Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Dohányzás, agymosás meg egyebek...
Olvasási idő: körülbelül 23 perc

A dohányzás megvéd a tüdőráktól és valószínűleg sokakat az Alzheimer-kórtól is!
Vélemény pro és kontra.

Dohányzás, agymosás meg egyebek...

A hazugságokkal kialakított közfelfogás azt sulykolja az emberekbe, hogy aki dohányzik, kidobott a szemétbe hihetetlen mennyiségű pénzt, hozzájárult az állam adóbevételeihez, ami Magyarországon évi kb. 300 milliárdot tesz ki - amiből talán 2 milliárdot a dohányosok érdekében használnak fel - és szándékosan rongálja az egészségét.

Én húsz év dohányzás után láttam először belülről a tüdőmet. A hajlékony bronchoscopos vizsgálatot egy amúgy dohányos orvos végezte altatás nélkül. Felkészültem a legrondább látványra, ami megjelent lelki szemeim előtt. A fekete üszök alól itt-ott kibukkanó hörgők sikoltozását előre hallottam.
A jó minőségű monitoron hamarosan feltűnt a tüdőm belseje.
A jól megvilágított belső felületen nyoma sem volt a kátránynak, az egész felület szép rózsaszínben pompázott, csak a hörgők felületét borító habos váladék nem illett a képbe.
Mivel én nem a National Geograpich magán mindent kipróbáló öngyilkosjelölt sztárjaihoz hasonlóan kerültem a székbe, hanem betegként, informálódásom nem csak a kíváncsiságom kielégítését, vagy a hatásvadász filmkészítői vágyat szolgálta.
Azóta 16 év telt el.

Az igazság az, hogy a koszorúér-és érrendszeri betegségekre, előnyös hatása lehet a nikotinnak.
Ezzel a tájékoztató írással arra akarok rámutatni, hogy a dohányzás nem csak a tüdőrák, de az Alzheimer-kór ellen is hatásos védekezés.
A világ NATO által gyakran permetezett területein riasztóan megnövekedett az utóbbi megbetegedések száma, miközben sorra halnak meg körülöttünk olyan emberek tüdőrákban, akik életükben sohasem dohányoztak.
Bár nagy számokat emlegetnek halálozási okként a tüdőrákot megnevezve, de patalógus és korboncnok ismerőseim, és barátaim nem tudják ezt megerősíteni. Talán ezért dohányzik szinte mindegyik az általam ismertek közül.
Az egyre nagyobb arányú Alzheimeres megbetegedések nem a véletlen műveként alakulnak ki.
A vegyi-permetezések során nem csak mérhető bárium-szulfát, hanem alumínium nanorészecskék és kerülnek nagy mennyiségben a légkörbe.
A vastag hurkák szétterülnek az égen, majd lassan lefelé lebegve, egy részük eléri az alsó légrétegeket is. Az eső sohasem "magától" keletkezik!

Egy mikroszkópikus kondenzmag kell, hogy a cseppek, a mag felületén kicsapódva "meghízzanak", majd lehulljanak. A leszálló port pedig belélegezzük, ráhullik a növényzetre. A szél újra és újra felkavarja.
Ha hevítik, kén-dioxid fejlődése közben bomlik.
Bárium-szulfiddá redukálódik hidrogén, szén, kén, és bizonyos fémek hatására.
Amíg az alumínium nanorészecskék növelik a légkör elektromos vezetési képességét, elősegítve a mesterséges elektromos viharok kialakítását, valamint belélegezve, a véráramon keresztül az agytörzsbe jutva és felhalmozódva, az Alzheimer-kórra hasonlító tünetek produkálnak, illetve okoznak.
A bárium-karbonát fehér színű, íztelen por. Vízben gyakorlatilag oldhatatlan. A gyomorsav viszont feloldja, emiatt mérgező hatású. Gyomor- és bélpanaszokat, görcsöket és izombénulást okozhat.

