Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Elegünk van, mindenki Nyíregyházára!
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

A bűnözés ellen tart vonulásos tüntetést a Mi Hazánk

Elegünk van, mindenki Nyíregyházára!

Néhány hete Vásárosnamény-Gergelyiugornyán egy szórakozóhely előtt késelték meg egy nemzeti érzelmű, a Facebookon tiltott sportmozgalom helyi vezetőjét. A Mi Hazánk szolidaritást vállal a szervezettel és vasárnap (09.11) a helyszínen tart vonulásos demonstrációt a bűnözés ellen – derül ki a parlamenti tényezővé vált mozgalom sajtóközleményéből.

“A szóban forgó bajtársi közösséget testvérszervezetünknek tekintjük, természetesen mi is jelen leszünk, országos mozgósításba keztünk, sajnos ebben már van rutinunk, hiszen nem ez az első ilyen eset”
-mondta megkeresésünkre László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

 

 

Pest megyéből és Békés megyéből is kiemelkedő létszámban leszünk jelen, országszerte pedig több mint 100 fővel tudjuk kifejezni kiállásunkat. A konkrét esetet az áldozat ugyan túlélte, de ez egyértelműen gyilkossági kísérlet, ezért fontos, hogy demonstráljunk, mert

soha nem lehet tudni, hogy kinek a lánya, édesanyja, férje, felesége, nagymamája lesz a következő, akire a beilleszkedni nem tudó bestiális elemek rátámadnak
– tette hozzá.

László Attilát arról is kérdeztük, hogy lehet-e valamilyen ellentüntetésre, mozgolódásra számítani a helyi bűnözők részéről a vonulás alatt.

A rendezvényt a szervezők törvényesen bejelentették, a tapasztalat az, hogy ilyenkor semmilyen összetűzésre nem kerül sor, mert ekkorra érdekes módon mindig van elég rendőr – mondta.

“Emlékszem, hogy amikor hasonló eset miatt Jászapátira, vagy Monorra vonultunk, akkor már a Facebookon ment a fenyegetőzés a helyi kisebbségiek részéről, de például Monoron mire odaértünk a helyszínre, ott már csak 2 darab aszott momentumos léggömböt és a hozzájuk tartozó 3 szerencsétlen “jogvédőt” találtuk meg méterekkel elkordonozva tőlünk” – idézte fel tapasztalatait.

Lászó Attila szerint az is aggályos, hogy egybecsngő, de meg nem erősített információk szerint az elkövető rendőri kapcsolattartó lehet, ráadásul a védőügyvédje korábban redőrfőnök volt.

“Elképzelhetetlen pofátlanság és az adófizető magyarok arculköpése, hogy ezt a késelést, ami valójában gyilkossági kísérlet volt, nem követte a megfelelő retorzió. A rendőrök az ügyészségre támaszkodva 2 nap után már ki is engedték a támadót. Ez gyalázatos!”
– tette hozzá lapunknak Dr. Apáti István, a Mi Hazánk alelnöke. Apáti azt is kiemelte, hogy Szabolcs megyében különösen fontos, hogy erőt demonstráljon a nemzeti oldal, a Mi Hazánk ezért csatlakozott a vonuláshoz, amivel az elsődleges cél a figyelemfelhívás.

Határozott és egyértelmű üzenetet kell megfogalmaznunk egyrészt a szubkulturális elemek, másrészt a jogalkotók és a jogalkalmazók felé – jelentette ki hozzátéve, hogy ebben a konkrét ügyben a rendőrségi mulasztás mellett az ősbűnt az ügyészek követték el, akik nem látták indokoltnak, hogy a támadó őrizetben maradjon, éppen emiatt fogunk az épület elé vonulni – indokolta.

Apáti István kérdésünkre arról is beszélt, hogy a Mi Hazánk frakciójának rengeteg, konkrét javaslata van a törvények és a tételek szigorítására, amelyeket a képviselő egyébként nem feltétlen érez rossznak, “az ordító hiányosság inkább a jelenlegi törvények betartásában érhető tetten”. Elsősorban tehát ezen kell változtatnunk – zárta gondolatait.

Forrás: Magyar Jelen

Könyvjelző