Karpatria
2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

Nincs klíma-vészhelyzet!
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

Nincs klíma-vészhelyzet!

Vajda Miklós cikkismertetője 

Ethan Huff – Natural News, 2022. augusztus 22. 

Egyre több tudós és más szakember és szakértő van azon az állásponton, hogy az úgynevezett „globális felmelegedés” és más éghajlat-változási fikciók csak ilyenek: fikció . 

Közülük legalább 1200-an aláírták az éghajlati világnyilatkozatot, amely kijelenti, hogy „nincs klímavészhelyzet”, annak ellenére, hogy a korrupt kormányok és tudományos intézmények állítják. 

Kiderült, hogy az éghajlat mindig változik. Az emberek pedig alig vagy egyáltalán nem játszanak szerepet a hőmérsékletben és az időjárási mintákban, amelyeket olyan tényezők határoznak meg, amelyek az emberiség irányításán kívül esnek. 

A politikai berendezkedés és hivatalos „tudományos” oldalai azt állítják, hogy ez egy „rendezett” ügy, de a Klíma Világnyilatkozat mást ír elő. (Kapcsolódóan: Több száz tudós írt alá egy hasonló nyilatkozatot még 2019-ben, amelyben az állítólagos klímavészhelyzetet fikciónak nyilvánította.) 

A norvég fizikai Nobel-díjas professzor, Ivar Giaever a nyilatkozat egyik aláírója. Azt mondja, hogy a klímaváltozás dogmái inkább vallások, mint tudományok – a Klíma Világnyilatkozat aláíróinak teljes listája itt érhető el. 

„A modern kori „letelepedett” éghajlat-tudományokkal szembeni ellenállás mértéke figyelemre méltó, tekintve, hogy az akadémián milyen nehéz támogatást szerezni minden olyan éghajlat-kutatáshoz, amely eltér a politikai ortodoxiától” – írja a Legal Insurrection . 

„A nyilatkozat másik vezető szerzője, Richard Lindzen professzor „abszurdnak” nevezte a jelenlegi éghajlati narratívát, de elismerte, hogy dollár milliárdok, valamint a támogatástól függő akadémikusok és napirend-vezérelt újságírók könyörtelen propagandája jelenleg azt mondatja velük, hogy ez nem abszurd.

 A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.

Az egyik gyakori „bizonyíték”, amelyet az éghajlati vészhelyzet narratívája mellett állítottak fel, az éghajlati modellek konzorciuma, amelyek azt állítják, hogy matematikát és tudományt használnak a globális felmelegedés létezésének „bizonyítására”. 

Ezek az éghajlati modellek központi szerepet töltenek be az éghajlatváltozásról szóló vitában, és mégis csupán annak a termékei, amilyennek megalkotóik akarják őket – azaz bármit mutatnak meg, amit az őket létrehozó emberek akarnak. 

„Meg kell szabadulnunk a kiforratlan éghajlati modellekbe vetett naiv hittől” – áll az éghajlati világnyilatkozatban. „A jövőben a klímakutatásnak lényegesen nagyobb hangsúlyt kell fektetnie az empirikus bizonyítékokra.” 

A CLINTEL Csoport akciótervet készített az éghajlati menetrend elleni küzdelemre. Ez a terv a következő főbb pontokat tartalmazza, amelyeket a CLINTEL-csoport szerint megfontolásra ajánl a kormányoknak és a vállalatoknak világszerte:

 A természetes okok hozzájárulnak az éghajlat változásaihoz

  • A felmelegedés a vártnál lassúbb volt
  • Nem megfelelő modellek alapján alakítják ki a klímapolitikát
  • A szén-dioxid nem szennyező anyag – táplálék a növények számára és a földi élet alapja
  • A globális felmelegedés, feltételezve, hogy egyáltalán valós, nem növelte a természeti katasztrófák előfordulását
  • Az éghajlat-politikának tiszteletben kell tartania a tudományos és gazdasági realitásokat – nem képzelt fikciókat.

„Nincs klíma-vészhelyzet” – mondja a CLINTEL Group. „Ezért nincs ok pánikra és riadalomra. Határozottan ellenezzük a 2050-re javasolt káros és irreális nettó nulla szén-dioxid-kibocsátási politikát. Ha jobb megközelítések születnek, és minden bizonnyal meglesznek, akkor elegendő időnk van az átgondolásra és az újbóli alkalmazkodásra.” 

„A globális politika célja a „mindenki jóléte” kell legyen, megbízható és megfizethető energia mindenkori biztosításával. Egy virágzó társadalomban a férfiak és a nők jól képzettek, alacsony a születési arány, és az emberek törődnek a környezetükkel.” 

Az úgynevezett „új zöld megállapodás” politikának a lehetővé tétele, hogy elfogadja a CLINTEL-csoport javaslatát, amely nem teszi lehetővé a jólét, és a jelenlegi ismert élet teljes megsemmisítését.

 
Az igazság az éghajlatról a ClimateScienceNews.com oldalon található.

Forrás: Szilaj Csikó

Könyvjelző