Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

6 milliárd forinttal támogatja Orbán Viktor kormánya az LMBTQ-propagandát terjesztő céget
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

Az adófizetők pénzéből 6 milliárd forinttal támogatja Orbán Viktor kormánya a gyerekek körében homoszexuális és gender propagandát folytató LEGO játékgyártását.

6 milliárd forinttal támogatja Orbán Viktor kormánya az LMBTQ-propagandát terjesztő céget

A bejelentésre egy nappal azután került sor, hogy Orbán Viktor kormányfő határozottan közölte: itt nincs tere az LMBTQ-őrületnek. A témával kapcsolatban június 17-én a kormányfő a Glas Koncila horvát hetilapnak nyilatkozott. Mint fogalmazott: a nyugatiak úgy döntöttek, hogy egy posztnacionális és posztkeresztény világban akarnak élni, és azt akarják, hogy mi is így éljünk. Ezért ha a regionális együttműködésben olyan szellemiség jelenik meg, amely a nemzeti, keresztény kultúrák védelmét is magában foglalja, rögtön jönnek az ideológiai támadások.

A kormányfői interjú egy nappal korábban.

A kormányfői interjú egy nappal korábban.

A magyar miniszterelnök szerint ez egy „balliberális támadás”, amely Brüsszelből indul ki, és kapcsolatban van az amerikai liberális politikai és gazdasági erőkkel. Orbán Viktor hangsúlyozta:

Magyarország nem rúg bele a nyugatiakkal együtt az orosz elnökbe, hanem megadja neki az őt megillető tiszteletet, amiért védi a keresztény családmodellt, mert itt nincs tere az LMBT-őrületnek.

Egy nappal az interjú megjelenése után, június 18-án Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette: 6 milliárd forinttal támogatja a magyar kormány a LEGO nyíregyházi játékgyár bővülését. A miniszter szerint a vezető nemzetközi cégek magyarországi befektetései is azt bizonyítják, hogy belföldön minden feltétel adott a magas szintű termeléshez. Ebben a rendszerben a korszerű technológiát alkalmazó vállalatok, a magyar munkavállalók teljesítménye, a fejlett infrastruktúra, és a támogató gazdaságpolitika éppen olyan tökéletesen illeszkednek egymáshoz, mint a legókockák – fogalmazott.

Jesper Hassellund Mikkelsen, a Lego Manufacturing Kft. igazgatója a befektetést azzal indokolta, hogy a vállalatcsoport a válság ellenére is több mint 20 százalékkal növelte a forgalmát tavaly. Jesper Hassellund Mikkelsen hozzátette, hogy a nyíregyházi gyár a 2014-es megnyitás óta lépésről lépésre fejlődött, és most eljuthatott oda, hogy a fröccsöntő kapacitása 50 százalékkal, a csomagolási kapacitása pedig 30 százalékkal nő.

A beruházást a térség országgyűlési képviselője elsősorban azért üdvözölte, mivel – mint mondta – a térségnek a válság után különösen nagy szüksége van új munkahelyekre. Vinnai Győző (Fidesz) szerint a cég megbecsüli a helyi alkalmazottakat, akik bebizonyították, hogy a magyar munkaerő a legmagasabb termelési színvonal követelményeinek is megfelel.

A LEGO közismerten a gender és a homoszexuális propaganda legnagyobb támogatója, ráadásul a gyerekek körében népszerűsíti a szivárványszínű világot. Az LMBTQ-propaganda terjesztésének Magyarország az egyik fő bázisa. 

Vagyis Orbán Viktor annak az ideológiának a terjesztését támogatja most 6 milliárd forinttal a magyar adófizetők pénzéből, akik ellen a szavak szintjén küzd azt hangoztatva, hogy a magyar kormány kiáll a kereszténység és a magyar családok mellett az LMBTQ ellenében. 

A LEGO a napokban jelentette be azt is, hogy nemsokára piacra dobja az új LMBTQ+ játék készletét – írja az Erdély.ma belgiumi tudósítója.  A LEGO játékgyártó június 1-jén adta ki az első olyan készletét, éppen a „pride” hónapjára időzítve, amelyben az LMBTQ+ közösség játszik központi szerepet. Ezzel akar a világmárka világos jelzést küldeni az általuk vallott értékrendről.

A játékszettet Matthew Ashton vezető-tervező álmodta meg. A cég weboldalán elmeséli mi motiválta a játék létrehozásában. 

"Számomra az volt a kiindulópont, hogy közösségként többet tehetünk egymás támogatásáért és különbségeink megértéséért." Ashton bevallottan homoszexuális és azt állítja, hogy gyermekkorában, a 80-as években, sok stigma övezte a homoszexualitást. "A képviselet tehát fontos."

A játék készletről a LEGO tervezője a következőket árulta el: „A fekete és barna színeket mindenképpen használni akartuk a készletünkben, hogy az LMBTQ+ közösség sokszínűségét képviseljük. A világoskék, fehér és rózsaszínt a transzneműek támogatására és felkarolására használjuk. A lila drag queen-t az én kívánságomra tettük hozzá, ami egy egyértelmű kikancsítás az LMBTQ+ közösség ezen ragyogó csoportjához.” 

Ashton szerint egyértelmű jeleket kell közvetíteniük annak érdekében, hogy egyértelmű legyen mit képvisel a LEGO. 
Azaz, hogy “Mindannyiótokat elfogadunk”.  

Ezek után az LMBTQ "jeleit" még nagyobb intenzitással lehet népszerűsíteni, ebben pedig támogató partnerre találtak a kereszténységet és a magyar családokat védő Orbán-kormányban. 

Forrás:Erdély Ma

 

Könyvjelző