Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

A sajtó szerint vallási-etnikai összecsapások történtek Leicester városában, a polgármester szerint nincs semmi látnivaló
Olvasási idő: körülbelül 1 perc

A közösségi platformokon és a sajtóban is arról írtak, hogy különböző közösségek tagjai atrocitásokat követtek el vallási helyek, illetve vallásos emberek ellen. Ebből aztán egy be nem jeletett tüntetés lett szombat estére, amit összecsapások követtek Leicesterben. 

A sajtó szerint vallási-etnikai összecsapások történtek Leicester városában, a polgármester szerint nincs semmi látnivaló

A brit város polgármestere szerint az erről szóló tudósítások hamisak, a botrányt okozókat pedig más városokból buszoztatták.

A hétvégén muszlim és hindu közösségek tagjai között zajlottak összecsapások a brit Leicester városában– számolt be a 444 a Guardianre hivatkozva. Hétfőn 15 embert vettek őrizetbe a rendőrök a hétvégén történtek miatt. A városban hetek óta feszült a hangulat a két közösség között, még egy augusztus végi, India-Pakisztán krikettmeccs óta.

A város polgármestere, Peter Soulsby szerint a feszültség szításáért a közösségi oldalakon terjedő hamis posztok tehetőek felelőssé. Mint a BBC-nek elmondta, számos olyan posztot látott, melyek vagy nagyon torzítva vagy teljesen hamisan számoltak be a történtekről.

A hétvégén többek között muszlimellenes hindu jelszavak skandálását lehetett hallani a városban, és az egyik helyszínen készült videón az volt látható, ahogy hindu férfiak csoportja a Green Lane Roadon, ami számos muszlim tulajdonban lévő üzletnek ad otthont. A városban élő hindu és muszlim lakosok is arról számoltak be a Guardiannak, hogy támadások és atrocitások célpontjának érezték magukat.

Forrás: 444/Guardian

Könyvjelző