Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Kemény hírzárlat van a nyugati és a hazai médiában
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Mondom, kemény hírzárlat van a nyugati (és persze a hazai) médiában, nehéz független forrásból értesülni, de azért a történésekre csak lehet az interneten pontos igazolást találni.

Kemény hírzárlat van a nyugati és a hazai médiában
Pál Anta Murgu, újságíró

A valóságot őszintén közvetítő híreket ne keresse senki a "hivatalos" médiában, a "fősodrú sajtóban", nagyjában ugyanaz a háttérhatalom, politikai érdekközösség finanszírozza, úgy a hazai román, mint a magyar lapokat, ugyanannak a szigorú parancsnak engedelmeskednek, a hírzárlat betartásáért fejével felel minden főszerkesztő és firkász.

Nem is csodálkozom, hogy ismerőseim egyike-másika szinte semmit sem tud arról, ami a világban szerte történik, és az utóbbi hét kanadai eseményeiről sem hallott. (Na, persze, olyan is van, akit amúgy sem érdekel semmi. Pofarongyot húz a szemére-agyára is, és amikor napjában elolvassa a koronavírus-diktatúra soros rémmeséjét az újabb meg újabb harmincezer fertőzésről, hálát ad az Istennek - dehogy az Istennek, hálát ad Raed Arafatnak és Covid-menedzser "experteknek"-, hogy Ő személyesen még életben van, várván az újabb oltásadag felvételét)

Mondom, kemény hírzárlat van a nyugati (és persze a hazai) médiában, nehéz független forrásból értesülni, de azért a történésekre csak lehet az interneten pontos igazolást találni. Mert manapság mindenkinek kézben a mobiltelefonja, filmez, fotóz és ...tudósít. Persze, a Covid-diktatúra által lefizetett, kézben tartott média mindent elhallgat ugyan, de milliók és milliók kézről kézre, mondhatni szájról szájra, embertől emberig továbbitják a hatalomnak nem tetsző híreket.
Akit érdekel tehát, hogy mi történik valóságban a világban, az kézbe se vegye a "hivatalos" lapokat, úgysem tud meg semmi lényegeset. Mert aligha írnának arról, hogy Kanadában mekkora forrongást váltott ki a kamionosok békemenete. Erről én is írtam Facebook bejegyzéseimben, kit érdekelt, fotókat, filmfelvételeket is láthatott mellékelve.

Tény, január végére az 50.000 gépkocsiból (jobbára kamionok) álló, több irányból érkező konvojok körbevették a fővárost, Ottawat, behatoltak az utcákra, és lebénították a forgalmat. Másfél millió ember vonult a gépkocsisorokban, és mindenhol tízezrek ünnepelték megmozdulásukat. Harcukat a szabadságért. Mert ezek a kamionsofőrök az oltáskötelezettség ellen indultak harcba. Az egészben az a legérdekesebb, hogy bár Kanada lakosságának 77% teljesen beoltott, de mégis, oltottak és oltatlanok egymás mellett léptek fel a Big Pharma szolgája, a korrupt Trudeau báb-miniszterelnökkel szemben.

A legfrissebb hírek szerint az országos felháborodás, a példátlan megmozdulás, tüntetéshullám rémületében a nyomorult patkánynak, Covid-fasisztának "becézett miniszterelnök" egész családjával elmenekült a fővárosból, ismeretlen helyen rejtegetik őt a koronavírus-diktatúra gyilkos hatalmasai. Minden rendőrt és zsandárt mozgósítottak ugyan, de ha a katonaság közbe nem avatkozik hogy felszámolja, ha kell brutális fegyveres beavatkozással a tömegmegmozdulást, forradalmat, akkor remélhetjük, elindul szerte a világban egy hasonlóan kemény fellépés a - mondjam úgy - nemzetközi koronavírus-diktatúra ellen.

Mindezeket az információkat kénytelen vagyok - időt és energiát áldozva - átadni becsületes barátaimnak, ismerőseimnek, mert nem visz rá a lélek, hogy elhallgassam. Tudom, ismerőseim között vannak, akik a koronavírusjárvány, meg Raed Arafat lelkes hívei, akik boldogan hordják a maszkot és csak a hivatalos híreknek hisznek. Őket nem kívánom meggyőzni semmiről. Vegetáljanak nyugodtan, egészséget kívánok hozzá. De akik gondolkodnak, képesek gondolkodni (mert nincs agyukon a maszk) azok adják tovább tudásukat, felismeréseiket, észrevételeiket, talált igaz híreiket arról ami a világban történik. Nincs olyan hírzárlat, amely megakadályozná, hogy embertől emberig továbbadhassuk az Igazságot!

Forrás: Pál Antal Murgu Facebook

Könyvjelző