Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

A CHD szerint a Pfizer és az FDA adatbombát dobott a COVID vakcina beoltottjaira
Olvasási idő: körülbelül 6 perc

A klinikai vizsgálatok adatai ellentmondanak a "biztonságos és hatékony" kormányzati/ipari mantrának.

Washington, DC, 2022. március 03. (GLOBE NEWSWIRE) -- A kedden közzétett 55 000 oldalas dokumentumcsomagban az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) Biológiai Értékelési és Kutatási Központja (CBER) első alkalommal teszi lehetővé a nyilvánosság számára, hogy hozzáférjen a Pfizer által az FDA-nak a COVID-19 vakcina engedélyezéséhez benyújtott klinikai kísérletekből származó adatokhoz.
Ez azt követően történt, hogy az amerikai kerületi bíró, Mark T. Pittman január 6-i döntése, amellyel elutasította az FDA azon kérelmét, hogy az adatokat a következő 75 évre elhallgassa, amire az ügynökség szerint részben "korlátozott erőforrásai" miatt volt szükség.

A dokumentumokban szereplő 38 oldalas jelentés tartalmaz egy függeléket, "A KÜLÖNLEGESEN ÉRDEKES MELLÉKHATÁSOK LISTÁJA" címmel, amely 1291 különböző, a vakcinázást követő mellékhatást sorol fel. A lista tartalmazza az akut vesekárosodást, akut petyhüdt myelitis, spermiumellenes antitest pozitív, agytörzsembólia, agytörzsi trombózis, szívmegállás, szívelégtelenség, szívkamrai trombózis, kardiogén sokk, központi idegrendszeri vasculitis, újszülöttkori halál, mélyvénás trombózis, agytörzsi agyvelőgyulladás, hemorrhagiás agyvelőgyulladás, homloklebeny epilepszia, habzó száj, epilepsziás pszichózis, arcbénulás, magzati distressz szindróma, gasztrointesztinális amiloidózis, generalizált tónusos-klónikus roham, Hashimoto-encephalopathia, hepatikus vaszkuláris trombózis, herpes zoster reaktiváció, immunmediált hepatitis, intersticiális tüdőbetegség, nyaki vénaembólia, juvenilis myoclonus epilepszia, májkárosodás, alacsony születési súly, multiszisztémás gyulladásos szindróma gyermekeknél, myocarditis, újszülöttkori görcsrohamok, pancreatitis, tüdőgyulladás, halvaszületés, tachycardia, temporális lebeny epilepszia, herék autoimmunitása, trombotikus agyi infarktus, 1-es típusú diabetes mellitus, vénás trombózis újszülöttkorban és csigolyaartéria trombózis az 1246 egyéb, vakcinázást követő egészségügyi állapot között.

"Ez bombaként robbant" - mondta Mary Holland, a Children's Health Defense (CHD) elnöke és főtanácsadója.

"Legalább most már tudjuk, hogy az FDA és a Pfizer miért akarta 75 évig titokban tartani ezeket az adatokat. Ezeknek az eredményeknek azonnali véget kellene vetniük a Pfizer COVID vakcináinak. A súlyos károkozás lehetősége teljesen egyértelmű, és a vakcinák által károsítottak nem perelhetik be a Pfizert kártérítésért."

Az amerikai kormányzat már megvásárolt 50 millió Pfizer adagot az öt év alatti gyermekeknek szánt vakcinából, amelyet 2022. április 30-ig kell leszállítani, bár az FDA még nem adta ki a sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA) erre a korcsoportra.
A COVID által okozott súlyos sérülés vagy halálozás kockázata az egészséges gyermekek esetében gyakorlatilag nulla, és eddig a vakcina kisgyermekeknél alkalmazva nem hatékony.

A The Guardian szerint "a Pfizer tavaly közel 37 milliárd dollár (27 milliárd font) forgalmat ért el a Covid-19 vakcinából - ezzel ez a történelem egyik legjövedelmezőbb terméke lett -, és 2022-re újabb bumper évet jósol, és nagy lendületet ad a Covid-19 Paxlovid nevű tablettája".
Biden elnök a Paxlovidot az Unió helyzetéről szóló beszédében reklámozta kedden, ugyanazon a napon, amikor a Pfizer adatai a nyilvánosság elé kerültek. "Elindítjuk a 'Test to Treat' kezdeményezést, hogy az emberek a gyógyszertárban elvégeztethessék a tesztet, és ha pozitív a válasz, a helyszínen ingyenesen kapjanak vírusellenes tablettát" - mondta Biden a beszédében.

2020. december közepétől 2022. február 18-ig az amerikai kormány adatbázisa, a Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) 1 134 984 jelentést kapott a COVID-oltást követő nemkívánatos eseményekről, köztük 24 402 halálesetről. Ezenkívül az Egyesült Államokban 4021 szívizom- és szívburokgyulladásos esetet regisztráltak, amelyek közül 2475 eset a Pfizerrel, 1364 eset a Modernával és 171 eset a J&J COVID vakcinájával volt összefüggésben. Ezek között 643 esetben 12 és 17 év közötti gyermekeknél jelentettek szívizom- és szívburokgyulladást.

"Bűncselekmény lenne csecsemőket és kisgyermekeket kitenni ennek a rendkívül kockázatos terméknek" - mondta Holland. "A VAERS-adatok azt mutatják, hogy a vakcina milyen katasztrofális egészségügyi hatásokat okoz emberek millióinál, a Pfizer és más vakcinagyártók mégis dollármilliárdokat kaszálnak anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy felelősségre vonják őket a vakcináik okozta sérülésekért és halálesetekért."

Az FDA azon kísérlete, hogy a gyógyszeripar profitját támogatva elhallgattassa ezeket az adatokat, nem új jelenség az ország közegészségügyi rendszerében. A gyógyszeripari korrupcióról és az iparágnak a kormányzati szabályozó hatóságokkal való szoros kapcsolatáról bővebben olvashat a The Real Anthony Fauci című könyvben: Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health (Bill Gates, Big Pharma és a demokrácia és a közegészségügy elleni globális háború) című könyvében, amelyet a CHD elnöke és vezető tanácsadója, Robert F. Kennedy, Jr. írt.

Forrás: Children's Health Defense

Könyvjelző