Ha nukleáris háborús fenyegetést nem is, de az WHO népességcsökkentési projektjeit feltétlenül meg kell említeni.
A mérgező oltásokon, az élelmiszerekbe, és ivóvízbe kevert vegyi anyagokon kívül gyakran naponta lehet látni a tiszta égbolton, a felségjelzés nélküli fehér repülőgépeket, amint fehér csíkokat hagyva maguk mögött, ki tudja mit szórnak a fejünkre.
Szerencsére azért jó néhányan veszik a fáradtságot, és elemeztetik a vízmintákat Európa-szerte, így tudjuk, hogy a kipermetezett anyagok cseppképzők, és nehézfémek az alumínium kivételével, ami könnyűfém, ugyan, de mivel szervezetidegen anyag, szintén az agytörzsben landol.

Kevés szó esik a Jugoszláv háborúban, Irakban, vagy a palesztinok ellen használt uránnal nehezített lövedékek, vagy a kísérleti atomrobbantásokkal légkörbe került rádióaktív felhők okozta sugárzó anyagokról.
A dohányipar régóta diverzifikál. Például a Marlboro és a Philip Morris, a Kraft Jacobs, Milka Suchard - mind része az angol-amerikai cégnek, az Altria -nak, de a gyógyszeriparhoz is kapcsolódik, hogy a Nicorette nikotin tapaszt el tudja adni, mert a "dohányzás okozta tüdőrák" elleni, jövedelmező a kemoterápia.
A minden évben több milliárd dollárt felemésztő dohányzásellenes orvosi konferenciákat, a sikeres társadalmi csalás érdekében, a nyugati kormányok támogatják.

Az orwelli lobbisták nagyjából olyan sikeresen lépnek fel a dohányzás ellen, mint az 1919-1933 közötti szesztilalom alatt, az alkoholfogyasztás ellen. Az akkori és a mostani látszattevékenység is a "bűn", és "elkövetőinek" mutogatása, puritán színjáték ahhoz, hogy némelyek nyomorultnak érezzék magukat.
Bizonyos kormányok tisztában vannak azzal, hogy nukleáris tevékenységeik közvetlen összefüggést mutatnak a tüdő -és bőrrák kialakulásával.
Elbújni, és elbújtatni a dohányzás mögé, a légkörbe juttatott rádióaktív szennyeződések rákkeltő hatását, minden atomhatalomnak érdeke.
Erőfeszítéseket tesznek, hogy eltereljék a figyelmet saját felelősségükről, átadva azt, a meglehetősen ártalmatlan szerves dohánynak. Mint később látni fogjuk, a szerves dohány soha senkit sem bántott.
1492-ben Kolombusz és társai is felfedezték az "indiánok" füstölési szokásait. Ez egy fontos esemény, mert Rodriguo Jerez felfedezte, mit tesznek a kubaiak és az indiánok évszázadok óta: hogy a dohányzás, a szivar és cigaretta nem csak pihentető, élénkítő, hanem gyógyít, a köhögés és más kisebb panaszok ellenére, bár a köhögés is része "gyógymódnak".

Később egyre több író dicsérte dohányt, mint univerzális megoldást az emberiség betegségeire.
A korai 20. század szinte minden második ember dohányzott, de a tüdőrák előfordulása olyan csekély szintű maradt, hogy szinte mérhetetlen volt. Aztán 1945. július 16-án történt egy rendkívüli szörnyű katasztrofális esemény, és a nyugati kormányok ekkor kezdték eltorzítani a véleményeket.
Emlékeztetőült: "A füstfelhő volt az egyik dolog, ami meglepett. Az első gyors robbanás után, az alsó részen egy felhő tűnt fel, egyre szilárdabb formában, és mozdulatlanul lógva a levegőben..."
A "gombafelhő" történetét valamennyien ismerjük. 20.000 tonna TNT becsült erejével hat mérföld magasba, több milliárd halálos radioaktív részecskét lökött a légkörbe.
Az amerikai kormány tudta előre, hogy a sugárzás halálos hatást gyakorol az emberekre. Jól tudták, de nem rendeltek el vizsgálatot, teljes figyelmen kívül hagyva az egészségügyi és jóléti szabályokat.
Ha egy mikroszkopikus radioaktív nukleáris porszemcse landol bárki arcán, bőrrákot kap. Ha valaki belélegzi, egyetlen részecske ugyanebből, a halál oka elkerülhetetlenül tüdőrák!
Több tízezer egér, és patkány tüdejébe juttattak rádióaktív anyagot. Minden egér és patkány elpusztult tüdőrákban.

