Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Rendkívüli sajtótájékoztató: Ki kell lépni a WHO-ból!
Olvasási idő: körülbelül 9 perc

Rendkívüli sajtótájékoztatóra került sor 2022. március 1-én a Magyarok Világszövetsége és az Orvosok a tisztánlátásért szervezet közreműködésével.

Rendkívüli sajtótájékoztató: Ki kell lépni a WHO-ból!

A sajtótájékoztató aktualitását az adta, hogy 2022. március 1-én tartja alakuló ülését az a bizottság, ami a WHO égisze alatt végrehajtandó globális pandémiakezelés program kidolgozásáért felelős. 

A program neve: ITPPP - International Treaty on Pandemic Prevention and Preparedness - vagyis Nemzetközi Egyezmény a Pandémia Megelőzésről és a Felkészülésről.

Előzmények:

Először az Európa Tanács elnöke Charles Michel, volt belga kormányfő vetette fel 2020. novemberében egy párizsi konferencián, hogy a Covid19 kapcsán tapasztalható, országonként eltérő és ezért kaotikus járványkezelés tarthatatlan, és egy legközelebbi világjárványig fel kell készülni a nemzetközi, összehangolt járványkezelési metódusra. 

Alig két hónappal később, 2021. február 19-én a G7-ek már nyilatkoznak arról, hogy támogatják az elképzelést. Rá egy hétre február 25-én pedig az Európa Tanács tagjai is rábólintanak a kezdeményezésre.

2021 novemberben a WHO egy kétnapos különleges ülésszakot hoz létre e témában és december 1-én már jelentést is tesz arról, hogy mind a 194 állam egyetért abban, hogy szülessen egy ilyen egyezmény.

Március 1-én meg is alakult az előkészítő bizottság, aminek augusztus 1-re kell bemutatni az egységes pandémiakezelésre vonatkozó tervezetet. A várható egyeztetések után a WHO 76. közgyűlésén, 2023-ban hagynák jóvá az elképzelést. Ebben azt is rögzítik, hogy

ha a WHO tagországok 2/3-a megszavaz egy döntést, az mindenkire automatikusan kötelezettséget jelent az összes tagországra.

A sajtótájékoztatón felszólalók az alábbi témákat hozták szóba:

A WHO valós szerepe - Fenntartásokkal kell viszonyulni a világhatalmi szándékhoz. Egy egyelőre "rejtőzködő" globális kormány létrehozása zajlik, amely a WHO-n keresztül léphet színre. Emberéletek 100 millióit érinthetik a döntéseik, ha az ITPPP  tervezetet elfogadnák az országok, és csatlakoznak hozzá. 

WHO nem független egészségügyi szervezet - bár sokan azt gondolják róla - hanem magáncégek, gyógyszeripari cégek finanszírozzák. Lényegében politikai szervezet. Egy ilyen szervezetnek csak akkor van létjogosultsága, ha nem profit orientált, és nem a tőke mozgatja! Jelenleg Bill Gates és Kína a legnagyobb támogató. Nincs klinikai háttere, nincs laborja, hanem meghívott szakértőkkel dolgozik. De kik ők? A WHO-nak nincs fellebbviteli szerve. Senki nem ellenőrzi! 

A szervezet ázsiója sokat romlott a H1N1 járvány idején. A WHO akkor is az oltást szorgalmazta. Kiderült, hogy a a témában érintett közreműködők 60 %-a pénzt kapott az oltóanyagot gyártó cégtől.
A világjárványt kimondták 2020. március 11-én, és már akkor a vakcináról beszéltek! Őszre pedig prognosztizálták az új hullámot.

Covid-tanulságok - Egy óriási hisztérián vagyunk túl , ahol a statisztikai adatokat is manipulálták a félelemkeltés érdekében. Feleslegesen állították le a gazdaságot, felesleges szabályokat hoztak, feleslegesen oltottak.  Nem is vírusjárvány volt, hanem tesztelési járvány. Minél többet teszteltek, annál több hamis pozitív eredményt tudtak felmutatni. Ha a lakosság hagyja, ha a magyar politika hagyja, akkor újra meg fog történni! Főleg ha olyan egyezményt íratnak alá, aminél a WHO diktál. A saját egészségügyi hálózatunk képes arra, hogy kezeljen egy járványhelyzetet.

