Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Így osztozik Dúró Dóra az ATV riportereinek fájdalmában
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

A Mi Hazánk elnökhelyettese az ATV Szigorlat című műsornák vendége volt, ahol aktuális gazdasági kérdések mellett szóba került a Horthy-szobor ügye is.

Így osztozik Dúró Dóra az ATV riportereinek fájdalmában

Dúró Dórát először Veres Gábor kérdezte a Mi Hazánk elnökének sajtótájékoztatójáról azt emelve ki, hogy a Mi Hazánk szocális intézkedések tekintetében baloldali javaslatcsomagot fogalmazott meg.

Dúró leszögezte, hogy semmilyen másik párttal nem egyeztettek, a mostani javaslatokat szociális indokkal fogalmazták meg reagálva a kialakult válsághelyzetre, ami egy normális ellenzéki pártnak a dolga.

A vagyonadóra és a multinacionális kereskedőláncok megadóztatására 12 év kétharmados kormányzásnak elégnek kellett volna lennie
– tette hozzá az országgyűlés alelnöke.

Dúró Dóra rámutatott, hogy a családok kormánya pontosan azokat az átlag fölött fogyasztó családokat hozza nehéz helyzetbe, akik nagycsaládosok, vagy többgenerációs családban élnek. Ennek tükrében még a jó családpolitikai intézkedések is háttérbe szorulnak. Dúró szerint a dolgozói szegénységet kell felszámolni és rászorultsági alapon támogatni a dolgozó magyarokat.

Veres Gábornak az is szúrta a szemét, hogy a Mi Hazánk elvenné az ÖRO állami támogatását, ígyhát erre is rákérdezett. A Mi Hazánk képviselője szerint a roma önkormányzat pénzeinek elvonása elvi kérdés, amit már réges régen meg kellett volna tenni.

/Hoppá! A tizenegyedik percben Krug Emília egy bátor kiugratás után került ziccerbe és azonnal előhúzta a Holokausztot/

A műsorvezető (korábbi kolléganője) Kálmán Olga paneljeit felmondva egyenlőség jelett tett kérdésében a nácik és Horthy között azt a képzetet keltve, hogy Horthy felelős a deportálásokért és így nyilván a neki szobrot állító Mi Hazánk Mozgalom is.

(A fenti állítást sok történelmi tény cáfolja, ebbe most nem megyünk bele, de ajánljuk Ábrahám Barnabás történész írásait egy másik jobboldali portálon.)

A képviselő egyértelművé tette: a Parlamentben ajvékoló DK-nak azzal kellene szembenéznie, hogy ma az országgyűlésben konkrétan bent ül a KISZ KB titkára, Gyurcsány Ferenc. Horthy Miklós megítélése Magyarországon nem a valóságnak megfelelően történik. Ezt a vitát a 40 év kommunista. majd a 30 év liberális történetírása félrevitte.

Ezen a ponton már szemmel láthatóan feszengős hangulatba kerültek a riporterek, mire feltették a kérdést:

-Képviselőasszony együtt érez az áldozatok hozzátartozóival?

“Horthy Miklós munkásságát lehet kritizálni jobbról és balról is, de a legfontosabb, hogy egy Trianon és Tanácsköztársaság sújtotta helyzetben Magyarországon fellendülést tudott hozni Horthy kormányzósága”
– válaszolta a Mi Hazánk vezető politikusa.

Krug Emíliának ez nem volt elég és mégegyszer szemrehányást tett Dúrónak jelezve, hogy a képviselőtől nem hangzott el az együttérzés szó.

“Nekem nincs ilyen kényszerem, hogy mindenkinek a fájdalmával az együttérzésemet sorozatosan ki kellene fejeznem. Elsősorban a magyarokat képviseljük”
– mondta a radikális nemzeti párt parlamenti képviselője.

 Video:

Könyvjelző