Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

ÜZENET AZ OLTATLANOKNAK!
Olvasási idő: körülbelül 2 perc
ÜZENET AZ OLTATLANOKNAK!

“Még ha beporozva és teljesen beoltva is lennék, csodálnám az oltatlanokat, mert ellenálltak a valaha tapasztalt legnagyobb nyomásnak, még a partnerek, a szülők, a gyerekek, a barátok, a kollégák és az orvosok részéről is.

Azok az emberek, akik képesek voltak ilyen személyiségre, bátorságra és kritikai képességre, kétségtelenül az emberiség legjobbjai. Mindenütt jelen vannak, minden korban, oktatási szinten, állapotokban és elképzelésekben. Különleges fajták; ők azok a katonák, akiket a fény minden hadserege a soraiban akar tartani. Ők azok a szülők, akiket minden gyermek szeretne, és olyan gyerekek, akikről minden szülő álmodik. Társadalmaik átlagát meghaladó lények, ők azok az emberek, akik minden kultúrát felépítettek és meghódítottak a horizontot. Ott vannak melletted, normálisan néznek ki, de szuperhősök.

Megtették, amit mások nem, ők voltak a fa, amely ellenállt a sértések, a diszkrimináció és a társadalmi kirekesztés hurrikánjának. És megtették, mert azt hitték, egyedül vannak, és azt hitték, hogy ők az egyetlenek.

Karácsonykor kitiltották a családjuk asztaláról, és soha nem láttak ilyen kegyetlenséget. Elvesztették az állásukat, hagyták, hogy karrierjük süllyedjen, nem volt több pénzük… de nem törődtek vele. Mérhetetlen diszkriminációt, feljelentést, árulást és megaláztatást szenvedtek el… de kitartottak.

Az emberiségben még soha nem volt ilyen “öntés”, most már tudjuk, kik a legjobbak a Földön. Nők, férfiak, idősek, fiatalok, gazdagok, szegények, minden fajból vagy vallásból, az oltatlanok, a láthatatlan bárka kiválasztottjai, az egyetlenek, akiknek sikerült ellenállniuk, amikor minden összeomlott.

Átmentek egy olyan elképzelhetetlen próbán, amelyet a legkeményebb tengerészgyalogosok, kommandósok, zöldsapkások, űrhajósok és zsenik nem tudtak kiállni.

A valaha élt legnagyobbak anyagából vagytok, azokból a hősökből, akik hétköznapi emberek között születtek, akik világítanak a sötétben.”

Fernando Lopez-Mirones

Spanyol biológus

Forrás: orvosokatisztanlatasert.hu

Könyvjelző