Mielőtt a Szovjetunió, Nagy-Britannia és Amerika légköri atomkísérletek végzett volna, 1963. augusztus 5-én, a tilalom életbe lépésekor már több mint 4200 kilogramm plutóniumot bocsátottak ki a légkörbe.
Tudjuk, hogy kevesebb, mint 1 mikrogramm (egy milliomod gramm) inhalációs plutónium terminál okoz tüdőrákot az emberekben. Tudjuk, hogy a "baráti kormányok" 4200000000 (4.2 trillió) [4.2 billió valójában számítások szerint] halálos adag került a légkörbe, amely rádióaktív anyag felezési ideje legalább 50.000 év. Ijesztő?
Sajnos egyre rosszabb lesz...
Mielőtt betiltották a Szovjetunió, Nagy-Britannia és Amerika, 711 légköri nukleáris tesztet hajtott végre. 711000 kg-halálos mikroszkopikus radioaktív részecske jött létre, amelyek az eredeti 4200 kg bomba tartalmazott. Jelenleg kilógrammonként több mint egymillió halálos adag van a légkörben, ami több mint 715.000.000.000.
Egy széllökés, vagy más felszíni zavar az egész leüllepedett radióaktív anyagot felkeveri újra, és létrehoz egy újabb súlyos kockázatot mindazokon a területeken, és környékükön, ahova eljutott.

A szájmaszk ilyen megvilágításban már egyáltalán nem nevetséges óvatosság, de ezt Ukrajnában is megtanulták 2009. októberében az emberek, a Tyimosenkó (szőke hóhér) által is jóváhagyott H1N1 permetezés idején.
1959-ben jött létre az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely megállapodást kötött a NAÜ-vel (Nemzetközi Atomenergia Ügynökség), hogy nukleáris felügyetet ellátó szervezet vétójogot gyakorolhasson a sugárzás hatásainak kutatásainál.

