt is arról beszélt, hogy “történhet valami” a gázvezetékekkel, pusztán a véletlen műve.

A sajátos nyugati önbecsapásra igazi “szlávos” humorral reagáltak az orosz (illetve egy-két nyugati) csatornák, internetes poénok egész hadával világítva rá az állítás szürrealistására.
Volt, aki Steven Seagal és Vlagyimir Putyin barátságát idézte meg: Az amerikai színész híresen jó barátságot ápol az orosz elnökkel, és a filmjeibe is belefér egy ilyen akció.

Mások egyenesen Joe Bidennek üzentek, utalva a fia “hobbijára”: Szív, sűrít, benntart, kipufog, elnöki verzióban.

Volt aki Hriszto Grozevnek üzent, hiszen a bolgár újságíró az oroszok között közismert arról, hogy szinte minden mögött az FSZB munkáját látja: Hriszto Grozev: Az Északi Áramlaton történt sérülés közelében vett vízmintában nagy mennyiségű novicsokot mutattak ki .
Az egyik kommentelő pedig hozzátette: és megtalálták Navalnij alsógatyáját is.

A Reuterst parodizáló egyik oldal például ezzel a bejegyzéssel kommentálta az esetet: Németország szerint az Északi Áramlat elleni támadás életbe lépteti a NATO 5-ös cikkelyét, az eset azonban komplikált, mivel az elkövető az USA– írták.

Azok után, hogy Oroszország egy hónapon át lőtte azt az atomerőművet, amit előtte már elfoglalt (!!!), most meg felrobbantotta azt a vezetéket, amit előtte évekig épített, és még most is forgalmazni akart rajta.

Túl a tréfán , ne feledjük, hogy nemrég Zelenski is azzal fenyegetőzőtt, “esetleg valami történhet a testvériség gázvezetékkel”
Emlékszünk? Nem rég volt.
Az USA már régebb megmondta : Ha az oroszok háborúba lépnek, akkor kicsináljak a gázvezetéket. Csakis jól képzettek képesek erre, akik pontosan ismerik a gázvezeték helyet: USA-NATO-titkosszolgálatok.

Máskülönben, a gázvezetékek közelében amerikai tengeralattjárókat észleltek az elmúlt napokban.(Biztonsági érzékelők + kamerák figyelik a vezetéket, a hajóforgalmat éjjel-nappal).

Még egyszer : Biden és Nuland az év elején bejelentették a sajtónak, hogy “megszüntetik” az Északi Áramlatot, ha Oroszország megtámadja Ukrajnát. Most megszüntették. Van még kérdés?

Nem vicc: a gázvezetékek elleni terrortámadásokat követően egyik ismert lengyel háborús uszító politikus , bizonyos SIKORSKI, a Twitter üzeneteben azonnal GRATULÁLT az USA-nak a terrorista tettéért.

Az más! Ez tiszta! De nem, nem Biden tata. Kitartok amellett, hogy Joe Biden nem sajátkezüleg robbantotta fel, búvárnak beöltözve, az Északi-Áramlat nevű tengeri gázvezetéket!

Forrás: Pál Antal Murgu/Facebook

Könyvjelző