Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Baba Vanga jóslatai: Dicsőség Vlagyimirnak!, és amit a tisztánlátó mond Oroszország és Ukrajna jövőjéről
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

Baba Vanga, az 1996-ban elhunyt bolgár származású jósnőről, aki halála előtt látnoki képességeit használva megjósolta az emberiséget érintő legfontosabb mérföldköveket évről-évre lebontva, egészen 5079-ig. 

Baba Vanga jóslatai: Dicsőség Vlagyimirnak!, és amit a tisztánlátó mond Oroszország és Ukrajna jövőjéről

Nostradamus és Baba Vanga is megjövendölte az emberi történelem számos nagy konfliktusát, és most, az Oroszország és Ukrajna közötti háborús fenyegetés közepette, a régi próféciák jobban értelmezettek és értelmezhetőbbek, mint valaha.

Nagy jövőt jósolt Oroszországnak, egy olyan jövőt, amelyet egy Vlagyimir nevű vezető hoz. "A régi Oroszország visszatér, és ugyanúgy fogják hívni, mint Szent Szergej alatt. Mindenki fel fogja ismerni a lelki felsőbbrendűségét, beleértve Amerikát is" - mondta a tisztánlátó. Szent Szergej alatt, 700 évvel ezelőtt Oroszországot Rusnak hívták.

Baba Vanga biztos volt benne, hogy Oroszország lesz a világ új hatalma. "Mindenki felolvad, mint a jég, de csak egy marad érintetlenül - Dicsőség Vlagyimirnek, Dicsőség Oroszországnak. Senki sem állíthatja meg Oroszországot. Mindent el fognak távolítani az útjából, és nemcsak túlélni fog, hanem az egész világ vezetőjévé is válik" – mondta Baba Vanga.

Emellett szó esik Baba Vanga jóslatáról is Ukrajna sorsáról. Megjósolta az ország pusztulását, amely a gyenge vezetők eredménye lesz, akik elkoptatják a megtévesztést és az üres ígéreteket. Ezt követően azonban Ukrajna vezetését egy igazi hazafi veszi át, aki visszahozza az ország dicsőségét és véget vet a testvérgyilkos háborúnak.

baba-vanga

baba-vanga

Földrengések és cunamik

Úgy néz ki, nem telhet el év valamiféle természeti katasztrófa nélkül, Baba Vanga ugyanis azt jósolta, hogy 2022-ben "intenzív árvizek" lesznek több ázsiai országban és Ausztráliában is.

Egy másik világjárvány...

Még épphogy csak kilábaltunk a negyedik hullámból, a bolgár jövendőmondó szerint 2022-ben egy újabb járvánnyal kell szembenéznünk. Vanga jóslatai szerint egy szibériai kutatócsoport egy olyan – eddig jégbefagyott – vírust fedez fel, mely az egész emberiségre veszélyt jelenthet. 

Kevés lesz az ivóvíz

A misztikus azt jósolta, hogy sok várost érint majd az ivóvízhiány, melynek természetesen politikai következményei is lesznek, hiszen sok állam kénytelen lesz más megoldások után nézni. 

Idegen invázió

Vanga szerint az idegenek egy Oumuamua elnevezésű aszteroidát küldenek a Földre, hogy feltérképezzék és kutassák az emberi életet. Számításai szerint eleinte ebből semmit sem fogunk észre venni, a dolgok azonban hamar rossz végre fordulhatnak.

Indiai sáskajárás

Baba Vanga szerint Indiában a hőmérséklet eléri majd az 50 celsius-fokot, a sáskák pedig megtámadják a terméseket, hatalmas, az egész országra kiterjedő éhínséget okozva ezzel. 

A virtuális valóság átveszi az uralmat

A tisztánlátó elárulta, hogy az emberek minden eddiginél több időt töltenek majd a képernyők előtt, mellyel tulajdonképpen nehéz lesz vitába szállni, hiszen a járványnak köszönhetően többet vagyunk otthon mint valaha. A jóslat érdekesebb része azonban az, hogy a Facebook "metaverzum" elnevezésű terve éppen jövőre fog beérni – a témával kapcsolatban ide kattintva olvashat részletesebben. 

Nos, ezek lennének tehát a Baba Vanga 2022-es jóslatai, elnézve őket sok jó jövőre sem vár ránk. Egy év múlva ilyenkor kiderül, hogy mi vált be, és mi nem. 

Könyvjelző