A gyengén képzett orvosokat és kutatókat hirtelen elárasztották nagy mennyiségű kormányzati támogatásokkal, amelyek célja az, hogy "bizonyítsuk be, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz".
Akkoriban több igazi tudós (különösen néhány elismert atomfizikus) komoran elmosolyodott, hogy a fiatalok szánalmas lobbizását látta, és parázs vita alakult ki, hogy ugyanolyan szigorú ellenőrzési feltételek mellett, mint a rádióaktív anyagok rákkeltő hatásának ellenőrzésénél is megtörtén, bizonyítsák be, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz.
Bár szó szerint, több tízezer védtelen állaton, főleg egerek és patkányok, 200 szál cigaretta egyenértékű "dózisnak" voltak naponta kitéve egy éven keresztül, az "orvostudománynak" mégsem sikerült, bebizonyítani, hogy rábírjanak a tüdőrákra egyetlen egeret vagy patkányt. Több mint 40 évig százezernyi orvos szándékosan hazudott.
Az igazi tudósok, orvosok, kutatók meggyőzően bebizonyították, hogy a dohányfüst ártalmatlan, de a vizsgálatok kimutatták, hogy a dohányzás védelmet nyújt a tüdőrák ellen.
Általában a kísérleti állatokat csak egyszer használják fel a kísérletek során, de dohányfüsttel kezelt állatokat rádióaktív anyagokkal is kezelték. A vizsgálatok szerint 60% túlélte a rádióaktív mikrorészecskék hatását.
A hatalom nyomást alkalmazott és elnyomta a tényeket, de egy igazi tudóst nem tudtak teljesen elhallgattatni. Talán egy hátsó szándék dolgozott benne, amikor azt vallotta Professzor Gerhard N. Schrauzer, a "Bio-Szervetlen Kémikusok Nemzetközi Szövetsége" elnöke az Egyesült Államok kongresszusi bizottsága előtt 1982-ben, hogy hosszú idő óta ismert, hogy a dohányfüst bizonyos alkatelemei a kísérleti állatokban, az anti-karcinogén (rák-gátló anyagok) hatását erősíti.
Schrauzer professzor nem állt meg ezen a ponton. Azt vallotta, a továbbiakban eskü alatt, amit a bizottság előtt tett, hogy "még soha nem nyert bizonyítást, hogy cigarettafüst bármely összetevője tüdőrákot okozna az emberben", és hozzátette, hogy "senki sem tudott még rákot okozni dohányfüsttel a laboratóriumi állatokban."

A nevetséges propagandát lehet folytatni, és elhallgatni az igazságot, de nyíltan már nem mertek támadni. Mindez történik a nukleáris kísérletek, a véletlen és szándékos atomerőmű balesetek légkörbe és felszínre került rádióaktív szennyeződéseinek mértéke és mennyisége elhallgatása érdelében, mert a felelősséget, és a felelősségre vonást a vétkesek nem hajlandók vállalni!

A kérdés mégis felvetődik, honnan szedik az ijesztgetéshez prezentációként mutogatott "fekete" tüdőket?
A kép egy szénbányász tüdeje. A mikroszkopikus méretű fekete szénpor, és a rádióaktív szennyeződések mélyen beágyazódtak a szövetekbe, és ott maradnak örökre.
A valódi, nem hamisított statisztikák szerint, sokkal több nemdohányzó hal meg tüdőrákban (én nem is találkoztam ilyen esettel, de attól még lehet, de hazudni is, hogy sok van).
Ennek az az oka, hogy a dohányosok tüdején kialakul egy vékony nyálka védőréteg, amely megakadályozza a részecskék tüdőbe kerülését.

Ugyanezt a hatást fejti ki az alumínium nanorészecskékkel szemben is, így az Alzheimer-kór ellen is védettséget nyújthat, bár hátrányaként meg kell említeni, hogy csökkenti a tüdő vitálkapacitás kihasználtságát, és a hemoglobin felületén megtapadó szén-monoxid a tüdőben felvett oxigén egy részét is megköti, kevesebbet szállítva a sejteknek.
Ha étkezéseknél előkerül egy-egy szivar vagy szivarka, három nap alatt kialakul egy vékony nyálka védő határréteg.
http://hungarianrealnews.com

Vélemény SZ.K.:
Sok igazság, és sok hazugság van benne. Alapvetően a dohány valóban nem olyan káros, a gond abból fakad, hogy a dohányból a jó dolgokat kiáztatják a gyárakban, és rengeteg rákkeltő szintetikus adalékot tesznek hozzá . Ha natúr dohányt vizsgálják, akkor nem is találnak agresszív rákkeltő anyagokat, amiket ráadásul gyakran a szűrőkbe tesznek, s abból hő hatására mérgekké bomlanak.
A dohányt az indiánok kábítószerként használták, mert hallucinogén erősen, sokkal erősebben, mint mondjuk a marihuána. Na ezeket a jó anyagokat a gyárakban kiveszik a dohányból, és rengeteg szintetikus adalékot adnak, amik sokkal erősebb függőséget okoznak, mint a nikotin, a dohány függők ma már nem nikotinra függők, hanem rengeteg szintetikus drogra amit a dohánygyárak a dohányhoz adalékolnak.

