Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Az Egyesült Államok az ukrajnai konfliktus részesévé válik, ha nagy hatótávolságú rakétákkal látja el Kijevet
Olvasási idő: körülbelül 1 perc

Washington az ukrajnai konfliktus részesévé válik, ha úgy dönt, hogy nagy hatótávolságú rakétákat szállít Kijevnek – jelentette ki az orosz külügyminisztérium szóvivője, Maria Zaharova egy sajtótájékoztatón. Szerinte ebben az esetben az Egyesült Államok “átlép egy piros vonalat”.

Az Egyesült Államok az ukrajnai konfliktus részesévé válik, ha nagy hatótávolságú rakétákkal látja el Kijevet

Ha az Egyesült Államok úgy dönt, hogy nagyobb hatótávolságú rakétákat szállít Ukrajnának, akkor átlépik a vörös vonalat, és a konfliktus közvetlen részesévé válik

–közölte Zaharova 

A diplomata hangsúlyozta, hogy Moszkva fenntartja magának a jogot, hogy “minden rendelkezésre álló eszközzel” megvédje a területét.

Zaharova azt is elmondta, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei által Ukrajnának nyújtott pénzügyi és katonai segítség egy hatalmas pénzmosási program része. Úgy véli, hogy Ukrajna fő célja az, hogy ne veszítse el a nagyarányú támogatást, mivel Kijev tudja, hogy enélkül “nem fog sokáig kitartani”. A diplomata úgy véli, ezt bizonyítják az ukrán félnek az Oroszország elleni háborúról szóló nyilatkozatai, amit addig kell szerintük folytatni, míg meg nem semmisítik Oroszországot.

Zaharova korábban azt mondta, hogy Ukrajna biztonságának garanciái mögött a Nyugat azon célja áll, hogy oroszokat öljenek.

Zaharova úgy látja, hogy az a dokumentum, amelyet Andrij Jermak ukrán elnök hivatalának vezetője és Anders Fogh Rasmussen volt NATO-főtitkár közösen készített nem másról szól, mint Ukrajna további fegyverekkel történő ellátása és az ukrán katonák Oroszország elleni harcra történő kiképzése.

Könyvjelző