Karpatria
2022. 03. 24.
Járványok között, választás előtt népszámlálódunk

SZÉKELYFÖLD választások előtt
Kovács Nemes László tudósítása
2022.03.20.

2022. 03. 23.
Egy igaz keresztény ne a tolvajokra szavazzon!

 "Az ország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát" tartják hatalmon a határon túli magyarok.Vitán vett részt kedd este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az április 3-i választáson egy kolozsvári kávézóban. 

2022. 03. 23.
Csak rubelben fizethetik ki az orosz gázt az Oroszországgal barátságtalan országok

Oroszország ezentúl csak rubelben fogad el fizetést a “barátságtalan országokba” irányuló gázexportért – közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kormányülésén.

2022. 03. 23.
Az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

2022. 03. 22.
David Stockman: Pearl Harbor, még mit nem!

Már kezdtünk belefáradni ebbe a Zelenszkij bohócba, de az a merő pimaszság, hogy Ukrajna szorult helyzetét Pearl Harborral vagy szeptember 11-ével hasonlítjuk össze, felháborító. 

2022. 03. 22.
A kettős mérce mint hivatalos háborús megközelítés

Nos, ne vegyék sértésnek, de amit itt olvasok, azt csak egy dolognak lehet nevezni - rasszizmusnak. Andrei Gușă írása

2022. 03. 22.
Ha hozzászoktál már a háború híreihez...

... akkor kezdődhet szép lassan adagolva újból a vírusőrület.

2022. 03. 22.
Vendégszeretet ukrán módra

„Kedves menekültek! Itt csak ukránul beszélnek, mert ez Ukrajna. Ha nem tudod hogyan, hát tanulj. Ez fontos nekünk."

2022. 03. 22.
Hiába képzelik nőnek magukat, nem léphetik át a határt az ukrajnai transzkreatúrák

Nem engedtek át több száz menekült "transznemű nőt" az ukrán határon, mert az útlevelükben még mindig a születési nevük és nemük szerepelt, közölte a BBC helyi karitatív szervezetekre hivatkozva.

2022. 03. 22.
Az arab olajtermelők készek tönkretenni az USA-t

Kína nyilvánvalóan oroszbarát semlegességgel foglal állást, és az arab olajtermelők közeledése arra utal, hogy nemcsak Moszkvának és Pekingnek van elege a totális amerikai diktátummal rendelkező egypólusú világból.

2022. 03. 22.
Román sajtó Ukrajna feltételezett felosztási tervéről

A volt lengyel miniszterelnök-helyettes robbanásveszélyes elméletet indít: Oroszország-Lengyelország-Magyarország titkos "terve" Ukrajna felosztására.

2022. 03. 22.
A kormányzati felhő célja, hogy civil álca alatt az összes állami szoftverrendszer kulcsát és a román állampolgárok összes adatát átadja az SRI-nek és az STS-nek

Súlyos vádak a 375 millió eurós kormányzati felhővel kapcsolatban: az SRI és az STS diszkrecionális ellenőrzést kapna a polgárok adatai felett - állítja a CEO informatikai vezérigazgatója.

A CHD szerint a Pfizer és az FDA adatbombát dobott a COVID vakcina beoltottjaira
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

A klinikai vizsgálatok adatai ellentmondanak a "biztonságos és hatékony" kormányzati/ipari mantrának.

A CHD szerint a Pfizer és az FDA adatbombát dobott a COVID vakcina beoltottjaira

Washington, DC, 2022. március 03. (GLOBE NEWSWIRE) -- A kedden közzétett 55 000 oldalas dokumentumcsomagban az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) Biológiai Értékelési és Kutatási Központja (CBER) első alkalommal teszi lehetővé a nyilvánosság számára, hogy hozzáférjen a Pfizer által az FDA-nak a COVID-19 vakcina engedélyezéséhez benyújtott klinikai kísérletekből származó adatokhoz.
Ez azt követően történt, hogy az amerikai kerületi bíró, Mark T. Pittman január 6-i döntése, amellyel elutasította az FDA azon kérelmét, hogy az adatokat a következő 75 évre elhallgassa, amire az ügynökség szerint részben "korlátozott erőforrásai" miatt volt szükség.

