Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Felállni emberek, végre!
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Senki nem harcol értünk, ha azt mi magunk meg nem tesszük.
SZABADSÁG!!!

Felállni emberek végre!
Szeretnék szólni minden MAGYAR-hoz, barátomhoz, ismerősömhöz, akik megtisztelnek azzal, hogy ezt az üzenetet elolvassák.
Aki nem ismer..magyarként,oltatlanként Kanadában élek. Én is a munkámat december 1-től elvesztettem, a vackuk miatt sehova nem mehetek, tömegközlekedést városon kívül nem használhatok, mint sokan mások. Nyilvános helyen egy pohár vizet nem lehet meginni,vagy éppen leülni.
DE! Itt most elkezdődött valami. Hogy visszavegyük a szabadságunkat, kamionok, teherautók 10 ezrei indultak útnak Vancouverből Ottawába, ez kb. 4700 km, az úton mindenhonnan csatlakozva hozzájuk (jelen pillanatban 150 km a kocsisor )és mindaddig ott maradnak körbevéve a fővárost, amíg ez a kényuralom meg nem dől.

Január 29. otthoni idő szerint 21 óra, amikor mind együtt lesznek, egységbe állnak. Az USA is mellénk állt, több ezer kamiont indítottak útnak ők is hozzánk.

Ha most sikerül kivívnunk a szabadságot itt, abban a pillanatban veszem a jegyet haza, hogy amikor TI otthoniak indultok meg ugyanezért a célért, veletek lehessek.

Otthon kevesebben kell hogy együtt legyünk, kimondhassuk végre nyíltan, hogy az alaptörvényünk érvénytelen, és a MAGYAR sem rabszolga.
De mindenkinek mennie kell, az erő az úr. Mindenhol a legutolsó pillanatban vagyunk, össze kell fogni.
El sem hiszitek, hogy amikor a nép összefog, milyen ereje van, és milyen euforikus hangulatot teremtenek az események. Nők, férfiak egyaránt meghatódnak, szinte most az ország egy hatalmas család.
Nincs jelentősége hogy valaki oltott,vagy oltatlan. Ez csak a hatalom nyomta ránk, hogy egymás ellen és ne őellenük forduljunk.
Senki nem harcol értünk, ha azt mi magunk meg nem tesszük.
SZABADSÁG!!!
Köszönöm ha végigolvastátok!

A fenti üzenetet Bánk Judit tette közzé facebook oldalán  Kanadából.
Kedves Judit! Köszönjük. Majd értesítjük, ha eljő a pillanat.

Könyvjelző