Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

EL AKARNAK HALLGATTATNI
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Amikor a WHO fenevad újból bekeményít, nem igazán örülne az egyik közösségi médium sem azoknak a szabad gondolatoknak, amelyeket nem moderál sem a Vatikán, sem az ezotéria, sem az önimádat, sem az öndicsőítés mérge.

EL AKARNAK HALLGATTATNI

Van egy nagyon fontos dolog, amit nehezen értenek meg a vallásos emberek: Nem ellenük beszélünk, hanem értük, az ő szabadulásukért kiáltunk.

Jézusról azt olvashatjuk János feljegyzéseiben, hogy az övéi közé jött, de az övéi nem fogadták be őt. A zsidókhoz jött, és értük szólt, hogy megmentse őket, de a vallásos zsidók nem fogadtál be őt. Sőt, ragaszkodva hagyományaikhoz, vallási szokásaikhoz, úgy döntöttek, hogy inkább átadják őt a császárnak kivégzésre.

Velünk ugyanez a helyzet. A mieink közé jöttünk, a keresztényekhez, hogy figyelmeztessük őket, hogy a hagyományaik, a vallási szokásaik a feneketlen szakadékba viszik őket, és ha nem kérnek látást, és bölcsességet Istentől, elvesznek.
De a mieink nem akarják meghallani, hogy nem ellenük szólunk, hanem értük. Ezért ellenségként kezelnek bennünket.
Feljelentenek a rendszernek, és megpróbálják ellehetetleníteni, hogy bizonyságot tegyünk a közösségi médiában Isten féltő szeretetéről, Jézus megigazító, lelki halottakat feltámasztó beszédéről. És a rendszer reagál az Ő kívánságaikra. Néha letörli, vagy elnémítja a videóinkat.

Pontosan azt teszi, amit Jézussal és az ő barátaival tett. Az akkori vallásos emberek kívánsága szerint elhallgattatja őket. Mit mondd erre Jézus?

„Nagyobb bűne van azért annak, a ki a te kezedbe adott engem.” (Jn 19:11)

A „Rendszer szeret téged” című videó hangját elnémították, ami azt jelenti, hogy bizonyos országokban nem hallható sem a youtubeon, sem a facebookon.

Azt állították, hogy a videó szerzői jogok által védett zenét tartalmaz, ami nem igaz, ugyanis az én hangomon kívül nem szerepel semmilyen más hang a videóban.

Aki meg szeretné hallgatni, kattintson az alábbi hivatkozásra:

https://kialtoszo.hu/a-rendszer-szeret-teged/

Megtörténhet, hogy ezentúl az élő közvetítések csak az orosz közösségi médiában lesznek. Akit érdekel, iratkozzon fel az alábbi csatornákra.

https://ok.ru/kialtoszo/video

https://vk.com/kialtoszo

Nem azért akadályozták az élő közvetítéseinket a Facebookon, mert a rendszer ellenségei voltunk, hanem azért, mert Isten kegyelme által igazat szólhattunk.

A rendszer ellenségeinek igenis helyük van a Facebookon, mert aki támadja a rendszert, az valójában támaszt nyújt annak anélkül, hogy tudná mit cselekszik. Az ilyeneket pedig szereti a rendszer.

A Facebook és a világ nagyon is akarja, hogy legyen véleményed az aktuális vezetésről, a kormány tevékenységéről még akkor is, ha elmarasztaló az. Hisz a te véleményed szolgáltatja ki számukra a te életenergiádat, amelyből táplálkoznak ők.

A Facebook azt nem akarja, hogy figyelmen kívül hagyva ezt a sátáni színjátékot, vallástól függetlenül az igazságról beszélj. az igazságról szólj, ami nem más, mint Jézus Krisztus lelki halottakat feltámasztó szava.

Ez az, amit nem tolerál a rendszer, és annak szája, a közösségi média. Szeresd őt, higgy benne, vagy támadd őt, lázadj ellene! …mert tudja, hogy úgy a támadással, mint a támogatással őt élteted.

A fent említett okból kifolyólag nem jövendölhetek hosszas élettartamot a facebookos közvetítéseknek, de még a youtube élőzéseknek sem. Amikor a WHO fenevad újból bekeményít, nem igazán örülne az egyik közösségi médium sem azoknak a szabad gondolatoknak, amelyeket nem moderál sem a Vatikán, sem az ezotéria, sem az önimádat, sem az öndicsőítés mérge.

Ha véletlenül eltűnnék a facebookról, marad a youtube.

https://youtube.com/kialtoszo/live Ha onnét tűnnék el, és úgy kedves a Magasságos Istennek, továbbra is lesznek Élő Közvetítések az orosz közösségi médiában.

https://ok.ru/kialtoszo/video

https://vk.com/kialtoszo

Az összes eddigi felvétel továbbra is hallgatható és letölthető a

www.kialtoszo.hu/audio

valamint a

www.jelen.fm

oldalon.

Akik podcast alkalmazást használnak, azok számára

https://open.spotify.com/show/5Mxp712xWZuSvqCCbyHLPn

https://www.stitcher.com/show/kialto-szo

https://music.amazon.com/podcasts/5e53e895-aa1f-41ba-81ce-2ce424505499/kiáltó-szó

https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9mZWVkcy5yZWRjaXJjbGUuY29tLzI3ZWQwNDRiLTM2YmItNGM1My04Y2RlLTZiNWJkYmFjMGU4Nw%3D%3D

https://radiopublic.com/kilt-sz-GOg97l

https://redcircle.com/shows/kialtoszo

Aki szeretne értesítést a YouTube élőről, klikk ide:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1

Forrás: Kiáltó Szó

Könyvjelző