Patrubány Miklós emlékeztetett a WHO covid járvány alatti áldatlan szerepére. Betiltották a boncolást. Márpedig tudjuk, hogy boncolás nélkül nincs orvostudomány. Vajon hány ezer életet lehetett volna megmenteni, ha boncolások által pontosabb információt szerezhetett volna az orvostársadalom? A kezelési módot is a protokollt is a WHO határozta meg. Hallani sem akartak jól működő, kipróbált készítményekről, pl. az ivermektinről. 

Bill Gates gyorsítana - Két hete Münchenben Bill Gates úgy nyilatkozott, hogy a vírus gyorsabban hatott, mit a vakcinagyártás. Olyan gyorsan kialakította a természetes védettséget, hogy fölöslegessé váltak a vakcinák. (óriási készletek maradtak raktáron). Gates helyett hosszú volt a "vakcina-kísérletezgetés" ideje. Legközelebb nem szabad 2 évig húzni, hanem 6 hónapnak elég kell lenni a vakcinák kifejlesztésére. Zavaró tény, hogy a milliárdos a következő járványról már tudni véli, hogy az előzőnél súlyosabb és más természetű lesz.

Alkotmányos problémák - Sem a történelmi Alkotmányunk, sem a jelenleg Alaptörvény nem ismeri el azt, hogy egy Magyarországtól független hibrid szerkezetű szervezet határozza meg a magyar állam számára kötelezően érvényes rendelkezéseket. Magyarország szabad és független!

Levél az ország vezetőinek - Patrubány Miklós levélben tájékoztatta Áder Jánost, Kövér Lászlót, Orbán Viktort, Kásler Miklóst, Gulyás Gergelyt és Szijjártó Pétert, hogy miért lehet végzetes következménye, ha a ma alakuló bizottság elképzeléseit letolják a nemzet torkán. Magyarország nem fogadhat el olyan egyezményt, ami közvetlen beavatkozás lehetőségét adná meg egy külső, a nemzettől független szervezetnek. Várja a visszajelzésüket.

Dr. Papp Éva kiemelte, hogy 30 éven keresztül élt Ausztráliában, nemrég jött vissza Magyarországra. Szerteágazó nemzetközi kapcsolatai vannak. A WHO globális hatalommal való felruházása sokak számára elfogadhatatlan. Szeretné, ha minél többen tudomást szereznének arról, mi zajlik a színfalak mögött.

Papp Lehel György  a politika és az egészségügy kapcsolatáról beszélt. Ideális esetben külön lehet és kell választani, és nem hagyni, hogy politikus szóljanak bele egészségügyi kérdésbe! Ez a covid járvány alatt nem így volt.

Pócs Alfréd az orvosi esküre hivatkozva elmondta: az orvos felelős a betegért, és nem köteles egy WHO-típusú szervezeteknek megfelelni. Javaslatot tett egy petíció indítására: Lépjünk ki a WHO-ból!

Tamasi József szerint a WHO nem rendelkezik azokkal a kvalitásokkal, amellyel egy adott ország egészségügyi rendszere felé helyezhetné magát, és félő, hogy a kis országok a "nagyok" döntéseinek lesznek kiszolgáltatva.

Patrubány Miklós nyomatékosan felhívta a figyelmet: A WHO szerepének újragondolása a jelenlegi háborús krízis idején talán kis dolognak tűnik. De most kell felhívni az emberek figyelmét most, mert félő, hogy késő lesz.
Csakis a tömegek összehangolt cselekvése tud gátat szabni a diktatórikus szándékoknak. Ezért felhívással élnek Magyarország népéhez, hogy szerezzen tudomást arról, mire készülnek a világ urai. 

Ne hagyjuk, hogy a magyar lakosságra érvényes intézkedéseket egy világszervezet mondja meg!

Könyvjelző