Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

A VILÁG ÉS A MAGYARSÁG ORVOSAI IS VÁLSÁGOT HIRDETNEK
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

A sürgős intézkedések szükségesek!

A VILÁG ÉS A MAGYARSÁG ORVOSAI IS VÁLSÁGOT HIRDETNEK

 

NYILATKOZAT A COVID-19 INJEKCIÓKKAL KAPCSOLATOSAN MEGNÖVEKEDETT SZÁMÚ MEGBETEGEDÉSEK ÉS HALÁLESETEK MIATTI ORVOSI VÁLSÁGHELYZETRŐL
Mi, orvosok és tudósok a világ minden részéből kijelentjük, hogy NEMZETKÖZI ORVOSI VÁLSÁGHELYZET van a „COVID-19 injekciók” használatával összefüggő betegségek és halálesetek miatt.

Jelenleg megnövekedett halálozásnak lehetünk tanúi azokban az országokban, ahol a lakosság többsége megkapta az úgynevezett „COVID-19 vakcinákat”. Ezt a többlethalálozást a nemzeti és nemzetközi egészségügyi intézmények mindeddig nem vizsgálták kellőképpen és nem is tanulmányozták.

Különösen aggasztó a korábban ezekkel a „injekciókkal” beoltott egészséges fiatalok hirtelen halálozásának valamint a nem kívánt vetéléseknek és perinatális halálozásoknak a nagy száma.

Még hivatalosan is a mellékhatások nagy mennyiségéről számoltak be, úgy mint a kórházi kezelésekről, a maradandó fogyatékosságokról és az úgynevezett „COVID-19 vakcinákkal” kapcsolatos halálesetekről.
Az így regisztrált számok példa nélküliek a világ oltástörténetében, még úgy is, hogy sok országban nem korrekt a nyilvántartás.

Ha megvizsgáljuk a (i) CDC VAERS adatbázisának, (ii) az Egyesült Királyság sárgalapos rendszerének, (iii) az ausztrál mellékhatás-figyelő rendszernek, (iv) az európai Eudravigilance rendszernek és (v) a WHO Vigiaccess adatbázisának a jelentéseit, akkor a „covid vakcinák” beadásával kapcsolatosan több mint 11 millió mellékhatás és több mint 70 000 haláleset volt a mai napig.
Tudjuk, hogy ezek a számok az összes valós esemény csupán 1-10%-át teszik ki.

Ezért úgy gondoljuk, hogy egy komoly nemzetközi orvosi válság bontakozott ki a szemünk előtt, amelyet világszerte minden államnak, egészségügyi intézménynek, orvosoknak és egészségügyi személyzetnek el tudomásul kell vennie és mint kritikus helyzetet kell kezelnie.

A sürgős intézkedések szükségesek, amelyek a következők kell legyenek:

A „COVID-19 vakcinák” néven ismert termékekkel végzett nemzeti oltási kampányokat világszerte le kell állítani, az ezzel kapcsolatos minden tevékenységet meg kell szakítani.
Az olyan emberek hirtelen haláleseteit ki kell vizsgálni, akik az oltást megelőzően egészségesnek számítottak.
A beoltottak hirtelen halálhoz vezető szív- és érrendszeri eseményeit, valamint a gyorsan kialakuló daganatos folyamatait felismerni képes szűrő vizsgálatokat kell bevezetni, mint a D-dimer, Troponin, gyulladás faktorok, tumormarkerek.
Kezelési programokat kell indítani és azokat kutatni a COVID-19 injekciókat felvett áldozatok számára.
A Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sinopharm, Sputnik és bármely más „COVID-19 vakcina” néven ismert ampullák összetételét elemezni kell olyan független kutatócsoportok által, amelyeket egyetlen gyógyszergyár sem finanszíroz, valamint az eredményeket teljes, részletes és összeférhetetlenségtől mentes formájában kell közzé tenni.
Vizsgálatok végzése szükséges az ún. COVID-19 injekciók különböző összetevői közötti kölcsönhatásokról, molekuláris, sejtes és biológiai hatásaikról.
Pszichológiai segítséget és kompenzációs programokat kell indítani minden olyan személy számára, akinél „COVID-19 oltások” következtében betegség vagy fogyatékosság alakult ki.
Pszichológiai segítségnyújtást és kompenzációs programokat kell indítani és népszerűsíteni minden az oltások nyomán elhalálozott személy családtagjai számára.
Összegzésként kijelentjük, hogy az orvostudomány történetében példátlan nemzetközi orvosi válságba kerültünk a „Covid-19 elleni védőoltások”-nak nevezett injekciók miatt, melyeket nagyszámú megbetegedés és halálozás kísér. Ezért követeljük, hogy a gyógyszerbiztonságot felügyelő hatóságok, valamint az összes ország egészségügyi intézményei a nemzetközi intézményekkel, például a WHO-val, a PHO-val, az EMA-val, az FDA-val, az UK-MHRA-val és az NIH-el együtt reagáljanak erre a nyilatkozatra és járjanak el az abban követelt nyolc intézkedésnek megfelelően.

NYILATKOZAT ALÁÍRÁSA:
HTTPS://MEDICALCRISISDECLARATION.COM/HU/HOME-HUNGARO/
(Előre a keresztnevet, utána a vezetéknevet kell írni.)

TÁMOGATÓ ORVOSOK:
Dr. Gelléri Julianna
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Tamasi József
Dr. Horváth Katalin
Dr. Ormay Péter
Dr. Tomasovszki László
Dr. Horkovics Kovács János
Dr. Szepesi Péter
Dr. Szinnyai Attila
Dr. Farkas András
Dr. Herczeg Andrea
Dr. Guseo András
Dr. Vas Csilla Éva
Dr. Bogdán Pável Wolkowski

Könyvjelző