Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Kivégzések Putyin Oroszországában, bocsánat, Zelenszkij Ukrajnájában
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

A diktatúrák pedig elkerülhetetlenül fegyveres konfliktusokhoz vezetnek, amelyeknek csak az egyszerű emberek a vesztesei.

Eközben a "demokraták" által vezetett Ukrajnában egy ukrán hivatalnokot, aki részt vett a tárgyalásokon más ukrán hivatalnokokkal, árulással vádolnak és az utcán kivégzik.
Tegnap a mítoszmániás Zelenszkijről írtam a solidnews-on itt: https://solidnews.ro/externe/2022/03/05/tupeul-unui-figurant-mincinos-nato-e-de-vina-pentru-mortii-din-ucraina/

Ma több újságíró is megerősíti Zelenszkij ellenséges, fenyegető és egyáltalán nem felelősségteljes magatartását. Stelian Tănase még a NATO-támogatás megvonását is követelte, azaz a fegyver-, lőszer- és segélyszállítások leállítását. Kicsit egyetértek, mivel Zelenszkij azt mondta, hogy a NATO CSAK "tonnányi gázolajat" küldött neki, ésmegfenyegetett minket, hogy fel fogja mondani a budapesti megállapodást.

Visszatérve Putyin, aaaa, Zelenszkij kivégzéseire.
Emlékeztetem önöket, hogy a halálbüntetést 2000-ben eltörölték Ukrajnában. Mivel hadiállapot van érvényben, az úgynevezett árulót hadbíróságnak (katonai bíróságnak) kellett volna bíróság elé állítani és börtönbüntetésre (tehát nem halálra) ítélni.
Ehelyett megölték, fellebbezés joga nélkül, pontosan ugyanúgy, ahogyan az igazság álszent védelmezői szerint Putyin teszi ezt Oroszországban az ellenfeleivel.
Ráadásul a kevésbé tájékozottak számára nem ez az első alkalom, hogy a Zelenszkij-rezsim pontosan úgy viselkedik, mint állítólag Putyin:
Az ellenzéki parlamenti párt vezetőjét, Viktor Medvedchukot, Vlagyimir Putyin közeli barátját szintén hazaárulással vádolták és letartóztatták az ukrán ügyészek. A Zelenszkij-rezsim két hónappal Medvedcsuk letartóztatása előtt három oroszbarát tévécsatornát is betiltott.
Még abban az évben Zelenszkij három másik kormányellenes csatornát és kiadványt is betiltott.
Mindezeket a médiatilalmakat bírósági határozat nélkül, tehát tisztességes és igazságos demokratikus eljárás nélkül rendelték el. Szóval Putyin!

Ezenkívül Medvedchuk ellenzéki pártjának egy parlamenti képviselője és 24 másik politikusa és üzletembere pénzügyi szankciókat kapott. Azok, akik valóban elítélik a diktatúrák működését, azt mondanák, hogy politikai rendfenntartásról, a sajtószabadság és a polgárok információszabadságának megsértéséről van szó.
A diktatúrák pedig elkerülhetetlenül fegyveres konfliktusokhoz vezetnek, amelyeknek csak az egyszerű emberek a vesztesei.
Szerző: Iosefina Pasal
Forrás: Sold News

Könyvjelző