Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Visszafordítani a vakcina által kiváltott vérrögképződést?
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Dr. Andreas Kalcker biofizikus kutató az oltások által kiváltott vérrögképződésről beszélt, valamint arról, hogy a CDS hogyan segít lebontani az ezért az állapotért felelős mikrorögöket.

Dr. Kalcker megemlíti egy tetoválóművész tanúvallomását is, aki 25 éve tetovál embereket, és aki azt állítja, hogy amikor dolgozik az emberek bőrén, azok már nem úgy véreznek, mint korábban. Dr. Kalcker rámutatott, hogy ez az alvadás jele, amely a klór-dioxidnak köszönhetően megoldható.

Az említett beszámolót megtaláltam egy weboldalon is:

Tetoválóművész vallomása a beoltottak véréről. Manu, a tetoválóművész, az oltott emberek tanúvallomásainak facebook csoportjában írta:

"25 éve vagyok a szakmában, így nem kezdő, hanem tapasztalt szakember vagyok. Néhány hónapja azt vesszük észre, hogy a beoltott emberek furcsán reagálnak a tetoválás során: a beoltottak bőre egyáltalán nem gyöngyözik (enyhe vérzés, ez normális a tetoválás során), és azt is észrevettük, hogy a bőrpír és a duzzanat szinte nem is jelentkezik. Ez természetesen nem különösebben zavaró a szakmánk szempontjából, de nagyon riasztó.

A vérben valóban változás áll be, a bőr már nem védekezik. A nyár előtt néhány ilyen eset volt, de a nagy oltási roham óta tényleg mindenki.

Egyszerű: 20-30 perc alatt meg tudjuk mondani, hogy beoltották-e Önt vagy sem, pusztán a bőr viselkedésének megnézése alapján.

Manapság sok kolléga is felismeri, hogy nagy a baj. Nem tudom, hogy ez elmúlik-e, de több mint 5-6 hónappal a 2 adag után a betegek bőre még mindig nem reagál normálisan.

Forrás: https://cogiito.com/a-la-une/courrier-des-lecteurs-temoignage-dun-tatoueur-sur-le-sang-des-vaccines/
Andreas weboldal: www.andreaskalcker.com

A videóban megemlített COMUSAV szervezet:

“Egy globális nonprofit szervezet vagyunk, amely nyitott szellemű és emberekből áll, akiknek egyetlen vágya, hogy megismerjék, megvizsgálják és népszerűsítsék az integratív gyógyászat különböző szakterületeit az emberek egészsége érdekében. Szervezetünk orvosokból, egészségügyi szakemberekből áll minden szakterületen, és összefogja mindazokat is, akik érdeklődnek és eltökéltek, hogy saját egészségük irányítását magukhoz vegyék.

Küldetésünk, hogy minden ember, nem csak az egészségügyi szakemberek tudatosságát növeljük, elősegítve a CDS (klór-dioxid oldat) tanulmányozását és felelős terápiás alkalmazását, amelynek megalkotója Dr. Andreas Ludwig Kalcker tiszteletbeli tagunk.”

www.comusav.com

Könyvjelző