Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Nemzeti péniszketrecet a férfiakra!
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

A kulcsot a nőknek adni. Ez lenne arányos a kormány jelenlegi nőpolitikájával és az abortusz kezdődő szigorításával.

Nemzeti péniszketrecet a férfiakra!

Próbálják ki egy évig, talán megértik, milyen az, amikor mások rendelkeznek az álmaik és a kínjaik felett.

Ne aggódjanak, választhatnak terepmintás, árpádsávos, őzagancsos, szentbibliás, Kelemen Annás, orbánviktoros kiszerelést.

Helycsere

Képzeljük el: a világ megváltozott és a matriarchális állam vált uralkodóvá. Nem egy liberális matriarchális rendszer, ugyan már! Szélsőjobboldali, konzervatív nőuralom.

Végre mindenki belátta, hogy a férfiak testi erejüknél, értelmi képességeiknél, agresszivitásuknál fogva mire rendeltettek. Katonai szolgálatra, ház körüli munkákra, nők rendszeres megtermékenyítésére, bizonyos nem túl összetett munkák elvégzésére. Akadnak kivételek, de a Bibliában is feltűnnek olykor-olykor gyengédségre hajlamos, tutyimutyi, okoskodó hímek. Mintha nem tudnák pontosan, hogy hol és miben tudnak kiteljesedni.

A nők iskolázottabbak, jobb vezetők és hosszabb életűek. Különleges védelemben kell részesülniük azért is, mert ők adnak életet az utódoknak. Az ő testük sínyli meg a folyamatot.

A péniszketrec ősi hagyományát és használatát a felvilágosodás után a hanyatló Nyugat megpróbálta liberalizálni. A férfiak mindenféle mondvacsinált okból (akadályozza a lelki fejlődésüket és korlátozza a szabadságukat, allergiát okoz, stb.) felmentést kaphattak. Ennek vége… Hála az Úrnak, Magyarországon is újra kötelezővé tették.

A részletekről voltak kisebb viták, de győzött a józan ész. Az első erekció napjától kell viselni. A kulcsot az esküvőig az anya vagy a gyám, azt követően a feleség birtokolja. A férfiak akkor szabadulhatnak, ha a kulcstulajdonos úgy dönt. Elsősorban utódnemzés céljából.

Új aranykor

A civilizációs előnyök felülmúltak minden várakozást. Az erőszakos nemi közösülések és a nem kívánt terhességek száma nullára csökkent. A férfiak hatékonyabban dolgoznak, jobban szolgálják a nőket bokros teendőik ellátásában. Rakétaként lőtt ki a GDP.

Társadalmi és parlamenti egyeztetés a nemzeti péniszketrecről nem volt, mert az már az Ószövetség megírása idején megtörtént.

A gyerekszám felrobbant. A pálinkafőzés és a disznótor hazájában a szörnyű egészségi állapotban lévő férfiak egyszerre kevesebbet kurváztak és ittak, annál többet sportoltak és önuralmat gyakoroltak. Spermiumszámuk rohamosan növekedett.

A magyar népességrobbanáshoz hozzájárult, hogy minden esetlegesen félrement ejakulációt gondosan, az utolsó cseppig spermabankban meg kellett őrizni, mert a löketenként 20 millió közül bármelyik spermiumból potenciálisan érző, felnőtt ember válhat. Mindegyikben élet rejlik Isten szent igéje szerint. Voltak ugyan liberális woke filozófusok, akik amellett próbáltak érvelni, hogy az élet a fogantatástól kezdődik, de végül belátták, ha munkát akarnak kapni, le kell szokni eretnek hazugságaikról.

Az igazi szabadság

Úgyis a nő dönt arról, hogy szül-e gyereket, vagy nem. Felesleges és káros, hogy a házasságban vagy szüleikkel élő férfiak álló pénisszel flangálják végig az életüket. A nemzeti péniszketrecből jobb, lelkiismeretesebb, erkölcsösebb apák és férjek kerülnek ki.

Egy magyar kormánytisztviselő átnyújtja a nemzeti péniszketrec kulcsait a boldog, ifjú párnak, amely az eszköz felhelyezése után a nő tulajdonába kerül.

Egy magyar kormánytisztviselő átnyújtja a nemzeti péniszketrec kulcsait a boldog, ifjú párnak, amely az eszköz felhelyezése után a nő tulajdonába kerül.

A nő így tudja legjobban kifejezni a társa iránti szeretetét, gondoskodását. A férfiakat mindenhol idegen szemek kívánják és érintik az utcán, a munkahelyen és a boltban, és a péniszketrec csodálatos módon helyre kalapálja istentelen vágyaikat.

A külcsín miatt nem kell aggódniuk, választhatnak nyugodtan terepmintás, árpádsávos, őzagancsos, szentbibliás, Kelemen Annás, orbánviktoros kiszerelést. Hiszen szabadok. Kérdezzék meg a szeretett kulcstulajdonost minden nap, hogy aznap mit vegyenek fel.

Mi a következő lépés? Alaptörvénybe a péniszketreccel!

Férfiak, fegyverbe ott lent! Nyerjétek vissza a láncaitokat!

Monostori Tibor

Facebook Comments

Könyvjelző