Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Orosz-ukrán globalista szótár, szómagyarázat
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

A képlet nagyjából azon az alapvetésen nyugszik, hogy az ukránok angyalok, az oroszok pedig Földre szállt ördögök.

Orosz-ukrán globalista szótár, szómagyarázat

Amióta kirobbant az orosz-ukrán háború, vagy Moszkva tálalásában elindult a különleges katonai művelet, nagyon sokat olvasom a híradásokat, a közösségi médiumokat, a globalista sajtó tudósításait is. Őszintén szólva nem könnyű eligazodni a nyugati vagy Nyugat-barát hírek rengetegében, sok cikk tartalmaz durva csúsztatásokat.
Éppen ezért úgy gondolom, érdemes némi mankót adni az információk feldolgozásához. Talán már réges-rég meg kellett volna ezt tenni.

A képlet nagyjából azon az alapvetésen nyugszik, hogy az ukránok angyalok, az oroszok pedig Földre szállt ördögök.
Éppen ezért, amikor az ukránok egy volt iskolában vagy kórházban berendezkedett orosz egységet lőnek, akkor a helyszín egy ellenséges támaszpont. Ha ez fordítva történik, akkor az oroszok természetesen kórházat, iskolát támadnak.
Hasonló a helyzet akkor is, amikor támadásról vagy visszavonulásról van szó. Ha az oroszok mennek előre, azt csigalassan teszik, ha az ukránok, akkor szélsebesen nyomulnak előre.
Ha visszavonulásról van szó, akkor az ukránok tudatosan átadják a területet, az oroszok hasonló esetben fejvesztve menekülnek.
Ha az oroszok ellenséges fegyvereket zsákmányolnak, akkor arról szót sem ejtenek, fordított esetben leírják, hogy Putyin katonái mindent hátrahagyva menekültek el, ezért kerültek a fegyverek ukrán kézbe.
Zelenszkij katonái a nyugati híradásokban mindig elszántak, bátrak, míg az orosz csapatoknál rendre morális problémákat vizionálnak.
A Kijev mellett harcoló külföldiek természetesen a demokrácia védelmezői, bátor nemzetközi erők, ha Moszkva mellett tűnnek fel hasonló egységek, akkor ők kíméletlen zsoldosok.
Bármilyen rendkívüli eset van, a mögött mindig az oroszokat keresik, így volt ez a zaporozsjei atomerőművel kapcsolatban is. Itt nem átallották azt írni, hogy az oroszok lövik azt az erőművet, ahol a saját csapataik vannak.
S persze Putyin a nyugati tálalásban a betegségek tucatjaival küszködő, bukott agresszor, míg a nyilvánvalóan mentális gondokkal küszködő, megtört Bident soha sem állítják pellengérre, pedig nagyon is lenne miért.

Sokan vannak, akik ezt a globalista tálalást bekajálják, de szerencsére szép számmal vannak olyanok is, akik nem esznek meg bármit, akármilyen szépen és szervezetten is csomagolják azt a háttérhatalom emberei. S reméljük, egyre többen látnak majd tisztán!

Forrás: Facebook/Bekezdések

Könyvjelző