Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Kétségtelen, hogy az új szlovák nacionalizmus neve liberalizmus
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Kedves Kepplová, az én feladatom és célom a béke és a jószomszédi kapcsolatok fenntartása a két nemzet között. Az ön célja a gyűlölet és a düh terjesztése.

Korábban is felhívtam már erre a figyelmet, amikor a SME kommentátorát, Samuel Marecot kritizáltam, mint ahogy Karol Hirmannt is véleménycikkeikért. Közös narratívájuk az volt, hogy Szlovákia állampolgárai képzeljék el azt a helyzetet, hogy Magyarország megtámadja Szlovákiát, illetve, hogy Magyarország területi igényekkel lépne fel Szlovákiával szemben. Azt leszámítva, hogy ezek a kommentárok rendkívül buták és semmilyen valóságalapjuk sincs, képesek voltak gyűlöletet kelteni és dühöt kiváltani velünk, szlovákiai magyarokkal szemben.

Naivan azt gondoltam, hogy ezek a liberális médiában tevékenykedő publicisták befejezik a piszkos lapokkal való játszmát, de az ellenkezője lett igaz. Mert ma is, az aktuality.sk főszerkesztője, Peter Bárdy írt egy kommentárt arról, hogy a szlovák nacionalisták ne örüljenek az orosz-ukrán konfliktusnak, hanem képzeljék el azt a helyzetet, hogy valaki Magyarországon úgy dönt, hogy megkérdőjelezi Trianont, megtámadja Szlovákiát, és mi lesz, ha más államok nem sietnek a segítségére? Na és a koronát az egészre Zuzana Kepplová tette fel, aki szintén a SME kommentátora. Kepplová azt állítja, hogy a koalícióban Putyin nótáját játszom. Vicces mindezt olyan valakitől olvasni, aki Soros egyetemén tanult, és ma Soros napilapjában ír arról, hogy ki kinek a nótáját játssza, illetve nem játssza. Kedves Kepplová, az én feladatom és célom a béke és a jószomszédi kapcsolatok fenntartása a két nemzet között. Az ön célja a gyűlölet és a düh terjesztése. Vegye észre magát!

Forrás:korkep.sk

Könyvjelző