A dohány termelésben is a felvásárló gyárak olyan szerződéseket kötnek, amiben előírják a dohány növény termesztési szabályait, ami abból áll, hogy a növény alsó leveleit veszik csak át, a felső részeket korábban le kellett törni, vágni, ma egy vegyi anyagot kell a hajtásra tenniük, ami miatt a felső részek nem alakulnak ki. S a dohány növény is, mint pl a kender, a testének a legfelső részeibe összpontosítja a jótékony anyagokat az ártalmasakat, pedig az alsó levelekbe, ezért követelik meg a dohánygyárak az alsó leveleket, mert abba sokkal több ártalmas anyag van.

A feldolgozás eredményeként a cigarettába kerülő dohány készítmény, sokkal gyengébb, tehát sokkal többet is kell elszívnia a dohány függőnek. A kezeletlen feldolgozatlan dohány nagyon erős, ezért abból egy negyed szál cigaretta is elég lenne. De nem ragozom tovább.

Áttérek a radioaktív porokra, amik tényleg nagy mennyiségben kerültek a légkörbe, de az oltári nagy hazugság, hogy azok évtizedek után is porként vannak jelen,s bármikor felkavarhatja szél. Az mikor lehullt az égből, a víz bemosta, a növények felszívták, beépült.
Magam is a csernobili katasztrófa után, kint játszottam a radioaktív esőben, és radioaktív zöldségeket ettünk, mert jóval később ismerték be a robbanást a hatóságok, s nem lettünk rákosak tömegesen.

A vegyi anyagok légi permetezése igaz. Jah, de visszatérek a dohányzásra. A német náci orvosok, már 1938-ban tudományosan igazolták a rákkeltő mivoltát. amit a cionista nyugat csak évtizedekkel később ismert be. s 38-ban még nem voltak atom robbantások...

Nem tudom ki írta a fentieket , de sokat hazudott. Nekem például, két barátomat eltemették rák miatt, mindkettő napi két dobozzal szívott, egyiket 31 évesen temettük, a másikat 42 évesen. ..az hogy 100 éve nem lettek rákosak a dohányzástól, az annak az oka, hogy ők még natúr dohányt szívtak, nem adalékolták a cionisták a dohányt, s mérgező füstszűrők sem voltak. Nem is beszélve a cigaretta papírban lévő rákkeltő anyagokról.
Most sem a dohány öl, hanem az, amit hozzá tesznek szintetikus anyagokat, illetve a fehérített papír, és vegyi anyaggal átitatott szűrők.

S a laboratóriumi állatkísérletekről meg annyit, hogy azok nyilván nem fognak rákot okozni, mivel nem évtizedekig folynak, s gyanítom szintén natúr dohánnyal végzik nem egyes gyártók feldolgozott, papírba csomagoltjával, szűrőn át, de ha igen, akkor sem 20-30 éven keresztül, hiszen egy egér, vagy patkány nem is él addig. Ennyit erről "bizonyítékról" .

Maga a dohány fajták sem a régiek, nem sok közük van ahhoz, amit az indiánok szívtak szertartásaikhoz, mint kábítószer. Olyan fajtákat tenyészettek ki, amiben jó anyagok, alkaloidák lecsökkentek, és károsak megnövekedtek, s ezt tetézi az említett termeléstechnológia. A féligazságokkal nagyon csúnyán lehet hazudni... Nem csodálkoznék, ha ezt egy dohányipari bérenc írta volna megbízásból....

/Facebook

Megjegyzés: Nem sikerült az eredeti cikk forrását megtalálni. A Facebookon talált írás és a hozzászólások jól mutatják e tekintetben is világunk "bonyolultságát", a tisztánlátás nehézségeit.

 

Könyvjelző