Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Amíg a világ nem ébred rá, hogy az ukrán nép legnagyobb ellensége Vologyimir Zelenszkij, addig nem lesz béke és rend!
Olvasási idő: körülbelül 1 perc

Ez olyan egyszerű, mint a faék! De addig rengeteg vér fog folyni!

Most arról ne beszéljünk, hogy az index, meg hasonszőrű elvbarátaik hogyan dramatizálják egy magyar fiú halálát a fronton, mert ez undorító és álságos! Az ő halála nekik üzlet, nekünk mélységes fájdalom. Mert minden magyar elvesztése egy idegen háborúban egy kiszakított darab a magyar lélekből!

Ezek (indexék, meg a többiek) akkor, mikor nap mint nap sárba döngölték a kárpátaljai magyarok jogait, lapultak, mint a szar a fűben! Amúgy is…ezek olyan büdösek, hogy még a macska se kaparná el őket…

Nos! Drága, egyetlen, kicsimuci, rózsaillatú szabadkőmíves barátaim! Vigyétek már el ezt a hülyegyereket Ukrajnából! Ti csináltátok ezt az egészet, mondjuk már ki, nyíltan!

Mark! Te, aki a legtöbbet kerestél ezen a borzalmon, és ártatlan emberek vérén, vegyél neki valahol egy villát, aztán ott, együtt kebelbarátaitokkal, kiket egy kanál vízben megfojtanátok, koccintsatok egy utolsót! Vigyétek magatokkal az összes hülye, felelőtlen magyarországi politikust, aki veletek együtt sajnálkozik a történtek miatt, vagy magyar katonákat küldene idegen háborúba! Dugjátok fel közben a varjakká vedlett békegalambjaitokat magatoknak! Mert ez a ti bűnötök! Minden pillanat, ahogy egy ártatlan ember meghal ebben a borzalmas háborúban, az idők végezetéig száradjon a kibaszott, üzletszerű lelketeken!
Tiffán Zsolt írása
Forrás: Napi Újság

Könyvjelző