Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Ursula von der Leyen hamis, mint a török piacon vásárolt Rolex órák
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Fico (Smer) és Kollár (Sme rodina) is kiállt Orbán és Magyarország mellett a Bizottság döntése miatt.

Ursula von der Leyen hamis, mint a török piacon vásárolt Rolex órák

“Ez őrültség. Az Európai Unióban ezzel megszűnik a véleményszabadság, hiszen mostantól bármelyik tagország, akinek más véleménye van, meg lesz büntetve. Precedens nélküli lépésnek tartom az Erópai Bizottság részéről, hogy 7,5 milliárd eurót vonjanak meg Magyarországtól az uniós alapokból.” Így reagált Robert Fico (Smer) ellenzéki pártelnök az EB mai döntésére, melynek részleteiről itt írtunk.

„Ennek semmi köze a jogállamisághoz. Ha erről lenne szó, Szlovákiától már az összes uniós forrást meg lehetett volna vonni“ – tette hozzá.

Fico szerint Magyarországot azért büntetik, mert nem ad fegyvereket Ukrajnának és más a véleménye Oroszországról, mint az EU-s tagállamok többségének.

Ursula von der Leyen hamis, mint a török piacon vásárolt Rolex órák – nyomatékosította a Smer elnöke, aki szerint Magyarországot politikai véleménye miatt bünteti az Európai Bizottság.

“Meggyőződésem, hogy Magyarországot politikailag büntetik. Ha én lennék a kormányfő, vétóznám a javaslatot, bár elfogadásánál elég az egyszerű többség Brüsszelben. Amit most Magyarországgal szemben javasolnak, azt holnap velünk szemben is megtehetik. Ez egy eddig soha nem látott, sokkoló javaslat” – mondta Fico.

Véleményével a szlovák parlament elnöke, Boris Kollár (Sme rodina) is egyetértett, aki szeretné, ha Szlovákia vétózná ezt a javaslatot.

“Személy szerint nem értek egyet Orbán politikájával, de tiszteletben tartom. Magyarország önálló állam, melynek demokratikusan megválasztott kormánya van. Ha a választásokon az emberek ezt választották, és elégedettek vele, nem én leszek az, aki ezt kritizálja, támadja.

Ha az EU ilyen formában precedenst vezet be, az az Unió végét jelenti. Legközelebb velünk szemben is bevezethetik” – reagált a második legerősebb kormánypárt elnöke, aki szeretné, ha Szlovákia vétózná a Bizottság javaslatát.

Kollár szerint nem lehet büntetni egyetlen tagországot sem azért, mert mást gondol. “Nem vagyunk vazallusok” – hangzott el. Kollár az 5 perc múlva 12 című műsorban azt is felsorolta, mivel nem ért egyet Orbán kapcsán. “Ellenünk lép fel. Földeket, ingatlanokat vásárol Szlovákiában, a saját képére formálja az iskoláinkat, de ebben kiállok Magyarország érdekei mellett” – zárta a szlovák parlament elnöke.

Forrás: Körkép.sk

 

Könyvjelző