Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Amikor Európa dönt, az áram leáll, és a készülékek nem működnek
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Az EU kényszermegosztást javasol: az energiaellátás távoli csökkentését intelligens mérőórák segítségével. 

Amikor Európa dönt, az áram leáll, és a készülékek nem működnek

Az Európai Unió villamosenergia- és gázellátás racionalizálására vonatkozó tervezetében szerepel egy olyan javaslat, amely szerint a magánlakásokban elhelyezett "intelligens mérőóráknak" köszönhetően automatikusan és a felhasználó beavatkozása nélkül, távolról csökkentenék a mérőórák teljesítményét.

Ezt a legtöbb otthonba beszerelt, úgynevezett második generációs "okos mérőórák" teszik lehetővé, amelyek - amint azt az Arera egy technikai diája elmagyarázza - "távoli aktiválást, kikapcsolást és teljesítményváltást" tesznek lehetővé - írja az Europa Today.

Ez nyilvánvalóan a legrosszabb forgatókönyv szerinti válasz, de az EU azt javasolja, hogy a tagállamok gondolkodjanak el ezen, hogy elkerüljék az energiahálózat összeomlását. Az energia távoli adagolását (az erőművek által felhasznált értékes gáz megtakarításával) a meglévő technológia már lehetővé teszi, és most egy uniós tervezetben lehetséges energiatakarékossági intézkedésként papírra vetették.

A média által bemutatott projekt a csúcsidőszakokban az ellátás "rejtett adagolását" irányozza elő: az otthonainkban lévő, jelenleg 3,3 kilowattórára beállított mérőóra teljesítményét tehát - reggel 8 és este 7 óra között - csökkenteni lehetne, megakadályozva, hogy több készülék egyszerre működjön.

Tehát: ha továbbra is mohón fogyasztjuk az áramot, bekapcsoljuk a házi világítást, a tévét és a mosógépet, esetleg a mosogatógép mosogatása közben, akkor a mérőóra korlátozója megugorhat, ami a fogyasztás távoli csökkenését eredményezheti.

"Röviden, amikor Európa dönt, az áram leáll, és a készülékek nem működnek" - jelenti ki Alessandro Panza európai parlamenti képviselő.

"Lehet, hogy ez az EU régóta várt vészhelyzeti intézkedési terve?

Mielőtt a számlálóinkhoz nyúlnánk, és további áldozatokat követelnénk a már így is bajban lévő polgároktól, az uniós intézményeknek el kellene kezdeniük csökkenteni a pazarlást, kezdve a haszontalan Strasbourg, az Európai Parlament havi négy napon át működő irodájának bezárásával" - tette hozzá.

Forrás: dcNews.ro

Könyvjelző