Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Eljárt az idő a betolakodók kísérgetése felett
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Tűzparancsot a határra!

Eljárt az idő a betolakodók kísérgetése felett

A brutális mértékű határvédelmi kiadások növelése helyett elrettentő hatású tűzparancsot adna az erőszakos határsértőkkel szemben a Mi Hazánk, illetve a kerítésen átjutók visszakísérgetése helyett több millió forintos helyszíni bírsággal javasoljuk sújtani az illegális migránsokat, akik sokszor a zsebükben több ezer euróval jönnek, ami többnyire embercsempészeknél köt ki. Ezek bevezetésével olyan elrettentő híre lenne a magyar határvédelemnek, amely komoly összegek megspórolását is jelentené – mondta mai sajtótájékoztatóján Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

A politikus

honvédjeinknek nemcsak önvédelmi célból, hanem a haza védelme érdekében is fegyverhasználati jogot adna,

hogy kellően elrettentő erővel lépjenek fel az erőszakos határsértőkkel szemben. Az első persze figyelmeztető lövés kellene legyen, de eljárt már az idő a betolakodók kikísérgetése vagy épp börtönben etetése felett. Naponta átlagosan ezer határsértő jut át a déli határkerítésen, akik döntő részét bár utána feltartóztatják, de lényegében csak visszataxiztatják őket Szerbiába, hogy újra próbálkozhassanak büntetlenül, ezt azonban a Mi Hazánk Mozgalom szerint nem tűrhetjük tovább.

Szintén elrettentő hatású lehetne az illegális migránsoknál talált pénz elkobzása több millió forintos bírság jogcímén, ami indokolt is, hiszen miattuk kell a magyar adófizetőknek sok pénzt költeniük a határ megvédésére. A migránsok zsebében gyakran sok ezer euró lapul, az embercsempészet az egyik legjövedelmezőbb üzletté vált. Hazánkban már minden tizedik fogvatartott embercsempészés miatt került börtönbe, ráadásul arányuk nő. Az ő közpénzből való eltartásuk nem megoldás. Ezért kell az elrettentőbb tűzparancs is az erőszakos határsértőkkel szemben, hiszen a tetten ért embercsempészek gyakran a rendőrökre-honvédekre kormányozzák kocsijukat – hívta fel a figyelmet Novák Előd.

Magyar Jelen

Könyvjelző