Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

A NATO üzent Ukrajnának: harcoljatok tovább
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Az Oroszország elleni harc nyugati segítséggel az egyetlen út Ukrajna számára – közölték a NATO-tagok Volodimir Zelenszkij elnökkel – mondta szerdán a belga miniszterelnök.

A NATO üzent Ukrajnának: harcoljatok tovább
“VILÁGOSSÁ TESSZÜK, HOGY EZT A HÁBORÚT CSAK A CSATATÉREN LEHET MEGNYERNI, ÉS TOVÁBBRA IS TÁMOGATNUNK KELL ZELENSZKIJ ELNÖKÖT ÉS AZ UKRÁN LAKOSSÁGOT, AMENNYIRE CSAK LEHETSÉGES, HOGY A CSATATÉREN MEG TUDJUK NYERNI A HÁBORÚT” – MONDTA ALEXANDER DE CROO BELGA MINISZTERELNÖK ÚJSÁGÍRÓKNAK A MADRIDI NATO-CSÚCS MARGÓJÁN.


Elmondta, hogy volt alkalma személyesen kapcsolatba lépni Zelenszkijjel és bátorítani őt, és rámutatott, hogy országa az elsők között volt, amely katonai támogatást ajánlott fel Kijevnek, és továbbra is küld fegyvereket Kijevnek – biztosította.

A TÁG ÉRTELEMBEN VETT NATO-TÁMOGATÁS A KEZDETEKTŐL FOGVA OTT VOLT, ÉS TOVÁBBRA IS OTT LESZ” – TETTE HOZZÁ.

A NATO-országok a 2014-es kijevi fegyveres puccs óta képeznek ki ukrán csapatokat. Amikor Oroszország több mint négy hónappal ezelőtt offenzívát indított Ukrajna ellen, a katonai blokk keleti terjeszkedését hozta fel fő indokként. Moszkva a NATO-t ellenséges szervezetnek és nemzetbiztonsági fenyegetésnek tekinti.

A belga miniszterelnök azt is elmondta, hogy Ukrajna erős gesztust kapott az EU-tól, amikor a múlt héten felajánlották neki a tagjelölti státuszt. Elmondta, hogy Brüsszel “nagyon fontos üzenetet” küldött az EU bővítéséről Moldovának is, amely szintén tagjelölt lett.

“Néhányan azt mondják majd: ‘Nos, ez csak szimbolikus‘. De a szimbolikus üzenetek ma rendkívül fontosak” – mondta De Croo, utalva arra, hogy az uniós országok nem számítanak arra, hogy Ukrajna vagy Moldova a közeljövőben teljes jogú tagként csatlakozik hozzájuk.

A belga miniszterelnök sikerként értékelte a folyamatban lévő NATO-csúcsot, mivel Törökország feloldotta a Svédország és Finnország szövetséghez való csatlakozásával szembeni ellenvetéseit, amit kedden jelentettek be.

Orosz Hírek

Könyvjelző