A dokumentumokban szereplő 38 oldalas jelentés tartalmaz egy függeléket, "A KÜLÖNLEGESEN ÉRDEKES MELLÉKHATÁSOK LISTÁJA" címmel, amely 1291 különböző, a vakcinázást követő mellékhatást sorol fel. A lista tartalmazza az akut vesekárosodást, akut petyhüdt myelitis, spermiumellenes antitest pozitív, agytörzsembólia, agytörzsi trombózis, szívmegállás, szívelégtelenség, szívkamrai trombózis, kardiogén sokk, központi idegrendszeri vasculitis, újszülöttkori halál, mélyvénás trombózis, agytörzsi agyvelőgyulladás, hemorrhagiás agyvelőgyulladás, homloklebeny epilepszia, habzó száj, epilepsziás pszichózis, arcbénulás, magzati distressz szindróma, gasztrointesztinális amiloidózis, generalizált tónusos-klónikus roham, Hashimoto-encephalopathia, hepatikus vaszkuláris trombózis, herpes zoster reaktiváció, immunmediált hepatitis, intersticiális tüdőbetegség, nyaki vénaembólia, juvenilis myoclonus epilepszia, májkárosodás, alacsony születési súly, multiszisztémás gyulladásos szindróma gyermekeknél, myocarditis, újszülöttkori görcsrohamok, pancreatitis, tüdőgyulladás, halvaszületés, tachycardia, temporális lebeny epilepszia, herék autoimmunitása, trombotikus agyi infarktus, 1-es típusú diabetes mellitus, vénás trombózis újszülöttkorban és csigolyaartéria trombózis az 1246 egyéb, vakcinázást követő egészségügyi állapot között.

"Ez bombaként robbant" - mondta Mary Holland, a Children's Health Defense (CHD) elnöke és főtanácsadója.

"Legalább most már tudjuk, hogy az FDA és a Pfizer miért akarta 75 évig titokban tartani ezeket az adatokat. Ezeknek az eredményeknek azonnali véget kellene vetniük a Pfizer COVID vakcináinak. A súlyos károkozás lehetősége teljesen egyértelmű, és a vakcinák által károsítottak nem perelhetik be a Pfizert kártérítésért."

Az amerikai kormányzat már megvásárolt 50 millió Pfizer adagot az öt év alatti gyermekeknek szánt vakcinából, amelyet 2022. április 30-ig kell leszállítani, bár az FDA még nem adta ki a sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA) erre a korcsoportra.
A COVID által okozott súlyos sérülés vagy halálozás kockázata az egészséges gyermekek esetében gyakorlatilag nulla, és eddig a vakcina kisgyermekeknél alkalmazva nem hatékony.

A The Guardian szerint "a Pfizer tavaly közel 37 milliárd dollár (27 milliárd font) forgalmat ért el a Covid-19 vakcinából - ezzel ez a történelem egyik legjövedelmezőbb terméke lett -, és 2022-re újabb bumper évet jósol, és nagy lendületet ad a Covid-19 Paxlovid nevű tablettája".
Biden elnök a Paxlovidot az Unió helyzetéről szóló beszédében reklámozta kedden, ugyanazon a napon, amikor a Pfizer adatai a nyilvánosság elé kerültek. "Elindítjuk a 'Test to Treat' kezdeményezést, hogy az emberek a gyógyszertárban elvégeztethessék a tesztet, és ha pozitív a válasz, a helyszínen ingyenesen kapjanak vírusellenes tablettát" - mondta Biden a beszédében.

2020. december közepétől 2022. február 18-ig az amerikai kormány adatbázisa, a Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) 1 134 984 jelentést kapott a COVID-oltást követő nemkívánatos eseményekről, köztük 24 402 halálesetről. Ezenkívül az Egyesült Államokban 4021 szívizom- és szívburokgyulladásos esetet regisztráltak, amelyek közül 2475 eset a Pfizerrel, 1364 eset a Modernával és 171 eset a J&J COVID vakcinájával volt összefüggésben. Ezek között 643 esetben 12 és 17 év közötti gyermekeknél jelentettek szívizom- és szívburokgyulladást.

"Bűncselekmény lenne csecsemőket és kisgyermekeket kitenni ennek a rendkívül kockázatos terméknek" - mondta Holland. "A VAERS-adatok azt mutatják, hogy a vakcina milyen katasztrofális egészségügyi hatásokat okoz emberek millióinál, a Pfizer és más vakcinagyártók mégis dollármilliárdokat kaszálnak anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy felelősségre vonják őket a vakcináik okozta sérülésekért és halálesetekért."

Az FDA azon kísérlete, hogy a gyógyszeripar profitját támogatva elhallgattassa ezeket az adatokat, nem új jelenség az ország közegészségügyi rendszerében. A gyógyszeripari korrupcióról és az iparágnak a kormányzati szabályozó hatóságokkal való szoros kapcsolatáról bővebben olvashat a The Real Anthony Fauci című könyvben: Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health (Bill Gates, Big Pharma és a demokrácia és a közegészségügy elleni globális háború) című könyvében, amelyet a CHD elnöke és vezető tanácsadója, Robert F. Kennedy, Jr. írt.

Forrás: Children's Health Defense

Könyvjelző