Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Ez nem háború Ukrajna ellen. Ez a globalizmussal vívott háború.
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

Totális konfrontáció gazdasági és ideológiai szinten.
A Nyugattal való szakítás nem szakítás Európával. Ez egy szakítás a halállal, a degenerációval és az öngyilkossággal.

Ez nem háború Ukrajna ellen. Ez a globalizmussal vívott háború.

Alekszandr Dugin: "Oroszország az ellenállás globális mezejét hozza létre" című írásából
__________________________________________________________

Oroszország mindent elutasít a globalizmusban: egyrészt az egy központú világkormányt, az atlantizmust, másrészt a liberalizmust, a hagyományellenességet, a technokráciát, egyszóval a nagy visszaállítást.

Egyértelmű, hogy minden európai vezető az atlantista liberális elit része.

Oroszország most ki van zárva a globalista hálózatokból. Nincs választása: vagy felépíti a világát, vagy eltűnik.

Oroszország a saját világa, a saját civilizációja építésének útját jelölte most ki. És háborúban állunk emiatt. Ezért a jogos reakció. És most az első lépés megtörtént. De a szuverén a globalizmussal szemben csak egy nagy tér, egy állam-kontinens, egy állam-civilizáció lehet rivális, mert egyetlen ország sem tud sokáig ellenállni a globalizmutűl való teljes elszakadásnak.

Oroszország az ellenállás globális mezejét hozza létre.

A mi győzelmünk minden alternatív erő, jobb és baloldali, és minden nép győzelme lehet. Mint mindig, most is a legnehezebb és legveszélyesebb folyamatokba kezdünk.
De ha nyersz, mindenki jól jár. Így kell lennie. Megteremtjük a valódi multipolaritás feltételeit. És azok, akik most készek megölni minket, lesznek az elsők, akik holnap profitálni fognak ebből.

Mit jelent Oroszország számára a Nyugattól való elszakadás?
Ez egy megváltás.

A modern Nyugat, ahol Rothschild, Soros, Schwab, Bill Gates és Zuckerberg diadalmaskodik, a világtörténelem legundorítóbb dolga.

Ez már nem a görög-római mediterrán kultúra Nyugata, nem a keresztény középkor, és nem is az erőszakos és ellentmondásos 20. század. A civilizáció mérgező hulladékának temetője ez, civilizációellenes.

És minél gyorsabban és teljesebben szakad el tőle Oroszország, annál gyorsabban tér vissza a gyökereihez.
Mihez? A keresztény, görög-római, mediterrán, európai gyökerekhez... Úgy értem, az igazi Nyugat közös gyökereihez. Azok a gyökerek - az övék! - A modern Nyugat elnyomta őket. De Oroszországban még  megmaradtak ezek az értékek.

Oroszország nem Nyugat-Európa. Oroszország a görögöket, Bizáncot és a keleti kereszténységet követte. És ez még mindig így volt. Cikcakkokkal és kitérőkkel. Néha zsákutcákkal. De mindig efelé mozgott.

Oroszország azért született, hogy megvédje a hagyomány értékeit a modern világgal szemben. Pontosan ez a "lázadás a modern világ ellen". Megértetted?

Európának el kell szakadnia a Nyugattól, és az Egyesült Államoknak is követnie kell azokat, akik elutasítják a globalizmust. És akkor mindenki meg fogja érteni a modern ukrajnai háború jelentőségét.

Ukrajnában ezt már sokan megértik.
De a szörnyű liberális-náci dühös propaganda semmit sem tűr meg az ukránok fejében, ami eltér a propagandájától.

Észhez fognak térni, és velünk együtt fognak harcolni a fény országáért, a hagyományokért és az igazi európai keresztény identitásért.

Az ukránok a testvéreink. Voltak, vannak és lesznek.
A Nyugattal való szakítás nem szakítás Európával. Ez egy szakítás a halállal, a degenerációval és az öngyilkossággal.

Forrás: Incorect Politik

Könyvjelző