Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Igenis van cigánybűnözés – Nyíregyházán demonstráltak a hazafias szervezetek
Olvasási idő: körülbelül 9 perc

A Betyársereg és a Mi Hazánk tagjai megtöltötték vasárnap Nyíregyháza főterét. A többszáz fős tömegben jelen voltak a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai is.

Igenis van cigánybűnözés – Nyíregyházán demonstráltak a hazafias szervezetek

Az egybegyűlteket Tyirityán Zsolt (BS) köszöntötte, aki kijelentette:

“a vér szava kötelez”
-utalva arra, hogy a bűnözői életmódra berendezkedett elemek megkéselték a Betyársereg helyi vezetőjét. Ilyenkor nem kérdés, hogy ki kell állnunk és sorsközösséget kell vállalnunk a magunkfajtával – mondta. Tyirityán Zsolt hozzátette, hogy elvárja a magyarországi cigányságtól, hogy a bestális bűnözőket közösítsék ki maguk közül.

Tyirityán kifejtette: arcpirító, hogy a hazai igazságszolgáltatás (jelen esetben az Ügyészség) kimondva, vagy kimondatlanul rendre a bűnözők mellett foglal állást.

Az elmúlt évtizedekben kialakult egy olyan szubkultúra, amelynek tagjaira nem vonatkozik az igazságszolgáltatás és kényük, kedvük szerint garázdálkodhatnak. Felháborító, hogy az esetek többségében számottevő büntetés nélkül ússzák meg. A szóban forgó cselekmény elkövetője pedig már 72 óra múlva szabadlábon volt annak ellenére, hogy a célja egyértelműen az élet kioltása volt – tette hozzá Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

Mi a tisztességes bánásmódot akarjuk érvényesíteni a társadalmi igazságosság mentén ellentétben a balliberális kormányokkal és a Fidesszel
– fogalmazott.

László Attila (MÖM) felszólalásában azt emelte ki, hogy a magyar önvédelem jogán ma szolidaritást vállalni jöttek ide az ország minden pontjáról a magyar nemzet utolsó reménységei.

Magyarországon nincs közbiztonság, a Nyírségben különösen nincs, ezért semmilyen más választásunk nem maradt, mint az összefogás. Önvédelemre hívok minden hazafit, mert ez a haza, ez a mi hazánk
– zárta gondolatait tapsvihar közepette László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

Dr. Apáti István a pódiumra lépve arra hívta fel a figyelmet, hogy ami a megkéselt Juhász Gergővel történt az sajnos az ország bármelyik pontján megtörténhet bárkivel. Csak egy hajszálon múlott, hogy Gergő ma itt lehet közöttünk.

“Egy bedrogozott, hulladék, egy emberalatti lény cselekedete miatt kishíján apa nélkül maradtak fiai. Ami viszont ezután következett az a magyar igazságszolgáltatás megcsúfolása”
– folytatta Apáti.

 

Az ügyészek nem tartották indokoltnak, hogy az elkövető előzetesben maradjon, a rendőrök pedig a szokásos vamzervédő magatartást tanúsították – értékelte jogászként a Mi Hazánk parlamenti képviselője.

Az elkövetők a megvesztegetés és a megfélemlítés eszközével arra törekednek, hogy elkerüljék az igazságszolgáltatást.

Arra is fel kell készülni, hogy az ügyészség és a bíróság az elkövető származására való tekintettel nem az igazságszolgáltató, hanem a védő szerepét fogják ellátni
– figyelmeztetett a képviselő. A pitiáner kapcsolattartók, besúgók aránytalanul nagy védelmet élveznek a rendőrök részéről, ezzel szemben a dolgozó magyar ember semmilyen méltányosságra nem számíthatnak – tette hozzá.

