Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Mi Hazánk: meg kell vétózni a NATO további bővítését
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

A Mi Hazánk a NATO további bővítésének magyar vétóját szorgalmazza - jelentette be a párt alelnöke.

Mi Hazánk: meg kell vétózni a NATO további bővítését

Novák Előd hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a katonai szövetség bővítése Oroszország határán a "világháború felé tett újabb lépés, provokáció" volna, míg a semleges zóna nemzetközi érdek is. A politikus azt állította, hogy nincsen problémájuk Finnországgal és Svédországgal, de "az ő érdekük is", hogy a NATO-hoz való csatlakozásukkal ne szélesedjen a háborús konfliktus.

Európa békéje és a törékeny egyensúly akkor biztosított, ha Oroszország és a NATO nem, vagy csak alig határos egymással, mert van egy katonailag semleges úgynevezett pufferzóna - érvelt Novák Előd.

Hozzátette, hogy eddig északon Finnország és Svédország, Közép-Kelet Európában pedig Ukrajna töltötte be ezt a szerepet. A képviselő szavai szerint az elmúlt fél évben látható volt, hogy az "ennek a pufferzónának a megszüntetésére, azaz Ukrajna globalizálására, a nyugati szövetségi rendszerbe való integrálására irányuló kísérlet automatikusan a másik fél durva reakcióját vonta maga után". Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy katonailag semleges legyen Oroszország szomszédsága, Finnország, Svédország, sőt Ukrajna, és délebbre a többi volt szovjet tagköztársaság is - foglalta össze mondanivalóját.

Novák Előd azt állította, hogy a függetlenség helyett Magyarország "katonai felvonulási területté vált". Románián és Szlovákián át Ukrajnába tartó fegyverszállítmány mehetnek keresztül az országon, a Magyar Honvédség parancsnoka pedig korábban titokban meg is látogatta az ukrán vezérkart - jelentette ki.

A politikus egyúttal sajnálatát fejezte ki, hogy a balti légteret magyar Gripenek biztosítják. Más témában kérdezték arról, hogy Liz Truss, az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke korábban arról beszélt, hogy szükség esetén kész megnyomni a nukleáris rakétákat indító gombot. Az alelnök válaszként úgy fogalmazott: elképesztő az európai politikusok felelőtlensége, atekintetben, hogy világháborúvá próbálják kiszélesíteni azt a konfliktust, azt az amerikai-orosz háborút, ami Ukrajnában zajlik, de amiből Magyarországnak ki kellene maradnia.

Egy másik kérdésre kijelentette, a törvénytelenség határát súrolja, hogy a Márki-Zay Péter vezette balliberális összefogás közel kétmilliárd forint amerikai kampánytámogatásban részesült.
Video:

Forrás: https://kuruc.info/r/2/248390/

 

Könyvjelző