Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

Teljesen hülyének nézik az embert
Olvasási idő: körülbelül 1 perc

Mert hát nagyon intelligens ez a vírus, nem megérezte, hogy egy hónappal a választások előtt kell behúznia a féket? De bizony, pont ez történt!

Teljesen hülyének nézik az embert

Számomra nem meglepő módon eljött ez a pillanat is, a kormány ennél nyíltabban nem is adhatta volna tudtára az embereknek, hogy hülyének nézi őket. Talán még egy nemzeti konzultáció keretén belül megkérdezhetnék őket arról, szerintük mennyire voltak az elmúlt 2 évben hülyének nézve… – fogalmaz Lantos János

Nagyjából hasonló “járványügyi” adatokkal az elmúlt két évben nemhogy lazítás nem volt, de szigorítás, ma pedig bejelentették a kormányinfón, hogy feloldanak majdnem minden korlátozást.  És azt hiszik, ezzel le is van tudva az egész. Nagyon nem! Nem lehet úgy tenni, mintha nem történt volna meg, hogy magyar emberek millióit tették tönkre, nem lehet egy vállrándítással túllépni az egészen. Ordító a pofátlanság, nyilván érzi a kormány, hogy nem túl népszerű, amit csinálnak, ezért most hirtelen eltűnt a “járvány”, mert április 3-án választások lesznek. Ennek ennyi az oka, nem több.

Elhinni sem szabad nekik még csak azt sem, amit kérdeznek. Ugyanis az elmúlt 2 évben összevissza hazudtak, a választások után újra “jöhet egy következő hullám”, és így tovább. Még csak véletlenül se gondolja senki, hogy a puszta számításon túl bármi is motiválta volna a kormányt, és vagyunk is sokan, akik ezt észben tartjuk.

Forrás: Magyar Jelen

Könyvjelző