A Mi Hazánk kezdeményezni fogja a feltételen szabadságra bocsátás szigorítását, a gyilkosokhoz hozzájuk méltó törvénykezés szükséges. A Mi Hazánk általános iskolai korban szükségesnek tartja, hogy a magyar gyerekek sajátítsák el az önvédelem alapjait, hogy fizikai értelemben is fel tudjunk készülni a támadásokra és a provokációra egyaránt – zárta gondolatait a Mi Hazánk alelnöke.

Utolsó felszólalóként a Mi Hazánk elnöke, frakcióvezetője lépett a pódiumra.

Miközben a magyarság rohamosan fogyatkozik, az elmúlt 150 esztendő arról szólt, hogy a cigányság generációnként megduplázza lélekszámát. Akik ezt nem hajlandók tudomásul venni, azok kollektív nemzetárulást, öngyilkosságot követnek el
-jelentette ki Toroczkai László.

Az elmúlt 30 évben a hazánkat kormányzó pártok a merjünk kicsik lenni politikáját plántálták a magyarokba, ennek az lett at eredménye, hogy üldözöttekké váltunk a saját országunkban. 

Ezekben a vészterhes időkben létfontosságú, hogy összefogjunk és egyben tartsuk a nemzeti tábort a Mi Hazánktól, a Hatvannégy Vármegyéig, a Betyárseregen át egészen a Magyar Önvédelmi Mozgalomig – sorolta a hazafias szerveződéseket.

“Mi békét akarunk, mi azt szeretnénk, hogyha együtt tudnánk élni ebben a hazában, de csak azokkal tudunk együtt élni, akik elfogadják, hogy ez a magyarok hazája. Csak olyanokkal tudunk együtt élni, akik nem akarnak megtámadni, minket és tisztelik a magyarságot. Csak azzal a cigány vezetővel vagyok hajlandó tárgyalni, aki a magyar zászló égisze alatt teszi ezt meg. Várjuk azokat a cigány vezetőket, akik a békesség mellett elkötelezettek, de sajnos ilyeneket nem igazán látunk, mert az Országos Roma Önkormányzat jelenleg egy bűnszervezet. 

Egy magyar testvérünket majdnem szíven szúrják és még ők jönnek ide provokálni. Hol vannak azok a roma vezetők, akik ilyenkor visszafognák a bűnözőiket”
– tette fel a kérdést Toroczkai.

El fognak jönni azok az idők, amikor nem a Budaházy-hoz hasonló hazafiakat fogják meghurcolni, elítélni, hanem az ilyen destruktív elemeket. De nincs sok időnk, nem tudunk tovább várni – mondta.

Nekünk, akik megkönnyezzük a himnuszt, tiszteljük a Szent koronát és szeretjük az országunkat, nekünk vállalnunk kell a harcot.
Mi megint itt vagyunk, mi megint vállaljuk a konfliktust. Ti vagytok az a maroknyi, néhány száz magyar, aki tudja, hogy mindig van értelme. Ahogy Törökszentmiklóson úgy most is megmutattuk, hogy nem félünk a bűnözőktől” – fogalmazott.

“Az úgynevezett roma politikusoktól azt várom, hogy arra neveljék a cigányokat, hogy tiszteljék Magyarországot, a bűnözőket vessék ki maguk közül. Ahhoz, hogy helyreálljon a rend: nekünk kell vezetnünk ezt az országot. Ez alapján tovább folytatjuk a küzdelmet!” – jelentette ki.

Minden magyar felelős minden magyarért, mi pedig a párttal minden jogi és politikai segítséget meg fogunk adni azoknak, akik rászorulnak és bíznak bennünk. Követeljük, hogy azonnal tartóztassák le ezt a bűnözőt! BTK. szigorítást javaslunk arra a jelenségre, amit már a 80-as években is cigánybűnözésnek neveztek – ismertette a Mi Hazánk beadványának lényegét a pártelnök.

Minden magyar és minden cigány tudja az igazságot.

“Soha egy pillanatig se adjátok fel, mert ez a Mi Hazánk, küzdjünk érte közösen”
– zárta felszólalását Toroczkai László.

Magyar Jelen

Könyvjelző